Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 12, 11:16)
Atrodo, tu minejai, kad su dukrele slidinet buvot, kai jai apie 1 metus buvo? Minejai kazkokias roges su rankena. Gal galetum parekomenduoti, kokios tos roges, kur pirkot? Ir dar - ar jus kalnuose slidinejot?
Noresim kitais metais slidineti visi kartu. Dukruze jau gales pati ciuozti, bet va kur broliuka deti. Mociute is LT tai neprivazines. Todel ieskau sprendimo budu, jei tokiu yra.  smile.gif

Paziurejau ant rogiu pavadinima ir radau internete - nedeficitas tikrai :

http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

Googlinau roges baby dream, nevienoj vietoj rado.

Seip butinos salygos: rogiu vairuotojas turi tureti trumpas slidutes (jos vadinamos Blaid'ai ) nes kitaip nepavairuosi rogiu. Mano siulomos saugos priemones dar salmas vaikui ir papildoma virve prie rogiu pritvirtinta stumejui kur prie rankos jei isprustu rankena - mazaka. Dar pries kelione renkantis slidinejimo kurorta ar traas apsiziureti kur kelia cepelinai (budos) nes su bugeliu rogiu tikrai neuzkelsi, tad slidinejimas kazkiek ribotas gaunas, bet ormaliuose kurortuose cepelinu netruksta. idejau i fotki kaip atrodo kelione rogemis nuo kalnu realybeje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 12, 12:05)

Dovi, gal placenta dar pakils, o ir CP tavo atveju tikrai reikalinga, nes tavo sveikatyte ir labai svarbu  4u.gif O dar nemate ka turesit?  ax.gif

Nesirode , tad jau nujauciu kad gal mergaite, nes kaip levanda sake - strele kyso tai cia pas mus to nebuvo. Na bet jau rimtai apziurai 20 sv pirmadieni eisiu, tai turiu vilties kad pasakys rimtai tikrai ir jau galesiu kreiptis i leliuka vardu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Siandien pasiemiau tyrimu atsakymus, visi geri isskyrus hemoglobina. Jis nesiekia normos (tik 111) Gydytoja sake truksta gelezies. Pregnacare vitaminuose jo per mazai, tai reikes papildomai gerti. O sakykit, kiek reikia gelezies nestumo metu? Gal ka patartumet? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 12 balandžio 2013 - 12:07
Dovi, aš ir tokios nuomonės, kad nesvarbu kokiu būdu ateina leliukas, svarbu laiminga pabaiga ax.gif

Pliuske, nežinau kiek to geležies gerti, bet aš gėriau tardyferon tabletes. Mano buvo nukritęs iki 105 ir gyd. nebeleido žaist su mėsa, nors aš jos ir nelabai valgiau nes nemėgstu. O su tardyferon pasikėliau jį iki normos ir dar daugiau - 127.

Dar pamiršau parašyt prie sąrašiuko į ligoninę buteliuką. Nors man jo niekada ir neprireikė, bet dėl šventos ramybės turėjau nusipirkus maža kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 04 12, 09:51)
* Na su nuotykiais. Smagumai baiges kai dukryte vietini virusa pasigavo, kazkaip Roxi vadinas vaikams nuo 0 iki 3 metu buna, auksta temperatura 3-4 dienas, gerkle, berimas. Vakar iskart be eiles pas gydytoja nuvedziau, pasirodo prasidejes jau plauciu uzdegimas, skyre antibiotiku mums pirma karta, tai net apsiverkiau  verysad.gif  Susirgo ir draugu mazyliai 8 ir 9 menesiu, jie dar (.) valgo tai apsieis be antibu, o mano dukriukas nors didziausia bet blogiausiai baiges. Buvo 3cia kelione ir pirmakart liga pagavo...

** Del CP, na as nezinau kas man yra, gal del to kad jokiu operaciju man nera daryta, bet nu taip as jo bijociau, tai net galvot nenoriu  schmoll.gif  Man kazkodel tai atrodo daug blogiau nei visai prarast kakleli... net nezinau, reiks padirbet man su savim jei ka situo klausimu  doh.gif

*** Mes slidinejome Austrijoje Kitsbuhel regione. Yra gi fotki albumelis nestuliukai, galeciau i ji ideti pora nuotrauku ir roges kaip atrodo 4u.gif
*Vaje. Vargse maziuke. Tik ligos betruko. Ir jums ne pyragai - sergantis vaikas. O dabar jau jai geriau? Balionelis mazutei ir daug daug sveikateles. 4u.gif

**Nebijok CP. Tikrai. Pliusai - jei yra indikaciju, kad CP pades isvengti komplikaciju, tai jau didziausias pliusas. Taip pat zinai tiksliai kada, kaip ir kur. Nereikia laukti be galo. Nepatiri saremiu, nereikia kesti skausmo niolika valandu. Pjuvis nedidelis, kokiu 8 cm ilgio, o po metu rando jau beveik ir nesimato.
Minusai - na, kaip ten bebutu, vis tik tai yra operacija. Ir visos komplikacijos, susijusios su opreacija gali ir cia nutikti. Taciau, ir naturalaus gimdymo metu gali ivykti ivairiu dalyku.

