QUOTE(JurSan @ 2014 02 25, 13:34)
Sveikos.As ant biletenio.
Eh nepasiseke.Gavau trauma darbe turbut.Ir dabar negaliu vaikscioti normaliai.Skausmai nezmoniski.Kirksnies srityje.Vakar buvau trakuose tai pirmyne isvada klubo sanario artritas.Bet pagal rengeno nuotrauka ligtais itaria klubu sanariuose atskyles kremzles gabaliukas ir jis trinasi tarp disku ir taip man sukele uzdegima.Gavau siuntima magnetiniui rezonansui.Ir po jo bus viskas aisku ar teks operuotis ar ne 

Uzjauciu ir linkiu, kad operacijos neprireiktu

QUOTE(Skorpione @ 2014 02 25, 14:07)
O as ka tik sveciu turejau is BY, tai pasedejau kavos su brendziuku isgeriau, tai dabar tokia "raslabucha"

Pas mane kaip tame anekdote: is pradziu svajoji tureti vaikeli...po keleriu metu dar viena ar du, o dabar svajoju pabuti is vis be vaiku, nors viena dienele....

Is tikruju , tai sunku auginti tris mazus vaikus, ypac, jei jie serga arba tarpusavyje "kariauja"

Oj kaip tave suprantu

QUOTE(sauna @ 2014 02 25, 14:17)
sweikos jau 100metu kaip cia nesilankiau 
net nezinau ka cia papasakot esame jau LT orinta eina i pirma klase mokosi puikiai patinka jai
i LT gryzom nes visur gerai bet namuose geriausia
ir be to mirtys priveste grysti
3leliuko greiciausiai vel sunelio.... 

net nezinau ka cia papasakot esame jau LT orinta eina i pirma klase mokosi puikiai patinka jai

i LT gryzom nes visur gerai bet namuose geriausia

Smagu, kad grizai i Lietuva, sveikinu su gandras ir su suneliu. Mes irgi laukiame trecio stebuklelio, tik pas mus slapukas