Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavasariniai nėštukių namučiai*

Sveikutes 4u.gif

Grazi dienele siandien,buvau kirpykloje,pasigrazinau.Mano mazyle tai kelias dienas malasi intensyviai ,kelias vos vos.Matyt taip turi buti.
Na as jau siandien esu dekretinese thumbup.gif

Jau papirkau kelis daiktus i ligonine smile.gif
Atsakyti
Prince, su dekretinemis tave thumbup.gif

As si savaitgali jau pabaigiau susipirkti kraiteli. Na dar liko vos kelios smulkmenos is vaistines. Mergaites, noriu jusu paklausti, koki kremuka ar tepaliuka perkat nuo sauskelniu? g.gif Girdejau, kad Bepanthen giria mamytes. Ir kokius sampunus, muilus ir pan. kudikeliam perkat? 4u.gif

Su pavasarine diena visas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pas mus siandien +22! bigsmile.gif Buvau soke is ryto. Praejusia savaite dar sniego buvo, o siandien - vasara. bigsmile.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 04 15, 09:15)
beta is kokio puslapio uzsisakinejai ta foteli?sake kad labai paogu jame maitinti
as net neisivaizduoju kaip jis atrodo?
Turejau as labai panasia maitinimo kede. Joje maitinau lygiai 1 karta. Po CP maitinti buvo daug patogiau gulint. O veliau ant sofos maitindavau su maitinimo pagalve - tokia, kaip gelbejimo ratas ant juosmens uzsidedavau, ir dukriukas buvo kaip tik reikamam aukstyje.
Galu gale pardaviau as ta kede per Ebay, nes man ji buvo visiskai nereikalinga.
Bet mano drauge labai mego savaja. Labai daznai joje maitino, ypac naktimis.
Zodziu, kaip kam. ax.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 15, 12:15)
As si savaitgali jau pabaigiau susipirkti kraiteli. Na dar liko vos kelios smulkmenos is vaistines. Mergaites, noriu jusu paklausti, koki kremuka ar tepaliuka perkat nuo sauskelniu? g.gif  Girdejau, kad Bepanthen giria mamytes. Ir kokius sampunus, muilus ir pan. kudikeliam perkat? 4u.gif
Mums labai tiko Weleda serijos produktai. Ir muiliukas, ir visi kremukai. thumbup.gif

Prince, su dekretinem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 15, 14:15)

As si savaitgali jau pabaigiau susipirkti kraiteli. Na dar liko vos kelios smulkmenos is vaistines. Mergaites, noriu jusu paklausti, koki kremuka ar tepaliuka perkat nuo sauskelniu? g.gif  Girdejau, kad Bepanthen giria mamytes. Ir kokius sampunus, muilus ir pan. kudikeliam perkat? 4u.gif

Nuo issutimu, tai gali pikrti bet koki, su cinku.Manau jie visi daugiau maziau daro ta pati.O sampuniukai, aliejukai ir kremukai, pas mane visi is Biodermos linijos kudikiams supirkti, nes visas Weledas mums dermatologe liepe mest lauk ir kuo greiciau.Nes kudikio odele yra be galo jautri, o visi naturiniai kremai yra patys didziausi alergenai ir dirgikliai.Mums patare naudoti kliniskai patikrintus produktus, kurie yra su visokiais ten lipidais ir t.t.O tokie kliniskai patikrinti ir pas mus parduodami yra arba Bioderma arba Avene.

Prince, sveikinu su dekretu 4u.gif

Caramelle , nu jeigu as tame fotelyje nemaitinsiu, tai bent knyga skaitysiu tada, nes atrodo tai laaaaabai patogus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 15, 12:36)
Caramelle , nu jeigu as tame fotelyje nemaitinsiu, tai bent knyga skaitysiu tada, nes atrodo tai laaaaabai patogus  tongue.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 15, 13:15)
Prince, su dekretinemis tave thumbup.gif

Su pavasarine diena visas wub.gif  4u.gif

mes tai nei muilo nei sampunu nenaudojom iki metu,o tepaliuko nuo isutimu mums neprireike nei kato ,tai patarti nieko negaliu,bepanten naudoju zandukam tepti labai super jis mums
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 15, 09:14)
Labas storules  tongue.gif

Siandien turetu buti visai grazi diena, bet kol kas i tai nepanasu.Kaip gyvenat ? as vakar uzsisakiau maitinimo foteli is UK, tai dabar laukiu issiziojus kok jis atkeliaus  rolleyes.gif Ir lelius mano tiek baladojas, pastoviai, kad man baisu darosi, kas bus, jeigu jo toks rezimas ir aktyvumo lygis bus ir jam gimus  blink.gif Tada nieko kito neliks kaip mesti miegoti kaip bloga iproti  biggrin.gif Ir siaip pagalvojau, kad visi trys nestumai ir visi jie tokie net nesulyginamai skirtingi......

Aš lygiai tą patį pagalvojau apie savą doh.gif O dar sako mergaitė, kartais aš jau suabejoju g.gif
Su pirkiniu tave 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2013 04 15, 13:22)
Sveikutes 4u.gif

Grazi dienele siandien,buvau kirpykloje,pasigrazinau.Mano mazyle tai kelias  dienas malasi intensyviai ,kelias vos vos.Matyt taip turi buti.
Na as jau siandien esu dekretinese thumbup.gif

Jau papirkau kelis daiktus i ligonine smile.gif

Su dekretinėmis thumbup.gif
Reiktų ir man į kirpyklą jau ax.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 04 15, 14:15)

As si savaitgali jau pabaigiau susipirkti kraiteli. Na dar liko vos kelios smulkmenos is vaistines.
Su pavasarine diena visas wub.gif  4u.gif

Su pirkiniais ir tave thumbup.gif
Viskas sueis 20 sav, varysiu ir aš pirkinių assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 15, 06:14)
Labas storules  tongue.gif

Siandien turetu buti visai grazi diena, bet kol kas i tai nepanasu.Kaip gyvenat ? as vakar uzsisakiau maitinimo foteli is UK, tai dabar laukiu issiziojus kok jis atkeliaus. Ir lelius mano tiek baladojas, pastoviai, kad man baisu darosi, kas bus, jeigu jo toks rezimas ir aktyvumo lygis bus ir jam gimus  blink.gif Tada nieko kito neliks kaip mesti miegoti kaip bloga iproti  Ir siaip pagalvojau, kad visi trys nestumai ir visi jie tokie net nesulyginamai skirtingi......

Kazin kaip terze su savo mazuliais ? Tikiuosi jau zandukai putleja, mamyte darosi kas diena vis ramesne ir laimingesne.

4u.gif Labukas!!! O pas mus ir pavasaris atejo, silta nerealiai, buvau isejus pasivaikscioti, tai toookia atgaiva sirdziai.
Lab fainas foteliukas, kai gausi pasidalink ispudziais smile.gif
Mano lialka ir makaluojas pastoviai, tai jau ir as nerimauju, kad man senatvei wink.gif bus hiperaktyvas biggrin.gif

QUOTE(Prince @ 2013 04 15, 10:22)
Sveikutes

Grazi dienele siandien,buvau kirpykloje,pasigrazinau.Mano mazyle tai kelias  dienas malasi intensyviai ,kelias vos vos.Matyt taip turi buti.
Na as jau siandien esu dekretinese

Jau papirkau kelis daiktus i ligonine

4u.gif Su dekretinemis tave 4u.gif . As pries menesi kirpykloje buvau, bet plaukai dabar auga dar greiciau, jau vel reikia eiti.

QUOTE(Caramelle* @ 2013 04 15, 11:25)
Sveikutes  4u.gif

Pas mus siandien +22!  Buvau soke is ryto. Praejusia savaite dar sniego buvo, o siandien - vasara.  bigsmile.gif

Va, ir pas mus tik vakar snigo, o siandien miskelyje jau narcizai skleidziasi.

Su Pavasariu, musu Mielos Nestukes wub.gif

QUOTE(egk @ 2013 04 15, 14:34)
Aš lygiai tą patį pagalvojau apie savą doh.gif O dar sako mergaitė, kartais aš jau suabejoju g.gif
Su pirkiniu tave 4u.gif
Su dekretinėmis  thumbup.gif
Reiktų ir man į kirpyklą jau ax.gif
Su pirkiniais ir tave thumbup.gif
Viskas sueis 20 sav, varysiu ir aš pirkinių assa.gif

Oi, as vis dar tau pavydziu mirksiukas.gif del mergytes !!! Zinai, as galvojau, kad viska pradesiu pirkinetis nuo 28 sav., bet vakar su MB nusprendem pradeti kai tik lyti suzinosim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 15 balandžio 2013 - 17:23
QUOTE(jolantulia @ 2013 04 15, 18:21)
Oi, as vis dar tau pavydziu  mirksiukas.gif del mergytes !!! Zinai, as galvojau, kad viska pradesiu pirkinetis nuo 28 sav., bet vakar su MB nusprendem pradeti kai tik lyti suzinosim  ax.gif

Man atrodo, kad jau tuoj prisijungsi prie manęs ir tu, galėsim kartu ružavėti mirksiukas.gif Ar nusipirkai ką?

Mergaitės, o aš ką tik gavau šlapimo tyrimo ats g.gif Viskas gerai išskyrus kažkokius oksalatus g.gif Ką tai reiškia? help.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2013 04 15, 15:32)
Man atrodo, kad jau tuoj prisijungsi prie manęs ir tu, galėsim kartu ružavėti mirksiukas.gif Ar nusipirkai ką?

Mergaitės, o aš ką tik gavau šlapimo tyrimo ats g.gif Viskas gerai išskyrus kažkokius oksalatus g.gif Ką tai reiškia? help.gif

Oi, kaip kaip fainai parasei - ruzaveti lotuliukas.gif
Uzsisakiau tik pagalve, bet kol ja gausiu tai dar kokias dvi savaites laukti. Va, dirzo negaliu niekaip issirinkti, o dar manau nusipirkti nestukines pedkelnes, bet jos turbut pilveliui jokio poveikio neduoda, tik tam kad nesiot su suknele smile.gif
O tu dirza jau pirkai?
Idomu, kas tie oskalatai?!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 04 15, 14:36)
Nuo issutimu, tai gali pikrti bet koki, su cinku.Manau jie visi daugiau maziau daro ta pati.O sampuniukai, aliejukai ir kremukai, pas mane visi is Biodermos linijos kudikiams supirkti, nes visas Weledas mums dermatologe liepe mest lauk ir kuo greiciau.Nes kudikio odele yra be galo jautri, o visi naturiniai kremai yra patys didziausi alergenai ir dirgikliai.Mums patare naudoti kliniskai patikrintus produktus, kurie yra su visokiais ten lipidais ir t.t.O tokie kliniskai patikrinti ir pas mus parduodami yra arba Bioderma arba Avene.

Caramelle , nu jeigu as tame fotelyje nemaitinsiu, tai bent knyga skaitysiu tada, nes atrodo tai laaaaabai patogus  tongue.gif

Kadangi as ir pati kovoju su savo oda, nes beria pastoviai, tai nieko kito kaip bioderma ir dar Ivostin nenaudoju, tad maze savo irgi tuom teplioti zadu ax.gif Bet juk visu tu muilu ir sapmunu reikia tik nuo velesnio laiko, kol kas juk nieko negalima naudoti g.gif

Paziurejau ta tavo maitinimo foteli, tai baltas pavydas sugrauze, nes ir as tokio labai noreciau, tik neturiu kur jo pastatyti, nebent ant lubu uzkabinciau biggrin.gif

Idomu kaip Terzei sekasi su savo mazuliukais, tikekimes, kad ji cia mums zinoti nieko neduoda apie save, nes labai uzsiemus savo mazyliu prieziura, negali atsidziaugti moteriske wub.gif

Prince
Sveikinu su dekretu, atsiilsek kol gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 04 15, 20:22)
*Kadangi as ir pati kovoju su savo oda, nes beria pastoviai, tai nieko kito kaip bioderma ir dar Ivostin nenaudoju, tad maze savo irgi tuom teplioti zadu  ax.gif Bet juk visu tu muilu ir sapmunu reikia tik nuo velesnio laiko, kol kas juk nieko negalima naudoti  g.gif

**Paziurejau ta tavo maitinimo foteli, tai baltas pavydas sugrauze, nes ir as tokio labai noreciau, tik neturiu kur jo pastatyti, nebent ant lubu uzkabinciau  biggrin.gif

* tokiu atveju tuo labiau jokiu naturiniu kremu nepirk schmoll.gif Nes as pati siaip jau nesu jautriaode, galiu bet ka ant saves tept, bet va MB toks pajautrejes siais klausimais. O panasu, kad vaikis ne tik jo isvaizda, bet ir jo skura gaves bus biggrin.gif Neberia musu, nieko, bet lengvai sudirgsta odele, ypac po visokiu merino vilnos kepuriu ir siaip bet kokios vilnos, kuri turi kontakta su odele.
Del sampunu, as zinau, kad nerekomenduoja, bet nieko blogo jie irgi nedaro, jei su tinkamu sampuniuku ismaudai vaika.Tai as ir maudau ax.gif Bet aisku, butinybes cia tikrai nera.Tik gal vertetu tureti aliejuka i vonele, nes vanduo pats savaime tikrai sausins odele.Ieskok irgi kokio nors neutralaus visiskai.

** Va va, vietos sitam daiktui tikrai reikia.Bet as jau radau tokia - miegamajam prie lango vieta is kurios gerai matysis telikas biggrin.gif Sako, pirmi zindymo menesiai pasizymi ilgais maitinimais, tai galesiu bent i telika spoksot tongue.gif

EGK, nezinau kas ten per biesas tavo tam slapime g.gif

JOLANTULIA, cia gal mum visom "ant senatves" hyperaktyvus vaikai nusimato, kad begiotume paskui juos kaip -niolikines ir nebutu kada senti biggrin.gif
Atsakyti