Mano patirtis tokia. Valanda po CP maitinau pati, sekancia diena vaiksciojau po palata, maudziausi duse, antra nakti pati is lovos islipus (tiesa-nelengvai) nesiojau zirzianti vaika, o po triju dienu jau namo variau. Nebuvo reikalo ilgiau buti. Po savaites is viso jauciausi puikiai. Suprantu, kad ne visoms taip pasiseka. Bet kiek esu girdejus is ne vienu pirmu lupu, ir po naturalaus gimdymo buna ivairiu problemu. Cia jau kaip pasiseks, ir taip pat vidinis nusiteikimas turi daug itakos - abiem atvejais. 4u.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 04 12, 11:04)
Paziurejau ant rogiu pavadinima ir radau internete - nedeficitas tikrai :

http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

Googlinau roges baby dream, nevienoj vietoj rado.

Seip butinos salygos: rogiu vairuotojas turi tureti trumpas slidutes (jos vadinamos Blaid'ai )  nes kitaip nepavairuosi rogiu. Mano siulomos saugos priemones dar salmas vaikui ir papildoma virve prie rogiu pritvirtinta stumejui kur prie rankos jei isprustu rankena - mazaka. Dar pries kelione renkantis slidinejimo kurorta ar traas apsiziureti kur kelia cepelinai (budos) nes su bugeliu rogiu tikrai neuzkelsi, tad slidinejimas kazkiek ribotas gaunas, bet ormaliuose kurortuose cepelinu netruksta. idejau i fotki kaip atrodo kelione rogemis nuo kalnu realybeje smile.gif
Labai aciu tau uz nuoroda ir uz info! Gal galetum imesti i AZ prisijungimo duomenis prie albumelio. Labai idomu, kaip ten atrodo. ax.gif
Atsakyti
Dovi
Sveika grizus namo 4u.gif Tikekimes, kad dukriukas greitai pasveiks
O placenta dar pakils, tam dar turi daug laiko ax.gif

QUOTE(Eufforija @ 2013 04 11, 21:10)
Gaila, kad nei giminiu nei draugiu, kurios galetu perleisti naujagimiu drabuzeliu, neturiu  schmoll.gif  ech... teks viska, viska pirktis blush2.gif

Zinai, kartais gali tureti ir draugu ir giminiu su maziukais ir didesniais, bet vis tiek nieko negauni biggrin.gif Mano atveju taip ir yra, net is artimiausiu giminiu nesulaukiau pasiulymu. Bet neimu i galva, viska susipirkau ir dabar niekam skolinga nesu ax.gif Bet tau zinoma su dviem visko reikes daugiau. As pvz drabuzelius susipirkau ir vis dar perku palaipsniui, tai man visai nesijaucia per kisene, nes kai vienu kartu pirktum, tai sumele nemaza gautusi mirksiukas.gif

QUOTE(jolantulia @ 2013 04 12, 12:05)
Mergaites, gal galetumet patarti del nestukiniu dirzu, koki geriausia pirkti, esu truputi pasimetus, noriu kita savaite nusipirkti, kad man sesute galetu kartu su pagalve atsiusti smile.gif O dal geriau nestukines kelnaites?  g.gif

As patarciau pirkti ne paprasta elastini dirza, bet su papildomu pastiprinimu nugarai, jie rimtesni ax.gif

O as siandien puskuoju, tiek daug potencialo turiu ka nors dirbti, bet pilvulis neleidzia, kazko lyg traukia ir pakieteja kai daugiau pavaikstau. Bet tas pilvo traukimas toks keistas, tik pilvo virsuje ir sutama su judesiais, nezinau cia taip turi buti ar kazkas blogai g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Pirmiausia sveikinu visas pagaliau pasiekus savo svajone tapti nestuke.gif

O as uzsukau cia su klausimeliu smile.gif Man dabar yra 4 DPI. Bet nuo pat isodinimo, vis vakarais pakyla temperatura iki 37.3-37.4. O vat snd jau net 37.8 pasieke sad.gif Persalti tikrai nepersalau. Mergaites IVF temuteje sako, kad gali nuo PRG buti...

Ar kuriai jusu yra taip buve? Ir ar buvo laiminga pabaiga nestuke.gif ?

Aciu uz atsakyma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labas, ar kasnors naudojat ka nors del nugaros skausmu, as kelis kartus tepiau su diclac,padejo bet dabar tik paskaiciau kad negalima blink.gif , tikiuosi nieko nebus,jauciuosi siek tiek isigandusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 12, 16:30)
Labas vakaras mergaites  4u.gif

Pirmiausia sveikinu visas pagaliau pasiekus savo svajone tapti  nestuke.gif

O as uzsukau cia su klausimeliu smile.gif Man dabar yra 4 DPI. Bet nuo pat isodinimo, vis vakarais pakyla temperatura iki 37.3-37.4. O vat snd jau net 37.8 pasieke sad.gif Persalti tikrai nepersalau. Mergaites IVF temuteje sako, kad gali nuo PRG buti...

Ar kuriai jusu yra taip buve? Ir ar buvo laiminga pabaiga  nestuke.gif ?
Aciu uz atsakyma  4u.gif  wub.gif
Sveikute. Man buvo. Nuo papildomo PRG kyla tempa. Buvo BT (rytine) 37.6 uzkile pora kartu. Dar priklauso, kur ir kada matuoji. BT reik matuoti ryte, tik atsibudus, net neislipus is lovos, ir kuo maziau judet. Termometra turek salia, kad nereiktu makaluotis per daug. Tada BT bus tiksli. O siaip, jei matuoji vakare, tai jau nebus tiksli. Jei sukaitai truputi, plius PRG vartoji papildoma, tai ir uzkyla. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

atejau paziureti kaip buvusioms bendrazygems sekasi. Visu postu nepaskaiciau. Bet siek tiek noreciau isterpti:

Terzei dideliausi sveikinimai tapus mamyte wub.gif bet ar nera daugiau is Terzytes ziniu? Ar viskas gerai musu sauniajai naujajai mamytei? Gal zinote kuri?

Beta,

kosmaras su Northway. As irgi siokia tokia ju kliente. O labiu labiausiai tai taves gaila, sitiek nerimo, sitiek vaistu. O kaip del maziuko? doh.gif

Egk,

sveikinu su mergyte. Kaip miela wub.gif Tikiuosi nestumas jau lengvesnis?

Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 12, 17:48)
Dovi
Sveika grizus namo  4u.gif Tikekimes, kad dukriukas greitai pasveiks
O placenta dar pakils, tam dar turi daug laiko  ax.gif 
Zinai, kartais gali tureti ir draugu ir giminiu su maziukais ir didesniais, bet vis tiek nieko negauni  biggrin.gif Mano atveju taip ir yra, net is artimiausiu giminiu nesulaukiau pasiulymu. Bet neimu i galva, viska susipirkau ir dabar niekam skolinga nesu  ax.gif Bet tau zinoma su dviem visko reikes daugiau. As pvz drabuzelius susipirkau ir vis dar perku palaipsniui, tai man visai nesijaucia per kisene, nes kai vienu kartu pirktum, tai sumele nemaza gautusi  mirksiukas.gif
As patarciau pirkti ne paprasta elastini dirza, bet su papildomu pastiprinimu nugarai, jie rimtesni  ax.gif
O as siandien puskuoju, tiek daug potencialo turiu ka nors dirbti, bet pilvulis neleidzia, kazko lyg traukia ir pakieteja kai daugiau pavaikstau. Bet tas pilvo traukimas toks keistas, tik pilvo virsuje ir sutama su judesiais, nezinau cia taip turi buti ar kazkas blogai  g.gif

Jo, Vilciuk, pritariu del giminiu ir draugu, kad kartais svetimi zmones daug siltesni buna smile.gif viskas, nuspresta, nuo pirmadienio pradedu ruostis smile.gif smile.gif
beje, delfi vakar maciau apie Santariskiu akuserijos skyriu reportaza http://tv.delfi.lt/video/lkOxFVx4/ ir dar radau info, kad ketvirtadieniais buna atvyru duru dienos, galima apziureti gimdymo palatas. Pradzia 15 val.
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 12, 20:44)
Sveikute. Man buvo. Nuo papildomo PRG kyla tempa. Buvo BT (rytine) 37.6 uzkile pora kartu. Dar priklauso, kur ir kada matuoji.  BT reik matuoti ryte, tik atsibudus, net neislipus is lovos, ir kuo maziau judet. Termometra turek salia, kad nereiktu makaluotis per daug. Tada BT bus tiksli. O siaip, jei matuoji vakare, tai jau nebus tiksli. Jei sukaitai truputi, plius PRG vartoji papildoma, tai ir uzkyla.  4u.gif

Man ne BT, o normali kuno temp sad.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(Olson @ 2013 04 12, 17:36)
labas, ar kasnors naudojat ka nors del nugaros skausmu, as kelis kartus tepiau su diclac,padejo bet dabar tik paskaiciau kad negalima  blink.gif , tikiuosi nieko nebus,jauciuosi siek tiek isigandusi  unsure.gif

Man gydytoja rekomendavo "Perskindol", informaciniame lapelyje taip pat rašo, kad galima nėščiosioms. Tik dar jo neišbandžiau, nežinau, ar padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskilele: 12 balandžio 2013 - 19:43