Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

QUOTE(Olson @ 2013 04 12, 18:36)
labas, ar kasnors naudojat ka nors del nugaros skausmu, as kelis kartus tepiau su diclac,padejo bet dabar tik paskaiciau kad negalima  blink.gif , tikiuosi nieko nebus,jauciuosi siek tiek isigandusi  unsure.gif

Man irgi stubura pjauna tai skyre histalgan...
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 04 12, 18:46)
Jo, Vilciuk, pritariu del giminiu ir draugu, kad kartais svetimi zmones daug siltesni buna smile.gif viskas, nuspresta, nuo pirmadienio pradedu ruostis smile.gif  smile.gif
beje, delfi vakar maciau apie Santariskiu akuserijos skyriu reportaza http://tv.delfi.lt/video/lkOxFVx4/ ir dar radau info, kad ketvirtadieniais buna atvyru duru dienos, galima apziureti gimdymo palatas. Pradzia 15 val.

Kai skambinausi i Santariskes del info, tai man irgi sake, kad ketvirtadieniais vyksta pamokeles nesciosioms ir po to aprodo palatas smile.gif Tik nepasake laiko, nes nezinojo tiksliai. As laaaabai noreciau nuvaziuoti ir apziureti, gal kuri is nestuke.gif prisijungtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 12, 18:41)
Man ne BT, o normali kuno temp sad.gif
Supratau. 4u.gif
O kaip siandien? Matavai jau? Kaip siaip jautiesi?

Kad PRG kelia temp tai tikrai. Taip pat i vakara kuno temp naturaliai truputi pakyla. Svarbiausia pasistengt nurimti, kiek imanoma. Ramybe ir kantrybe dabar tavo draugai. Mano pirmagime irgi IVF vaikiukas, gerai pamenu, kaip tos dvi laukimo savaites prailgo. Ko tik neprisigalvojau. Va imk balioncika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 11, 09:52)
Viskas gerai praėjo, viskas ok thumbup.gif Ir parodė, kad nėra jokių vyriškų daiktų tarp kojyčių ax.gif
Atsakymai zarazos irgi neigiami thumbup.gif

Sveikinimai ruzaviausi wub.gif Ir kad zarazu nebera thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 04 11, 16:18)
O as papasakosiu jums detektyva 

Na jau tikrai blink.gif O kada pradejai gert antibiotikus? Turbut jau po 12 sav.? Nes butent iki 12 sav.labiausiai kenkia visokie vaistai, tai tikekimes ,kad tavo leliukas stiprus ir viskas bus gerai thumbup.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 04 12, 07:34)
Bėja vakar buvau pas gyd. tai viskas tvarkoje, lelius labai paaugęs ir didelis. Ir tikrai tikrai kaip gydytoja išsireiškė " su strėlyte į viršu" - berniukas  wub.gif

Sveikinimai melyniausi wub.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 04 12, 10:53)
Seip isvaziavau atostogauti po TA su nelabai smagiom ziniom, pasirodo mano placenta irgi zemai prisitvirtinus. Kad netrukdyt jai kilt negalma sunkiai kilnot, o kaip man to išvengt kai tiesias 13 kg putlios rankytes ir praso APU ?

Pirmiausia, tikekimes,kad placenta dar pakils,ypac,jei ji visiskai nedengia kaklelio ziociu 4u.gif
Pas mane 12 kg,is pradziu prasesi ant ranku,bet stebetinai greitai priprato prie to ,kad mamyte kelti negali. Keliu tik i maitinimo kedute ir is jos,dar i masinos kedute,vezima,uzpakaliuka valau su dregnomis servetelemis. I lauka ir is lauko lipam laiptais. Pamatysi,pripras ir tavoji smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2013 04 12, 17:36)
labas, ar kasnors naudojat ka nors del nugaros skausmu, as kelis kartus tepiau su diclac,padejo bet dabar tik paskaiciau kad negalima  blink.gif , tikiuosi nieko nebus,jauciuosi siek tiek isigandusi  unsure.gif

