Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(cukryte28 @ 2013 05 15, 18:24)

Ruoskis po truputi, lyginkis, deliokis smile.gif  Tuo labiau, kai skauda rankos, tai visko is karto nepasidarysi. Malonus jausmas labai wub.gif

Viskas, sakiau ryt tikrai pradedu detis tase ax.gif Siandien kazkaip keistai pusvalandi pilva spazmavo taip stipriai, tai cia man matyt buvo spyris i uzpakali, kad jau moterie laikas but pasiruosus biggrin.gif
O su tuo lyginimu, tu teisi, ne taip greitai man viskas vyksta, tad laikas po truputi ruostis, tik vis randu kitu darbu, galvodama, kad cia dar marios laiko ax.gif

QUOTE(Prince @ 2013 05 15, 22:39)
kaip jus skiriate kur koja kur ranka,as tai neskiriu,tik vis galvojau kad galvyte glostau o pasirodo kad uzpakaliuka biggrin.gif

Jeigu zinai kokioje padetyje guli tavo mazyle, tai daug maz gali suprasti kur rankytes, o kur kojytes biggrin.gif Jeigu guli galvyte i apacia, tai kai jauti judesius grynai virsuje, tai logiska, kad cia su kojytemis tave kutena...o kitaip tai nezinau kaip cia susivokti reiktu ax.gif
Atsakyti
labuliuka nestukes....man labai geda kad buvau prizadejusi parasyti gimdymo istorija ir dingau blush2.gif jai kam dar idomu-nes buvo susidomejusiu maciau kaip galejo tapacia diena mus isleisti-tai mes gimdem UK...graziai paprasius isleido vakare-gimem 7.14min.ryte...
beja aciu visosm sveikinusiom 4u.gif
gimdziau naturaliai su viena sesute ir brangiausiu-tik su 2 nuskausminamuju tabletytem,ir dujom....viskas...atsikankinau pakankamai-bet aciu dievui nereikejo daktaru isikisimo-jau sesute kaip galvute ejo lauk mane jog nebepajegsiu isstumti-girdejau kaip su kita sesute-(kuri buvo uzbegusi pries gala) murmejo jog gal kelti mane i kita auksta-kur jau gimdymo skyrius rimtesnis(nes as vos ne namu salygom gimdziau,tam aukste natur tik gimdymai)issigandau labai,nes pas anglus populeru labai tos chirurgines reples ir pompos,tai labai didelis noras gal is baimes atsirado stumti-ir pajegiau pati viska....aisku buvo visko-bet as cia trumpai taip jums...
sekmes visom laukianciom-tas jausmas kaip savo angeleli isvysti-nerealus....as visa nakti atsikankinus,visa diena ziurejau i savo mazyle ir negalejau nei uzmigti nei atsitraukti-buvau laimingiausia 4u.gif kaip tetukas-salia is nuovargio nuluzes knarke..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 05 18, 11:46)
labuliuka nestukes....man labai geda kad buvau prizadejusi parasyti gimdymo istorija ir dingau blush2.gif  jai kam dar idomu-nes buvo susidomejusiu maciau kaip galejo tapacia diena mus isleisti-tai mes gimdem UK...graziai paprasius isleido vakare-gimem 7.14min.ryte...
beja aciu visosm sveikinusiom 4u.gif
gimdziau naturaliai su viena sesute ir brangiausiu-tik su 2 nuskausminamuju tabletytem,ir dujom....viskas...atsikankinau pakankamai-bet aciu dievui nereikejo daktaru isikisimo-jau sesute kaip galvute ejo lauk mane jog nebepajegsiu isstumti-girdejau kaip su kita sesute-(kuri buvo uzbegusi pries gala) murmejo jog gal kelti mane i kita auksta-kur jau gimdymo skyrius rimtesnis(nes as vos ne namu salygom gimdziau,tam aukste natur tik gimdymai)issigandau labai,nes pas anglus populeru labai tos chirurgines reples ir pompos,tai labai didelis noras gal is baimes atsirado stumti-ir pajegiau pati viska....aisku buvo visko-bet as cia trumpai taip jums...
sekmes visom laukianciom-tas jausmas kaip savo angeleli isvysti-nerealus....as visa nakti atsikankinus,visa diena ziurejau i savo mazyle ir negalejau nei uzmigti nei atsitraukti-buvau laimingiausia 4u.gif kaip tetukas-salia is nuovargio nuluzes knarke..... smile.gif

saunuole,,kad sukaupei paskutines jegas ir pagimdei pati,saunuolyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 05 16, 18:43)
Viskas, sakiau ryt tikrai pradedu detis tase  ax.gif Siandien kazkaip keistai pusvalandi pilva spazmavo taip stipriai, tai cia man matyt buvo spyris i uzpakali, kad jau moterie laikas but pasiruosus  biggrin.gif
O su tuo lyginimu, tu teisi, ne taip greitai man viskas vyksta, tad laikas po truputi ruostis, tik vis randu kitu darbu, galvodama, kad cia dar marios laiko  ax.gif
Jeigu zinai kokioje padetyje guli tavo mazyle, tai daug maz gali suprasti kur rankytes, o kur kojytes  biggrin.gif Jeigu guli galvyte i apacia, tai kai jauti judesius grynai virsuje, tai logiska, kad cia su kojytemis tave kutena...o kitaip tai nezinau kaip cia susivokti reiktu  ax.gif

pas mane jau viskas sukrauta biggrin.gif
Dar beliko patalyne isklabti leliukui ir apsaugele ir viska.

