Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 13:14)
blink.gif  blink.gif tai va, skambino man daktaras, klausia kas nutiko. taip ir pasakiau, kad ketonu jau yra net 3.5, o jis man i tai "ir ka???" sakau, esu sunerimus, kad toks skaicius ketonu ir bijau, kad nepakenktu vaikuciams, o is man i tai " supratau, zodziu duodates per visus galus..." bet visgi rytoj pasake ryte atvaziuoti.... nu bet ir sunervino jis mane!!!! Kazkaip net uzsimaniau pasprukti kitur, tik va jei butu nestumo pradzia 100% taip padaryciau. Tokius pinigus moku, o jokio geresnio serviso negaunu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Isivaizduoju, kaip nervina toks poziuris, tau gi ir nervintis nelabai gerai dabar, svarbiausia laikykis savo nuoziuros, juk darysi viska geriausia del savo vaikuciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O norejau paklausti, jeigu ne paslaptis, ar kiekviena karta, (tiesa, nezinau kur gyveni), reikia uz apziura moketi? Ar esi kokioje privacioje konsultacijoje?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 14:14)
blink.gif  blink.gif tai va, skambino man daktaras, klausia kas nutiko. taip ir pasakiau, kad ketonu jau yra net 3.5, o jis man i tai "ir ka???" sakau, esu sunerimus, kad toks skaicius ketonu ir bijau, kad nepakenktu vaikuciams, o is man i tai " supratau, zodziu duodates per visus galus..." bet visgi rytoj pasake ryte atvaziuoti.... nu bet ir sunervino jis mane!!!! Kazkaip net uzsimaniau pasprukti kitur, tik va jei butu nestumo pradzia 100% taip padaryciau. Tokius pinigus moku, o jokio geresnio serviso negaunu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Nu bet ir elgesys zmogaus. Mama pergyvena del savo dar negimusiu vaiku sveikatos, o cia teskia sitaip. Kaip per veida... doh.gif Nesuprantu as tokio daktaru elgesio. Atrodo, kad mes esam paskutiniai idiotai, nes neturim balto chalato (ar zalio - kokie ten jie dabar). Ir neturim teises pergyventi del savo ar vaiku sveikatos. Nu, truksta zodziu... schmoll.gif

Atleiskit, issiliejau...
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 13:20)
Ka tik is TA. Patvirtino, kad turesim berniuka.  wub.gif

Su puikia TA ir su poryte 4u.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 18, 13:27)
Pakartojau, tik si karta pagal visas taisykles, tai to pasekoje nerado nieko blogo, viskas pasirodo pas mane yra gerai.

4u.gif Gerai, kad viskas tvarkoje, bus dabar ramiau smile.gif

Euforija, laikykis 4u.gif Man tik keistas gydytoju poziuris, vieni guldo su mazu kiekiu ketonu, o kiti numoja ranka doh.gif O ir privaciai lankantis dabar ne viska reiskia. Esu susidurus, kai i klausimus atsakineja su pasaipa arba visai atsakymo negauni blink.gif

Siandien jauciuosi kaip maisu trenkta verysad.gif doh.gif Sirdies ritmas pakiles iki 95, spaudimas mazas, nepadejo nei kava. Galva svaigsta, mieguista visa diena. O ir pilvelis siandien kazko kietesnis g.gif Gal oru pasikeitimai veikia...
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 18, 16:14)

Nu ziauru! doh.gif Koks abejingumas pacientei ir dar taip pasakyti! As keisciau gydytoja.. ax.gif Laikykis Eufforija ir jei yra galimybe kreipkis manau pas kita gydytoja.. Kad tik zirniukam viskas butu gerai unsure.gif
Atsakyti
Aciu jums visoms uz sveikinimus, kad nepadekojau. 4u.gif

Atsakyti
Visas su gera TA 4u.gif

Euforija ,na ka zinau kaip taip jie tmestinai ziuri,mane tai nervina turi viskuo pati rupintis skambineti,.klausineti.O tokius pinigus moki.

pas mus taip karsta siandien,gryzau subine slapia doh.gif
Atsakyti
Caramele - su porele tave, su gera TA 4u.gif Saunulelis 4u.gif

EUFORIJA - as begciau pas kita gyd, kai negali zmogum pasitiket tai ka as zinau, negaleciau ramiai gyvent, tuo labiau kad 3 trimestras yra pats pavojingiausias ir toks kai jau leliukus su atidzia prieziura jau galma isgelbet kad jie gimtu sveiki.... doh.gif arba bent jau pas kita nueiciau pasikonsultuociau neleisdama i knygute ko rasyt... nzn
Atsakyti

Laikykis 4u.gif
Nežinau, aš tai tikriausiai vistik pagalvočiau apie gyd keitimą g.gif Žinoma, nėra idealių. Žinoma, ir lankantis privačiai gali kažką pražiūrėti. Bet kad mokant pinigus ir nemažus dar ir dėmesio pakankamai neskiria, tai jau perdaug g.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 18, 17:09)
Su puikia TA ir su poryte 4u.gif
Siandien jauciuosi kaip maisu trenkta verysad.gif  doh.gif  Sirdies ritmas pakiles iki 95, spaudimas mazas, nepadejo nei kava. Galva svaigsta, mieguista visa diena. O ir pilvelis siandien kazko kietesnis g.gif  Gal oru pasikeitimai veikia...