Sveika,
isiterpsiu ir as i jusu pasnekesius. Kazkaip pradejau dazniau cia skaitinet, ar tik nebus taip, kad vel labai noriu but nestuke.gif blush2.gif na, bet man dar anksti smile.gif
O del nugaros skausmo, tai man ziauriai buvo uzeje, kai maziui buvo 2 men. Kadangi maitinu, tai nieko nebuvo galima naudot, tik zolinius. Zodziu man labai padejo Kaulazoliu tepalas su paprika. Vyras taip nuo dusios gerai sutryne, uzkaito viska nugara, dege net, bet uz tai greitai vel pajudet normaliai galejau. Tikiuosi tau irgi padetu 4u.gif
Sekmingo visoms susitikimo su savo mazomis meilemis 4u.gif
Atsakyti
labukas nestuliukes-uzbegau tik pasigirti,neskaiciau naujienu nieko-kazkaip neatradau laiko,bandom po biski ieiti i rezima-dabar as jau euforijoj,negaliu atsidziaugti savo mazaja dukryte wub.gif gimem mes visa savaite veliau10.04.13-3,7009kg ir 52cm...dukryte ir as jautemes abi gerai-tad buvom isleistos ta pacia diena...istorija jai idomu pabandysiu parasyti veliau,ar keliu dienu laikotarpi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 04 14, 11:12)
labukas nestuliukes-uzbegau tik pasigirti,neskaiciau naujienu nieko-kazkaip neatradau laiko,bandom po biski ieiti i rezima-dabar as jau euforijoj,negaliu atsidziaugti savo mazaja dukryte wub.gif  gimem mes visa savaite veliau10.04.13-3,7009kg  ir 52cm...dukryte ir as jautemes abi gerai-tad buvom isleistos ta pacia diena...istorija jai idomu pabandysiu parasyti veliau,ar keliu dienu laikotarpi... 4u.gif

4u.gif Sveikinimai dideliausi, lab smagu skaityt, kad viskas super wub.gif , daug pienuko ir ramiu nakteliu 4u.gif Labai lauksim gimdymo istorijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 14 balandžio 2013 - 13:51
QUOTE(aushen @ 2013 04 14, 14:12)
dabar as jau euforijoj,negaliu atsidziaugti savo mazaja dukryte wub.gif  gimem mes visa savaite veliau10.04.13-3,7009kg  ir 52cm...dukryte ir as jautemes abi gerai-tad buvom isleistos ta pacia diena...istorija jai idomu pabandysiu parasyti veliau,ar keliu dienu laikotarpi... 4u.gif

Sveikinimai wub.gif Oho,isleido namo ta pacia diena bigsmile.gif - Saunuoles,mergaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 04 14, 13:12)
bandom po biski ieiti i rezima-dabar as jau euforijoj,negaliu atsidziaugti savo mazaja dukryte wub.gif 

Sveikinu sveikinu sveikinu wub.gif 4u.gif Jus tikros stipruoles, kad ta pacia diena paleido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2013 04 14, 12:12)
labukas nestuliukes-uzbegau tik pasigirti,neskaiciau naujienu nieko-kazkaip neatradau laiko,bandom po biski ieiti i rezima-dabar as jau euforijoj,negaliu atsidziaugti savo mazaja dukryte wub.gif  gimem mes visa savaite veliau10.04.13-3,7009kg  ir 52cm...dukryte ir as jautemes abi gerai-tad buvom isleistos ta pacia diena...istorija jai idomu pabandysiu parasyti veliau,ar keliu dienu laikotarpi... 4u.gif
Sveikinu! wub.gif Stipruoles jus abi - namuciu ta pacia diena thumbup.gif thumbup.gif Ramiu jums nakteliu ir daug saldaus pienelio mazylei. wub.gif
Atsakyti

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Nuosirdziausi sveikinimai susitikus su dukrele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti