Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2013 04 17, 16:36)
Po tavo komentaro, Sniege, pasiskambinau gydytojui. na ka... pasake visiskai atsisakyti saldumynu, atsisakyti vaisiu, valgyti tik darzoves, kruopas, makaronus, zuvi, mesa bei gerti daug vandens, o balandzio 30 darysim GTT ir kitus tyrimus. Beje, pasake, kad tinimai esant ipusejusiam nestumui yra normalus reiskinys, jei aisku nepradejau tinti staigiai.

Šaunuolė, kad paskambinai 4u.gif Baliončikai tau ir tavo leliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O GTT ir aš darysiu, tik gegužės pr. Laikykimės ax.gif
Atsakyti
Euforija,na ir gerai padarei kad paskambinai gyd.dabar ramiau
Atsakyti
Pasiskambinau akuserei, nebeislaukiau rytojaus. Tai pasirodo, kad nera ten labai jau dideliu pakitimu, jos manymu bus tik neteisingai paimtas slapimo meginys, bet ka as zinau, juk ne pirma karta darau, o tokia nesamone tai tik dabar pasidare g.gif Nu nieko ryt kartosiu tyrima, tikekimes, kad jis tokiu nesamoniu neberodys smile.gif
Dabar pliusinu istisai spanguoliu sultis, del visa ko- nepamaisys blush2.gif
Atsakyti
Euforija, liuks, kad paskambinai. Jei gydytojas neliepe ateiti tuojaus pat, tikriausiai reiskia nieko labai rimto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 17, 15:22)
Sveiki, storuliukai  4u.gif
Rašiau, rašiau čia, citavau visas ir pšššš gavosi  doh.gif užlūžo SM sistema, matyt....
Tai ką. O gi mano slapukas ir liko tikras/a slapukas/ė. Aišku tik tai, kad viena bus su kasytėm, o kitas - nežinia kas  ax.gif Nesirodė, ir tu ką tam leliukui padarysi  cool.gif
Ačiū, Levanda, kad paspalvinai pusiau ružavai. Bent tiek aišku.
Pliuske, man Tardyf reikia gerti po dvi tab rytais ant tuščio skrandžio. Hg pas mane 103, plius dvyniai.  O ir vitaminus liepė gerti toliau, nes ankstyvas pavasaris, su maistu mes jų nelabai gaunam. Nors aš pasidariau dar ir kraujo biocheminį tyrimą ir ką: Ca netrūksta, Mg ant apatinės ribos ir kt. Dabar konkrečiai žinau, kokio elemento trūksta, kurio - ne.
Patariu įsigyt ir pėdkelnes kompresines nuo venų problemų. Aš naudoju, kai kur išeinu iš namų.

Nu bet ot slapuka vaika turi biggrin.gif
As geriu po viena tablete. Kita savaite eisiu ps gydytoja, tai pasiklausiu kaip ten toliau gerti. O sakyk kokias tas pedkelnes pirkti? Is vaistines ar per interneta pirkai? Gal zinai kurios geresnes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 17, 15:49)
Šaunuolė, kad paskambinai  4u.gif Baliončikai tau ir tavo leliukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O GTT ir aš darysiu, tik gegužės pr. Laikykimės  ax.gif

Paiskambint, tai as, pasiskambinau, tik mane nlb jis nuramino. jis turbut galvoja, kad cia nieko rimto ir kad as tik panikuoju. Jis kazkaip taip ir buvo pasakes, atseit tu dabar laikykis mano nurodymu ir jei jausies gerai, tai greiciausiai cia tik panika, o jei ne, tada ka nors darysim.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 04 17, 16:59)
-Nu bet ot slapuka vaika turi  biggrin.gif
--O sakyk kokias tas pedkelnes pirkti? Is vaistines ar per interneta pirkai?  Gal zinai kurios geresnes?  4u.gif

- Nu, net pati negaliu suvokti, kaip tai nesimato??? blink.gif Turbūt tada mergytė...?
--Nežinau, kurios čia geros; kiekvienai turbūt savaip. Aš pirkau čia:
http://www.ortopedij...p;category_id=8

Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 17, 15:03)
Paiskambint, tai as, pasiskambinau, tik mane nlb jis nuramino. jis turbut galvoja, kad cia nieko rimto ir kad as tik panikuoju. Jis kazkaip taip ir buvo pasakes, atseit tu dabar laikykis mano nurodymu ir jei jausies gerai, tai greiciausiai cia tik panika, o jei ne, tada ka nors darysim.. g.gif

Eufforija, mano patarimas - pakartok tyrima ryt ar poryt. Nejuokas cia su tais ketonais.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2013 04 17, 16:08)
Eufforija, mano patarimas - pakartok tyrima ryt ar poryt. Nejuokas cia su tais ketonais.

Jo, butinai kartosiu, greiciausiai jau poryt.

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2013 04 17, 15:05)
Pumpule, as riebiai visai nevalgiau nestumo metu, bet meciau ir angliavandenius veik visai, ko pasekoje, ketonai uzkilo iki kosmoso doh.gif .

Nesvarbu, kiek ju rado, ketonu neturi buti nei kiek. Nors, jei nedaug, tai galima juos isnaikinti geriant gausiai vandens.
Papildyta:
0 turi buti.

Teisingai, ketonu neturi buti, bet juos naikinti nevalgant angliavandeniu yra netinkamas budas, nes jie butent atsiranda kai truksta angliavandeniu, todel gydymas vienas daug skysciu plius vaisiu sultys, tai man liepe endokrinologe, ligonineje tai nugyde, tik taip as issikapsciau.. Labai svarbu pries nakti suvalgyti angliavandeniu, pvz dziuvesi su kefyru.. Beje vaistineje net yra juosteles ketonams slapime matuoti, as jas naudojau, kai man ta problema su ketonais buvo.. Tai jeigu ryte aptikdavai 0.5, staigiai isgerdavau sulciu ir suvalgydavau dziuvesiu, tai per pietus jau budavo svaru...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
mamytes gal zinot is kur pirkti maudymosi kostiumeli nestukems? turejau ir nesiojau paprasta ne nestukiska,bet dabar jau reikia naujo tai sugalvojau specialu nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2013 04 18, 10:11)
labas rytas  4u.gif
mamytes gal zinot is kur pirkti maudymosi kostiumeli nestukems? turejau ir nesiojau paprasta ne nestukiska,bet dabar jau reikia naujo tai sugalvojau specialu nusipirkti

Labas rytas smile.gif
Maudymosi kostiumeliu yra siose parduotuvese. Jei pirksi internetu, pasidairyk daugiau puslapiu 4u.gif
http://www.laukiuosi.lt/maudimukai
http://www.emama.lt/...stiumeliai.html
Atsakyti