Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(LediDiDi1 @ 2013 04 18, 14:48)
Eufforija, tavo vietoje prasyciausi i ligonine, kad palasintu laseliniu. Cia ne juokas, o dar dvynukai pas tave. Mane su vienu leliuku tokio  nestuke.gif  laiko supakavo greitai ir pagulde. Nemanyk, kad man patinka gasdinti, tiesiog is sirdies patariu 4u.gif . Juk cia tavo vaikai, o ne gydytojo. Tu ir dar karta tu esi daugiausia uz juos atsakinga.

Ir dar - ketonai ne tau kenkia, o leliuzam.

Taip, LeDiDi, paskambinau daktarui... tik jis atsake, kad db konferencijoje, sake, kad man perskambins apie 18 val... unsure.gif unsure.gif vajej, kaip issigandau verysad.gif Beje, LeiDiDi, kiek pas tabe rode ketonu slapime, kai pagulde i ligonine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 18 balandžio 2013 - 14:17
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 13:20)
Labas  nestuke.gif

Ka tik is TA. Patvirtino, kad turesim berniuka.  wub.gif Sveria jau "net" 400 gramu bigsmile.gif . Siaip viskas gerai. Tikrino sirdeles veikla - viskas kaip turi buti. O jau makalavosi mazius. Rankom, kojom tik duoda, pirsta ciulpia. Matem, kaip ryja vandenuka. Skrandukas pilnas.  biggrin.gif

Parsinesem nuotrauku. Sekanti karta sake atsinesti USB atminti - galesim filmuka irasyti. Uj kaip bus smagu mociutem parodyti.  thumbup.gif

Taip pat pasiskundziau, kad galva labai svaigsta, tai israse recepta kazkokioms specialioms  nestukiskoms kojnems. Reiks nusipirkti - ziuresiu, kaip veikia. Po dvieju savaiciu vaziuojam atostogu. Tai bus gerai tureti kojnes - vistiek noresim pasivaikscioti, pavazineti truputi. O man tik atsistoju - ir svaigsta galva.

sveikinimai dideliausi,kaip fainai, pas jus irgi poryte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 18 balandžio 2013 - 14:17
QUOTE(vilte-kns @ 2013 04 18, 13:16)
sveikinimai dideliausi,kaip fainai, pas jus irgi poryte wub.gif
Aciuks 4u.gif

Aha, kaip susitare mes cia - porelem dauguma. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 14:20)
Labas  nestuke.gif
Ka tik is TA. Patvirtino, kad turesim berniuka.  wub.gif Sveria jau "net" 400 gramu bigsmile.gif . Siaip viskas gerai. Tikrino sirdeles veikla - viskas kaip turi buti. O jau makalavosi mazius. Rankom, kojom tik duoda, pirsta ciulpia. Matem, kaip ryja vandenuka. Skrandukas pilnas.  biggrin.gif

Parsinesem nuotrauku. Sekanti karta sake atsinesti USB atminti - galesim filmuka irasyti. Uj kaip bus smagu mociutem parodyti.  thumbup.gif

Su gera TA 4u.gif Smagu, kad vskas gerai thumbup.gif
Kaip faina. As irgi noreciau kad irasytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 14:04)
Taip, LeDiDi, paskambinau daktarui... tik jis atsake, kad db konferencijoje, sake, kad man perskambins apie 18 val... unsure.gif  unsure.gif  vajej, kaip issigandau verysad.gif Beje, LeiDiDi, kiek pas tabe rode ketonu slapime, kai pagulde i ligonine?

Nesigasdink, viskas bus TIKRAI TIK GERAI, tik negalima ziureti pro pirstus. Prasykis i ligonine, nes daug kam numusa labai greit su tom lasinem. Man tik nepavyko numusti, nes su tuo angliavandeniu ribojimu prisidirbau, na, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi. Kai gulde, atrodo, buvo 3.5, o ligoninej sukilo net iki 15, tai del to 37 sav. dare CP, kad nebekenkt dukriukui.
Nusiramink ir veik, nelauk pirmadienio mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2013 04 18, 15:36)
Nesigasdink, viskas bus TIKRAI TIK GERAI, tik negalima ziureti pro pirstus. Prasykis i ligonine, nes daug kam numusa labai greit su tom lasinem. Man tik nepavyko numusti, nes su tuo angliavandeniu ribojimu prisidirbau, na, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi. Kai gulde, atrodo, buvo 3.5, o ligoninej sukilo net iki 15, tai del to 37 sav. dare CP, kad nebekenkt dukriukui.
Nusiramink ir veik, nelauk pirmadienio mirksiukas.gif .

Ok, aciu labai uz padrasinimus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 15:20)
Ka tik is TA. Patvirtino, kad turesim berniuka. 

Sveikinu 4u.gif Šaunuolis, kad pasirodė 4u.gif
Norėčiau paklausti tavęs: Šveicarijoje yra pirkti tų Medela Calma buteliukų ir kt jų produkcijos? Jie Šveicariški, ania? Brangūs, gal žinai?
Turėsiu galimybę iš ten gauti, nes MB vyksti žada ... blush2.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 15:25)
Beje, noriu pasiteirauti, ar per kiekviena TA jus apziuri echoskopu?

Mane per kiekvieną TA kas mėn žiūrėjo echo, o dabar kas 2 sav jau žiūrės. Juk dvynukai ax.gif Kreipkis į nestuke.gif priimamąjį ir ten tegul tavimi tuoj pat pasirūpina. Sėkmės jums.

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 18, 15:27)
Pakartojau, tik si karta pagal visas taisykles, tai to pasekoje nerado nieko blogo,

Ačiū D, kad viskas gerai.
Aš ir šnd pridaviau.... dariau pagal visas taisykles... unsure.gif Ryt laukiu rez.

Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 14:20)
Labas  nestuke.gif

Taip pat pasiskundziau, kad galva labai svaigsta, tai israse recepta kazkokioms specialioms  nestukiskoms kojnems. Reiks nusipirkti - ziuresiu, kaip veikia. Po dvieju savaiciu vaziuojam atostogu. Tai bus gerai tureti kojnes - vistiek noresim pasivaikscioti, pavazineti truputi. O man tik atsistoju - ir svaigsta galva.

Bus porytė thumbup.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 18, 14:27)
Pakartojau, tik si karta pagal visas taisykles, tai to pasekoje nerado nieko blogo, viskas pasirodo pas mane yra gerai. Bet del visa ko pridaviau kad paseli paaugintu, ramiau bus  ax.gif
Zodziu tik streso sau prisivariau ir viskas  doh.gif

Svarbu, kad dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 15:42)
Ok, aciu labai uz padrasinimus mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Mane gulde su 1.5 (nors buvo pies tai tyrime net 15) ligonineje pakilo iki 5, po laseliniu ir litro sulciu susitvarke.. Ka tu vakar vakare valgei, gerei? Ar isgerei bent 2 litrus vandes, sulciu? Ar pries nakti uzvalgei kokiu dziuvesiu, duonos?
Siaip as bent juosteliu nusipirkciau vaistineje, kad kiekviena ryta, diena pasirikrintum, as taip darydavau iki nestumo galo... Tai jeigu parodydavo 0,5, uzvalgydavai angliaandeniu ar sulciu ir susitvarkydavo... Beje negalima skaityti, kad per savaite pas tave pakilo nedaug, viena diena gali nieko nebuti, o kita net 15, nes labai priklauso nuo to ka suvalgei.. Vakar galejo buti daugiau.. Nes man buvo kad tarpusventyje pasidariau tyrima, atsakyma gavau tik po dvieju paru, ketonu buvo 15, persigandau, nuvaziavau i ligonine, jie padare tyrima, tai buvo tik 1.5, bet vis tiek pagulde.. Bet faktas kad ketonai pavojingi vaikuciui, endokrinologe net gazdino kad nuo acetono (tai butent ketonai) vaikutis gali numirti, bet cia aisku jau kritiniu variantu, uzsienio literaturoje tai negazdina, tiesiog net raso, kad neirodytas ju kenksmingumas..
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 04 18, 13:47)
Sveikinu  4u.gif Šaunuolis, kad pasirodė  4u.gif
Norėčiau paklausti tavęs: Šveicarijoje yra pirkti tų Medela Calma buteliukų ir kt jų produkcijos? Jie Šveicariški, ania? Brangūs, gal žinai?
Turėsiu galimybę iš ten gauti, nes MB vyksti žada ...  blush2.gif
Aciukas 4u.gif

Maciau tikrai, kad Medela yra. Bet neziurejau tiksliai, kokie tie buteliukai. Sekanti karta atkreipsiu demesi kokie, kiek kainuoja ir kur gaminti.

Internete paieskojau - raso kad buteliukas 150ml + Calma soske kainuoja ~ 70Lt. Parduotuvej, manau, bus panasiai. Siaip cia viskas ziauriai brangu. Ypac maistas. Patarciau pirkti buteliukus ir kitus vaikiskus produktus is Vokietijos arba Anglijos - jei yra galimybe. Ten pigiausiai iseina.

Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 04 18, 15:56)
Mane gulde su 1.5 (nors buvo pies tai tyrime net 15) ligonineje pakilo iki 5, po laseliniu ir litro sulciu susitvarke.. Ka tu vakar vakare valgei, gerei? Ar isgerei bent 2 litrus vandes, sulciu? Ar pries nakti uzvalgei kokiu dziuvesiu, duonos?
Siaip as bent juosteliu nusipirkciau vaistineje, kad kiekviena ryta, diena pasirikrintum, as taip darydavau iki nestumo galo... Tai jeigu parodydavo 0,5, uzvalgydavai angliaandeniu ar sulciu ir susitvarkydavo...  Beje negalima skaityti, kad per savaite pas tave pakilo nedaug, viena diena gali nieko nebuti, o kita net 15, nes labai priklauso nuo to ka suvalgei.. Vakar galejo buti daugiau.. Nes man buvo kad tarpusventyje pasidariau tyrima, atsakyma gavau tik po dvieju paru, ketonu buvo 15, persigandau, nuvaziavau i ligonine, jie padare tyrima, tai buvo tik 1.5, bet vis tiek pagulde.. Bet faktas kad ketonai pavojingi vaikuciui, endokrinologe net gazdino kad nuo acetono (tai butent ketonai) vaikutis gali numirti, bet cia aisku jau kritiniu variantu, uzsienio literaturoje tai negazdina, tiesiog net raso, kad neirodytas ju kenksmingumas..

blink.gif blink.gif tai va, skambino man daktaras, klausia kas nutiko. taip ir pasakiau, kad ketonu jau yra net 3.5, o jis man i tai "ir ka???" sakau, esu sunerimus, kad toks skaicius ketonu ir bijau, kad nepakenktu vaikuciams, o is man i tai " supratau, zodziu duodates per visus galus..." bet visgi rytoj pasake ryte atvaziuoti.... nu bet ir sunervino jis mane!!!! Kazkaip net uzsimaniau pasprukti kitur, tik va jei butu nestumo pradzia 100% taip padaryciau. Tokius pinigus moku, o jokio geresnio serviso negaunu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 15:14)
blink.gif  blink.gif tai va, skambino man daktaras, klausia kas nutiko. taip ir pasakiau, kad ketonu jau yra net 3.5, o jis man i tai "ir ka???" sakau, esu sunerimus, kad toks skaicius ketonu ir bijau, kad nepakenktu vaikuciams, o is man i tai " supratau, zodziu duodates per visus galus..." bet visgi rytoj pasake ryte atvaziuoti.... nu bet ir sunervino jis mane!!!! Kazkaip net uzsimaniau pasprukti kitur, tik va jei butu nestumo pradzia 100% taip padaryciau. Tokius pinigus moku, o jokio geresnio serviso negaunu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

O Antakalnio kliniku docente i tai ziurejo labai rimtai. Ir dar man velniu atrase, kad neimu i galva. O kas tavo gydytojas?
Atsakyti