cukryte, o koks tau ritmas būna įprastai, jei sakai, kad 95 jau pakilęs? Man toks įprastas, bet kažkaip nesibaiminau aš. Tiesa, endokrinologė liepę rašyti, tai dabar rašau doh.gif , o pas ją einu tik gegužės 10 d. O dar nuo šiandien pradėjau gerti vaistukų mažesnę dozę g.gif Tikiuosi nėra čia blogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 18, 17:06)
Isivaizduoju, kaip nervina toks poziuris, tau gi ir nervintis nelabai gerai dabar, svarbiausia laikykis savo nuoziuros, juk darysi viska geriausia del savo vaikuciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O norejau paklausti, jeigu ne paslaptis, ar kiekviena karta, (tiesa, nezinau kur gyveni), reikia uz apziura moketi? Ar esi kokioje privacioje konsultacijoje?

As lankausi BAK'e (pas R.G), kiekviena karta tenka moketi 250 lt ir + jei kokius tyrimus atlieka, nors paskutinius man tyrimus dare nestumo pradzioje unsure.gif
Jo, mergaites, dabar pradedu svarstyti lankytis Santariskiu klinikoje, ten nusprendem gimdyti, tai galvoju ten ir pasilikti ( nors neaisku ant ko ten " uzsirausiu")...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 18 balandžio 2013 - 19:54
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 18, 14:20)

Ka tik is TA. Patvirtino, kad turesim berniuka.

Kaip saunu, kad bus poryte wub.gif Bet kad pas mus su pavasariu uzderejo seimose poreliu bigsmile.gif Grazu ziureti biggrin.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 04 18, 15:47)

Ačiū D, kad viskas gerai.
Aš ir šnd pridaviau.... dariau pagal visas taisykles... unsure.gif Ryt laukiu rez.

As irgi pagaliau jau po truputi ramybe atrandu, bet isbalansavo juodai doh.gif
Laikysiu kumstukus, kad ryt tavo rezultatai tokiu nesamoniu kaip mano neparodytu smile.gif
" supratau, zodziu duodates per visus galus..."

Nu kas cia per pasakymai blink.gif Bet tu nesinervuok, ne tavo cia kalte, jis pats tarp savo galu nesusigaudo. Ryt nueisi pas ji, gal jau kitaip kalbes, o jei ka, nuvaziuok i ligonine, nes jei zmogui nedaeina, kad tau neramu del savo mazyliu (O JU NET DU) tai jis turi problemu.
As tikiu, kad susitvarkys viskas, tik stenkis kuo maziau nervintis mirksiukas.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 18, 17:09)
Siandien jauciuosi kaip maisu trenkta verysad.gif  doh.gif  Sirdies ritmas pakiles iki 95, spaudimas mazas, nepadejo nei kava. Galva svaigsta, mieguista visa diena. O ir pilvelis siandien kazko kietesnis g.gif  Gal oru pasikeitimai veikia...

Buna tokiu dienu, tikekimes, kad rytojus geresnis bus 4u.gif Bet siaip tavo sveikatele pagerejusi yra?
Istempsim iki galo, tiek jau kelio nuejom, taip kad nebedaug liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 18, 19:41)
cukryte, o koks tau ritmas būna įprastai, jei sakai, kad 95 jau pakilęs? Man toks įprastas, bet kažkaip nesibaiminau aš. Tiesa, endokrinologė liepę rašyti, tai dabar rašau doh.gif , o pas ją einu tik gegužės 10 d. O dar nuo šiandien pradėjau gerti vaistukų mažesnę dozę g.gif Tikiuosi nėra čia blogai 4u.gif

Ai, nebezinau, kodel prastai jauciuos. Man pries nestuma visada sirdies ritmas padidejes budavo, bet ir jausdavausi nekaip. O per nestuma pradejo gydytojai rimciau ziuret, geriau paprasciausia kali ir susitvarke. Sakau, gal vel man jo truksta, nes vakar pas gydytoja kabinete blogai pasijauciau, pradejo galva tirpti, jauciau, kad einu link alpimo, tai priguliau kabinete smile.gif Pagulejau, aprimo, ir paleido.
Ziuresiu, kaip bus rytoj, tikiuosi sviesesnio rytojaus rolleyes.gif

Mergaites, o tie paruosiamieji spazmai kada prasideda? g.gif Man siandien kieteja, lyg ir spazmuoja pilva g.gif Negi vel prasides, pries pora savaiciu pabaigiau vaistus, gal poveikis baigesi unsure.gif
Atsakyti
Caramelle, sveikiu labai wub.gif

Eufforija, keisk gyd. ir kuo greičiau. Račykis į santariškes kaip sakei. Mokant už gydymą tu turi pilną teisę jam skambinti ir klausti. O jis turi arba nuraminti, arba pakonsultuoti, arba nusiųsti tolimesniems tyrimams. Na nežinau, man gyd. jau trečią kart paskyrė tyrimus. Echo daro kaskart. Esu jai skambinusi ne kartą ir niekada negavau tokio grubaus atsakymo. Tai tarkim gali sau leist valstybinės įstaigos ginekologė ( ir tai ne visada tokio grubumo sulauktum ), o čia privačios įstaigos gydytojas, kuriam tu moki nemenkus pinigus.
Atsakyti