Sveikutes,
Na ir karstis,siaubas vos gyva,kojos patino.

Atsakyti
Sveikutes,prisiduodu ir as:geguzes 17 gime musu kukulis 4u.gif .Lyg viskas ok,dabar mokomes su papuliais draugaut.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2013 05 19, 13:46)
Sveikutes,prisiduodu ir as:geguzes 17 gime musu kukulis 4u.gif .Lyg viskas ok,dabar mokomes su papuliais draugaut.

Sveikinimai kuo didziausi! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2013 05 19, 13:46)

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2013 05 19, 12:46)

dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2013 05 19, 12:46)

Sveikinimai ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Klausimukas antro vaikelio besilaukiančioms - kada jums pradejo pilvukas augti? Pas mane dar nuo pirmo niestumo toks riebaliuku sluoksnis likes, tai kad nieko nesuprontu, vakare tas pilvas kazkoks kaip ir paauges atrodo, sunku itempt hihihi.gif Bet kazkaip viska lasiniams ir pavalgymui nurasau biggrin.gif Visvien oda po vieno nestumo jau nebe tokia stangri, o ir gimddoj jokiu dilgciojimu ir tempimu nejauciu, su pirmu nestumu nusiciaudet negaledavau, kaip viska sutraukdavo doh.gif Musiet viskas prasitampe g.gif

Beta, kur gimdysi?
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 20, 09:03)
Sveikinimai ax.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Klausimukas antro vaikelio besilaukiančioms - kada jums pradejo pilvukas augti? Pas mane dar nuo pirmo niestumo toks riebaliuku sluoksnis likes, tai kad nieko nesuprontu, vakare tas pilvas kazkoks kaip ir paauges atrodo, sunku itempt hihihi.gif Bet kazkaip viska lasiniams ir pavalgymui nurasau  biggrin.gif Visvien oda po vieno nestumo jau nebe tokia stangri, o ir gimddoj jokiu dilgciojimu ir tempimu nejauciu, su pirmu nestumu nusiciaudet negaledavau, kaip viska sutraukdavo doh.gif Musiet viskas prasitampe g.gif

Beta, kur gimdysi?

Man tai nei vieno nestumo metu tas pilvas nei anksciau nei veliau pasirode.

Gimdysiu Antakalny ir tik ten mirksiukas.gif Kur tu galvoji ? ar tarsies si karta su kuom nors ? nes praeita karta kiek pamenu, tai "na ura" vaziavai biggrin.gif

erracha, sveikinimai tapus mamyte ir sekmes draugysteje su papuliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano vaikis siandien tingi unsure.gif Siaip visa nestuma pilve dejosi istisas veiksmo filmas be pabaigos, siandien pirma karta tylu ramu...... unsure.gif Jeigu iki pietu as jo neisjudinsiu, vaziuosiu pas O.K. tegul iesko mano vaiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 05 20, 09:03)
Klausimukas antro vaikelio besilaukiančioms - kada jums pradejo pilvukas augti? Pas mane dar nuo pirmo niestumo toks riebaliuku sluoksnis likes, tai kad nieko nesuprontu, vakare tas pilvas kazkoks kaip ir paauges atrodo, sunku itempt hihihi.gif Bet kazkaip viska lasiniams ir pavalgymui nurasau  biggrin.gif Visvien oda po vieno nestumo jau nebe tokia stangri, o ir gimddoj jokiu dilgciojimu ir tempimu nejauciu, su pirmu nestumu nusiciaudet negaledavau, kaip viska sutraukdavo doh.gif Musiet viskas prasitampe g.gif

Labas rytas,

Man mazdaug 14 sav. pasimate toks nedidukas, kurio jau nesumaisysi kad nuo maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 05 20, 09:03)
Labas rytas,

Man mazdaug 14 sav. pasimate toks nedidukas, kurio jau nesumaisysi kad nuo maisto  ax.gif

Sveikutės būsimos ir esamos mamytės smile.gif
erracha labai sveikinu susitikus savo mažuliuką smile.gif
žiūriu apie pilvus diskutuojat, na tai galvoju pasipasakosiu ir aš lotuliukas.gif Man tai pilvas išlindo apie 7sav., aš dar būčiau slėpusi ir tylėjusi iki 3 mėn, bet man visi sakydavo, kad aš jau laukiuos, tai man toks juokas imdavo, nežinodavau ką sakyt, neigti nenorėjau, o patvirtinti irgi ne. Tai tylėdavau, o visi sakydavo, na aišku, dar negali sakyt garsiai smile.gif
nu žodžiu situacija neišlengvjų buvo nuo pat pradžių. O dabar jau išvis pilvas lipa ant nosies, kažin kas gale bus, ar beatsistosiu nuo lovos lotuliukas.gif
Atsakyti