Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 04 16, 16:17)
Vilniaus parduotuvių asortimentą žinau atmintinai, lenkiškos skardelės, akį rėžianti paauksinta, pabaltinta, papurvinta imitacija cool.gif
gal kažkam tie skirtumai ir nejaučiami, tai tiems aišku labai paprasta tenkintis plačiu Ardenos asortimentu cool.gif
na o Murinos katalogams, neslėpsiu - pinigų nėra ax.gif

Tada paieškas reikia perkelti į provinciją ax.gif aš kalbu apie antrų rankų parduotuves. Ardena ar Murina čia ne prie ko. Pamenu prieš kurį laiką kažkas intensyviai ieškojo stalinių lempų su stikline koja- šiandien mačiau bent 5 lempas tokias, tik, kad angliškos, bet užtat gaubtus leidžia rinktis kokius nori. Pasirinkimas nemažas.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 16, 17:37)
Tada paieškas reikia perkelti į provinciją ax.gif aš kalbu apie antrų rankų parduotuves.

na čia jau sudėtingiau, bet Kaune, Molėtuose ir Klaipėdoje žvalgytuvės buvo...
Sudėtingiausia buvo surasti 12 vienodų patinkančių šviestuvų, o kai reik tik vieno ar dviejų, žinoma, kad viskas daug paprasčiau.
Beje prieš kurį laiką svarsčiau, ar ieškoti vienodų, ar užtenka šalia esančius rinkti vienodus, būtų gavęsi kokios 6 poros skirtingų Bra. Tai neseniai pamačiau tokį pavyzdį gyvai, kai vienuose namuose sukabinta daug skirtingų Bra ir supratau, kad sprendimas buvo teisingas.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 04 16, 16:43)
Sudėtingiausia buvo surasti 12 vienodų patinkančių šviestuvų, o kai reik tik vieno ar dviejų, žinoma, kad viskas daug paprasčiau.

drinks_cheers.gif kad tiek vienodų šviestuvėlių nupirkti jau rimtas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 04 16, 15:26)

O mane labiausiai erzina ne namu tobulinimas, kuriam galima skirti nors ir visa gyvenima, bet elementariu dalyku trukumas, kuriuos tu isivaizduoji, o  niekur tokiu nerandi (zinoma, uz protinga kaina).

drinks_cheers.gif Savo vizijose regiu ilgą drožinėtą komodą ant lengvų kojeliu, su stalčiais per vidurį. Na niekur nerandu . Dėvėtuose labai sunkios arba ne tokios, naujų irgi nerandu,tiesa, buvo Baldų rojuje kažkada-6000lt. Kitos pataria" užsisakyk pas meistrus". Taigi dar brangiau kainuos. Tai vat ir galvoju, kad turėjo ar turi būti kas nors pasaulyje, kuris skonį kaip ir mano turi.Tai ir teks laukti, kol surasiu, arba norai pasikeis. Turbūt niekas taip manęs neerzintų, kaip per skubotumą nupirktas baldas. Sijoną kokį gali nukišti spinton ir pamiršti, o baldas akis badys.
Vyras nesulaukė, kol nupirksiu vonion veidrodį, partempė kažkokį baisuoklį ir spokso laimingas. O aš į jį pasižiūrėjus net sudrebu nuo diskomforto.Tai dabar reiks radus nusipirkti ir pasiruošus skandalui pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 16, 19:14)
partempė kažkokį baisuoklį ir spokso laimingas. O aš į jį pasižiūrėjus net sudrebu nuo diskomforto.Tai dabar reiks radus nusipirkti ir pasiruošus skandalui pakeisti.

doh.gif lotuliukas.gif kokias kančias turi patirti kūrybiška, jautri, meniška siela hihihi.gif To vyrai nesupras schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 16, 16:37)
Tada paieškas reikia perkelti į provinciją ax.gif aš kalbu apie antrų rankų parduotuves. Ardena ar Murina čia ne prie ko. Pamenu prieš kurį laiką kažkas intensyviai ieškojo stalinių lempų su stikline koja- šiandien mačiau bent 5 lempas tokias, tik, kad angliškos, bet užtat gaubtus leidžia rinktis kokius nori. Pasirinkimas nemažas.

As ten ir ieskau. Bet apvaziuoti sistemingai visa Lietuva, tam, kad apziureti, tai tikrai nerealu, nes gali vaziuoti desimt kartu nei nei karto nieko gero neparsigabenti. As taip ir neradau, tai gal galit nuoroda kokia mesteleti.
O ir jei jus matete, tai juk nereiskia, kad va stiklas, tai ir gerai, dar ziuriu ir, kad butu pakankamai padoriai padarytas, kad butu atitinkamu gabaritu, aukscio. Pora lempu dabar turiu omenyje, bet ne stikliniu stovu. Ziuriu i jas ir abejoju, ar tai butent tai, ko as noreciau. Tuda, gal tiesiog esam ne vienodai priekabios sau, ir savo pasirinkimams?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 16, 19:14)
drinks_cheers.gif Savo vizijose regiu ilgą drožinėtą komodą ant lengvų kojeliu, su stalčiais per vidurį. Na niekur nerandu .

Bandau vaduoti iš tų kančių lotuliukas.gif vizijas įgyvendintų ir už mažesnę sumą negu 6000 lt.
http://petro-baldai.lt/
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 04 16, 21:07)
As taip ir neradau, tai gal galit nuoroda kokia mesteleti.

Galiu biggrin.gif tik tinklapio tai jaučiu, kad neturi. Teks pasisvečiuoti pas mane 4u.gif TECHNIKOS BAZĖ, Šiauliai, Pramonės 21.
Kokybė ten tų lempų visų gera. Yra nemažas pasirinkimas įvairiam skoniui. jeigu apibūdintum savo viziją galėčiau rimčiau ten pasižvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 17, 08:05)
Galiu biggrin.gif tik tinklapio tai jaučiu, kad neturi. Teks pasisvečiuoti pas mane 4u.gif TECHNIKOS BAZĖ, Šiauliai, Pramonės 21.
Kokybė ten tų lempų visų gera. Yra nemažas pasirinkimas įvairiam skoniui. jeigu apibūdintum savo viziją galėčiau rimčiau ten pasižvalgyti mirksiukas.gif

Aciu. Visu pirma, tai man reikalinga lempa turetu buti auksta, 70-75 cm. ir apacia neturetu buti stora, kaip bumbulas, nes neretai ir tokio tipo tos stiklines buna. Stiklas skaidrus, bespalvis, zalias, kitas spalvas reiktu jau matyti, nes kartais atspalvis labai daug ka reiskia. tai pradziai tiek. 4u.gif
Atsakyti
http://www.manonamai...s.d?id=61040377
Papildyta:
http://www.moteris.l...a.d?id=61161441
Atsakyti
[quote=TuDa,2013 04 17, 08:05]
Bandau vaduoti iš tų kančių lotuliukas.gif vizijas įgyvendintų ir už mažesnę sumą negu 6000 lt.
http://petro-baldai.lt/
Papildyta:
Ačiū 4u.gif Net apsiseilėjau bežiūrinėdama. Koks grožis wub.gif Jaučiu, mano indaujos ir komodos vizijos bus įgyvendintos, tik reikia pinigų pasitaupyti.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 04 17, 08:28)

Geras, cia toj antroj nuorodoj is temoj placiai aptartas staliukas-baras paverstas spintele po kriaukle. Nezinau ar man grazus sis sprendimas (ko gero nelabai), bet idomi mintis tai tikrai thumbup.gif O siaip visai mielas tas interjeras bendrai paemus
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 16, 18:14)
drinks_cheers.gif Savo vizijose regiu ilgą drožinėtą komodą ant lengvų kojeliu, su stalčiais per vidurį. Na niekur nerandu . Dėvėtuose labai sunkios arba ne tokios, naujų irgi nerandu,tiesa, buvo Baldų rojuje kažkada-6000lt.

Visgi, kaip neatitinka zmoniu poreikiai... Tokius baldus FR zmones dazniausiai isnesa ant saligatvio, nes niekas neperka (arba turi buti tikras antikvariatas, su istorija ir pan.) Va, kolege visus savo salono tikro masyvaus medzio baldus ismete (didziausia bufeta, stala su kedem, komoda, tv staliuka), nes per sesis menesius neatsirado nei vieno susidomejusio ir visa tam, kad juos pakeistu "lengvais" fanieriniais, nes ankstesnis dekoras ja "dusino". biggrin.gif
Yra tokiu parduotuviu grupe EMMAUS, i kuria zmones atiduoda nenaudojamus dalykus - arba patys atgabena, arba praso darbuotuoju atvaziuoti paimti, tai pasirodo, jog atiduodanciu tiek daug, kad atvaziuojanciu reikia laukti kelis menesius! Kazkada pasivaiksciojau po baldu skyriu, didziausi "baznytiniai" bufetai su marmuro kolonom, mediniais raiziniais 100-200 euru, komodos po 50-70 ir t.t. Aisku, dazniausiai viska reikia restauruoti, bet daugiau vidu nei isore. Vnz, gal kazkas ir LT daro is to bizni, nes lietuviskos kainos tiesiog nerealios. cool.gif

QUOTE(Cobre @ 2013 04 17, 07:14)
Aciu. Visu pirma, tai man reikalinga lempa turetu buti auksta, 70-75 cm. ir apacia neturetu buti stora, kaip bumbulas, nes neretai ir tokio tipo tos stiklines buna. Stiklas skaidrus, bespalvis, zalias, kitas spalvas reiktu jau matyti, nes kartais atspalvis labai daug ka reiskia. tai pradziai tiek.  4u.gif

Suprantu, jog kaina stipriai prasilenkia su realybe (o ir ismatavimai neatitinka), bet gal ka nors ikveps susikurti kazka panasaus. mirksiukas.gif

Lempa

Lempa 2
Atsakyti