QUOTE(aistukas @ 2013 04 16, 09:32)
As irgi kartais biski nesuprantu noro viska isbalansuoti iki smulkmenu, cia gi namai.
QUOTE(Liolio @ 2013 04 16, 11:11)
Juolab kad vazele pas Femme vienom neitiko, o kitom visai nieko buvo. Sunku padaryt taip, kad visiem atrodytu idealu, ir is viso ar imanoma?
vazele ar baldelis, koks skirtumas, tai skonio reikalas ir norim pasisakom, norim ne, bet as kalbejau ne apie kazkoki konkretu daikta apie aistuko pasakyma, kad nereikia iki smulkmenu viska derinti.
QUOTE(femme @ 2013 04 16, 12:04)
labai sutinku
man irgi patinka ilgas procesas - geriau tegul laidai kyšo ar tušti kambariai, nei nupirkti bele ką, kad tik kabėtų/stovėtų
aš pati savo namuose esu kritikė, gali man aplinkui stovėti tryse ir galva linguoti "ai nu gražu, gerai gi čia viskas, ką tu išsigalvoji", o vat jei man bus negerai, tai vis tiek ateis laikas, kai padarysiu pagal save...
bet žinoma sutinku, kad gyvenami namai tikrai neatrodo kiekvieną akimirką kaip iš žurnalo - juk ir paviršiai apsikrauna, ir virtuvėje valgyt gamini

man irgi patinka ilgas procesas - geriau tegul laidai kyšo ar tušti kambariai, nei nupirkti bele ką, kad tik kabėtų/stovėtų

aš pati savo namuose esu kritikė, gali man aplinkui stovėti tryse ir galva linguoti "ai nu gražu, gerai gi čia viskas, ką tu išsigalvoji", o vat jei man bus negerai, tai vis tiek ateis laikas, kai padarysiu pagal save...
bet žinoma sutinku, kad gyvenami namai tikrai neatrodo kiekvieną akimirką kaip iš žurnalo - juk ir paviršiai apsikrauna, ir virtuvėje valgyt gamini
as tokia pati, jei reiks, tai ir metu metais tas laidas kysos. bet cia nei gerai, nei blogai, tiesiog toks va charakteris ir tiek

matai, tie apkrauti pavirsiai ar numestas kazkur ne vietoje rubas, kamuolys, tai vistik ne interjero detales, tai tik gyvenimo atspindys - susitvarke ir to neliko, o jei gyvensi apsikuites, kad ir labai puikiame interjere, tai iejus juk nepagalvosi, kad fui, koks cia negrazus koridorius, neskoninga svetaine - pagalvosi, kokie netvarkingi seimininkai

QUOTE(rek @ 2013 04 16, 12:10)
gi svarbiausia ne tai, kokie tie namai (tobuli, tik einantys tobulybes link ar tiesiog "cia gi namai"), o kas juose gyvena - kad tik zmones, kurie juose gyvena, butu sveiki, laimingi, geri, linksmi, drau
giski...
giski...
labai grazus pasakymas, bet ar mes temoje diskutuosim apie tai kas svarbiausia zmogaus gyvenime, ar apie klasikinius, provansiskus interjerus?