Įkraunama...
Įkraunama...

Lentvarietės

labu, ir atsiprasau, kad vel isibraunu blush2.gif bet Jus gal daugiau zinote

Ieskau sestokui lietuviu kalbos korepetitores, Lentvaryje ar aplink, gyvenam visai netoli Lentvario, gerai, kad galetu namo atvykti, bet jei ne ir mes atvesime pas mokytoja, jei kas turit ka parekomenduoti labai lauksiu i az 4u.gif
Atsakyti
dia10, kuti kuti biggrin.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif
aciu uz sweikinimus smile.gif
pas mane Orintele susirgo ir mokykloj sake mazai vaiku tikriausiai virusas siaucia doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Sauna pas Sandra mokykloje visi vaikai bigsmile.gif kaip nekeista ptiu ptiu ir Sandra per sia zime sirgo nedaug thumbup.gif susimuliavo tris dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2014 03 06, 18:49)
Sveikos

Sauna pas Sandra  mokykloje visi  vaikai bigsmile.gif kaip nekeista ptiu ptiu ir Sandra per sia zime sirgo nedaug thumbup.gif  susimuliavo tris dienas  ax.gif

orinta per pusantru metu metu taip trp susirgo su temperatura...nieko ilgai ji neserga...saunuole sandrute thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Puiku kad pilvukai jauciasi gerai.
Aš dar bileteni ale jau jauciuosi gerai tai pirmadieni prašysiu uždaryti bileteni ir varysiu i darba.
Dia nerėčiau padėt ale aš tai tikrai negirdėjau apie koopetitores.
Atsakyti
Sweikinu su Tarptautine moters diena jus visas mamytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kuri turėtų rekomenduoti kokią rimtą merginą ar pensijinio amžiaus moterį(būtinai turėtų mokėti kalbėti lietuviškai), kuri nuo rugsėjo galėtų parvesti pirmokę namo kiekvieną dieną po pamokų..? Reikėtų tik nueiti paimti iš pradinės mokyklos ir palydėti iki namų...
Įdomu ar įmanoma surasti žmogų tokiai paslaugai? g.gif Nes biznis čia nedidelis taip įsivaizduoju.. Čia gal labiausiai ir tiktų vyresnių klasių mokinės ar studentės, kurioms nesigerta grafikai

Visaip galvojam, kaip čia reikės daryti.. Todėl ir pradėjau galvoti, gal svetimas žmogus būtų išeitis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 12 kovo 2014 - 10:11
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 03 12, 11:07)
Sveikos smile.gif

Gal kuri turėtų rekomenduoti kokią rimtą merginą ar pensijinio amžiaus moterį(būtinai turėtų mokėti kalbėti lietuviškai), kuri nuo rugsėjo galėtų parvesti pirmokę namo kiekvieną dieną po pamokų..? Reikėtų tik nueiti paimti iš pradinės mokyklos ir palydėti iki namų...
Įdomu ar įmanoma surasti žmogų tokiai paslaugai? g.gif Nes biznis čia nedidelis taip įsivaizduoju.. Čia gal labiausiai ir tiktų vyresnių klasių mokinės ar studentės, kurioms nesigerta grafikai

Visaip galvojam, kaip čia reikės daryti.. Todėl ir pradėjau galvoti, gal svetimas žmogus būtų išeitis..

Aš irgi nežinau, ką darysiu. Gal leisiu į prailgintą, kol broliui pamokos baigsis. Jei brolis sutiks vedžioti, aišku smile.gif
Bet jei rastum žmogų - gal du vaikus galėtų vedžioti, pigiau būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 12 kovo 2014 - 12:57
QUOTE(picea @ 2014 03 12, 13:55)
Aš irgi nežinau, ką darysiu. Gal leisiu į prailgintą, kol broliui pamokos baigsis. Jei brolis sutiks vedžioti, aišku  smile.gif
Bet jei rastum žmogų - gal du vaikus galėtų vedžioti, pigiau būtų  smile.gif

Na taip, broliui jau krūvis.. smile.gif Aišku yra prailginta, bet net nežinau, kažkaip norėtųsi apsieiti be jos geriau.

Gerai, turėsiu mintyje, kad du vaikai būtų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
na siandien turetu tiksliai gydytojas pasakyti ko laukemes nestuke.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif
echoskopa darys 27d....dabar skaiciuojam judesiukus..... smile.gif
bet ir pavasaris... doh.gif toks jausmas kad arteja ne velykos o kaledos doh.gif
Atsakyti