Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

Sveikutes 4u.gif

QUOTE(JurSan @ 2014 02 25, 13:34)
Sveikos.As ant biletenio.  verysad.gif Eh nepasiseke.Gavau trauma darbe turbut.Ir dabar negaliu vaikscioti normaliai.Skausmai nezmoniski.Kirksnies srityje.Vakar buvau trakuose tai pirmyne isvada klubo sanario artritas.Bet pagal rengeno nuotrauka ligtais itaria klubu sanariuose atskyles kremzles gabaliukas ir jis trinasi tarp disku ir taip man sukele uzdegima.Gavau siuntima magnetiniui rezonansui.Ir po jo bus viskas aisku ar teks operuotis ar ne  verysad.gif

Uzjauciu ir linkiu, kad operacijos neprireiktu 4u.gif

QUOTE(Skorpione @ 2014 02 25, 14:07)

O as ka tik sveciu turejau is BY, tai pasedejau kavos su brendziuku isgeriau, tai dabar tokia "raslabucha"  biggrin.gif ...Vyriausioji dar mokykloj, mazoji darzelyje, o maziausias dar miega...Taip retai buna man tokiu ramiu akimirku....

Pas mane kaip tame anekdote: is pradziu svajoji tureti vaikeli...po keleriu metu dar viena ar du, o dabar svajoju pabuti is vis be vaiku, nors viena dienele.... rolleyes.gif
Is tikruju , tai sunku auginti tris mazus vaikus, ypac, jei jie serga arba tarpusavyje "kariauja" doh.gif Nors is kitos puses, visus labai myliu, ir jei butu tik du vaikai, tai atrodytu, kad du vaikai ne vaikai, vis tiek lyg kazko dar truktu ... biggrin.gif

Oj kaip tave suprantu drinks_cheers.gif Ypac del triuksmo ir nuolatiniu kariavimu. Kartais bunu viena namuose, tai taip ramu ir tylu, bet ilgiau negu viena diena negaleciau, nes tuomet truksta nuolat kazko tai biggrin.gif

QUOTE(sauna @ 2014 02 25, 14:17)
sweikos jau 100metu kaip cia nesilankiau  blush2.gif
net nezinau ka cia papasakot esame jau LT orinta eina i pirma klase mokosi puikiai patinka jai thumbup.gif
i LT gryzom nes visur gerai bet namuose geriausia  smile.gif ir be to  mirtys priveste grysti 
nestuke.gif  3leliuko greiciausiai vel sunelio.... ax.gif

Smagu, kad grizai i Lietuva, sveikinu su gandras ir su suneliu. Mes irgi laukiame trecio stebuklelio, tik pas mus slapukas bigsmile.gif
Atsakyti
Ogo kas cia visoms pasidare bigsmile.gif kad varot po tris tik kad varot. Geras thumbup.gif
Adalija sveikinu liabai liabai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sauna @ 2014 02 25, 19:18)
Aciu jursan smile.gif sweikatos tau 4u.gif
Elektrenuose pas vyra smile.gif jo sesuo 26metu.... verysad.gif

Oj kokia jaunute. Ji sirgo ar nelaimingas atsitikimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauna @ 2014 02 25, 13:17)

nestuke.gif  3leliuko greiciausiai vel sunelio.... ax.gif

QUOTE(Adalija @ 2014 02 25, 19:23)

Smagu, kad grizai i Lietuva, sveikinu su gandras ir su suneliu. Mes irgi laukiame trecio stebuklelio, tik pas mus slapukas bigsmile.gif

Sveikinu ir ramaus laukimo jums 4u.gif

Tikrai ,kad daug musu cia bus daugiavaikiu biggrin.gif , del to ir SUPERmamos thumbup.gif
Vienintelio dalyko, kurio man pritruksta - tai kantrybes ir kartais balso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2014 02 25, 21:23)
Sveikutes 4u.gif
Uzjauciu ir linkiu, kad operacijos neprireiktu 4u.gif
Oj kaip tave suprantu drinks_cheers.gif Ypac del triuksmo ir nuolatiniu kariavimu. Kartais bunu viena namuose, tai taip ramu ir tylu, bet ilgiau negu viena diena negaleciau, nes tuomet truksta nuolat kazko tai biggrin.gif

SIURPRIZIUKAS pas jus,sveikinu bigsmile.gif pas mus daktras tik speja kad berniukas....koks skirtumas svarbiausia sveikas...
aga daug daugiavaikiu cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2014 02 25, 21:09)
Ogo kas cia visoms pasidare  bigsmile.gif kad varot po tris tik kad varot. Geras  thumbup.gif
Adalija sveikinu liabai liabai  wub.gif

Aciu ax.gif

QUOTE(Skorpione @ 2014 02 25, 21:30)
Sveikinu ir ramaus laukimo  jums  4u.gif

Tikrai ,kad daug musu cia bus daugiavaikiu  biggrin.gif , del to ir SUPERmamos  thumbup.gif
Vienintelio dalyko, kurio man pritruksta - tai kantrybes ir kartais balso  lotuliukas.gif

Aciu wub.gif Tikiuosi pavyko berniuka uz uodegeles pagauti biggrin.gif O kantrybes ir man truksta doh.gif

QUOTE(sauna @ 2014 02 25, 21:45)
SIURPRIZIUKAS pas jus,sveikinu  bigsmile.gif pas mus daktras tik speja kad berniukas....koks skirtumas svarbiausia sveikas...
aga daug daugiavaikiu cia thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus. Jums anksciau gimdyti. Man tai liepa, beveik per savo gimtadieni biggrin.gif Na taip svarbiausia sveikas vaikelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2014 02 25, 23:13)
Aciu ax.gif
Aciu wub.gif Tikiuosi pavyko berniuka uz uodegeles pagauti biggrin.gif O kantrybes ir man truksta doh.gif
Aciu uz sveikinimus. Jums anksciau gimdyti. Man tai liepa, beveik per savo gimtadieni biggrin.gif Na taip svarbiausia sveikas vaikelis drinks_cheers.gif

mum geguzio pabaigoj mirksiukas.gif turim rudenine,vasarine,zieminuka ir dabar pavasarinuka smile.gif
tik bijau gimdymo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauna: 25 vasario 2014 - 22:08
Sveikos,
Skorpione, ne, neatrodo tau, viskas pas mus puiku:) tik tvarkos namuose trūksta:)) na, bet man ne tai svarbiausia blush2.gif
Labai suprantu, sunku daugiau nei du augint, bet paaugs ir bus lengviau. Čia aš iš patirties biggrin.gif

Sauna, Adalija, sveikinimai ir lengvo nesiojimo biggrin.gif

Jursan, sveiki..
SAuna, užuojauta..

Pamiršau ką dar norejau parasyt, gal kita karta prisiminsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 25 vasario 2014 - 22:36
Wow bigsmile.gif naujienos sveikinu merginos Jus su nestuke.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif mes gryzom is daktaro jauciames gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Sauna, saunu, kad viskas gerai. As va einu pas daktare treciadieni smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na, kaip smagu, kiek pas mus daug nestuke.gif !!!! Sveikinimai visom busimom maytem !!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti