Na jeigu man reiktų rinktis langus su skirtukais, tai galvočiau panašiai kaip čia

QUOTE(Liolio @ 2013 04 24, 15:42)
Kazkada ir mes gyvenom 350kv., tiksliau tevu namas buvo. Labai dziaugiuosi, kad ikalbejau parduot. Vien sutvarkyt toki plota kiek laiko ir jegu reikia
Ir sildymas kiek kainuoja. O poreikis - puse kambariu budavo uzsukama tik kartais. Na, bet skonio reikalas. Taciau jei mamagabi abejoja del kvadratu, matyt nera didziuliu plotu gerbeja
Rytine Kava, maciau nuotraukose virtuve bei laiptus. Laiptai man neispasakytai grazus. Ir virtuve miela (nors nepasirode labai didele?). O dar buvo kada nuotrauku ideta?

Rytine Kava, maciau nuotraukose virtuve bei laiptus. Laiptai man neispasakytai grazus. Ir virtuve miela (nors nepasirode labai didele?). O dar buvo kada nuotrauku ideta?
Pas mus gyvenamo 280 m2, tai nuo spalio iki dabar uz malkas gavosi 2500 kazkur, mums gerai, nes seniau buvo dyzeliu sildoma, mums buvo brangu.
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45, miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.
Dejau fotkiu kazkada, matei su kaledine egle?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 19:35)
Pas mus gyvenamo 280 m2, tai nuo spalio iki dabar uz malkas gavosi 2500 kazkur, mums gerai, nes seniau buvo dyzeliu sildoma, mums buvo brangu.
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45, miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.
darbas namie,nesiskaito

malkomis nekūrenam tai ir kvadratūros susitaupo

Mano svajonėse,1 aukšto namas, mažam miestelį

Barbora, bet ta patalpa yra, uztai ir parasiau, kad suprastumet jog yra nenamine patalpa viena, nes atrodo kad musu kambariai turetu buti po 50 kvadratu.
Liolio, cia radau nuotrauku:
http://www.supermama...?...5569&st=504
ir sekanciam psl.
Papildyta:
Ai va svetaine su virtuve:
http://www.supermama...?...5569&st=540
Visu foto spalvos baisios
Liolio, cia radau nuotrauku:
http://www.supermama...?...5569&st=504
ir sekanciam psl.
Papildyta:
Ai va svetaine su virtuve:
http://www.supermama...?...5569&st=540
Visu foto spalvos baisios

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 19:47)
taisykis,fotografija užsiimi

QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 24, 20:52)
Tingiu, tuo labiau kad seniau sukeltos.
Dabar uzuolaidos jau parisimus turi, graziau atrodo. Tai va kai rodysiuos vonia, tada pasirodysiu ir paristas uzuolaidas su normaliom spalvom

Tos vonios detales, fragmentus rodziau ne karta, kur dryzuotas kilimelis (melsva, ruda, kremine), paveikslas su kriauklem, zodz buvot cia mane ispeizavoje

Niu, einu sampes gert, siandien man 33

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 20:06)
Gražios šventės.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 14:26)
Nu nu, ejimas link svajones malonesnis
.O is kur zinai? Juk svajone namo dar neissipilde. Zinok gyvenu ir dziaugiuosi savo issvajotuose namuose
, nors dar ir liko sis bei tas iki pabaigos.
Ui, neperspausk
.
Kokio aukscio lubas planuojat?
O kur galima tokiu pvz. pamatyt?

Ui, neperspausk

Kokio aukscio lubas planuojat?
O kur galima tokiu pvz. pamatyt?
Imu kaip pavyzdi savo sklypuka - laukem laukem, svaigom svaigom kelis metus, o kai jau jis tapo musu, sedim su MB ant sofos, susizvalgom ir klausiam vienas kito - "NU IR KA"

Ia. lubas planuojam aukstesnes nei IIa., manyciau kokiu ~3m.
Graziu sodeliu ir kiemeliu foto galima rasti "Klasikiniu kiemeliu temoje".
Aciu visoms pasisakiusioms - viska daduosi i galva ir atraportuoju MB

Sildomu grindu prisibijau, nes noriu ju mediniu, dar ir lakuotu

Va ko neturim, tai sandeliuko, yra tik katiline (~9m2), bet lauko reikaliukams galvojam palei siaurine/nematoma namo siena "prilipdyti" siauruti lauko sandeliuka

Liolio - del mazu ar dideliu erdviu...negaliu teigti, kad esu kazkuriu is ju gerbeja, bet musu sklypukas nedidukas, tai ir namukas negali buti bais didelis, nes man norisi kad liktu zalumos aplink. O kitas dalykas, kad tas erdves teks kuopti man ir tik man vienai

Rytine Kava - ilgu metu ilgiausiu

Rytine Kava - sveikinu su grazia svente
Ir dar paklausiu, mes ieskom baldininku vaiku kambariu baldams, tai kai paskaiciavo, tai oho. Pas tave mieli baldeliai, gal pasidalinsi, kas gamino?
Ir kitos mergaites, gal turit is savo patirties ka parekomenduot. Norim gaminti su nedideliais filingiukais spintas, grazius stalus su tekintom kojom, komodeles kokias. dar nezinau, ar fasadus medinius, ar is plokstes, priklausys nuo kainos.

Ir dar paklausiu, mes ieskom baldininku vaiku kambariu baldams, tai kai paskaiciavo, tai oho. Pas tave mieli baldeliai, gal pasidalinsi, kas gamino?
Ir kitos mergaites, gal turit is savo patirties ka parekomenduot. Norim gaminti su nedideliais filingiukais spintas, grazius stalus su tekintom kojom, komodeles kokias. dar nezinau, ar fasadus medinius, ar is plokstes, priklausys nuo kainos.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 24, 17:30)
Mamagabi, sveikinu
Dabar laukia tikrai pats maloniausias etapas- svajonių dėliojimas. Kitas etapas bus , pasak jūsų "apsisukti ant kulno ir eiti šalin"
Kad ir kaip gaila, kartais architektas nuleidžia ant žemės. Dėl ploto, tai nenusimažinkit.

Aciu

Kokia prasme nuleidzia

Kolkas musu architektas tik klauso ir daro kaip sakom, matyt manes prisibijo

O jusu turimi kolektoriai nebirbia? Sako, kad pasitaiko

Jei ne - brukstelk kokie, bandysim gilintis Restoje...
QUOTE(mamagabi @ 2013 04 24, 22:21)
Aciu
Kokia prasme nuleidzia

Kokia prasme nuleidzia

http://www.etsistemo...iai-oras-vanduo
Mes ne čia pirkom,bet produkcija verta dėmesio,Mitsubishi sistema,oras vanduo.Efektyvus,taupus,eco šildymas,ypatingai turint grindų šildymą. Viską valdo maža dėžutė,kompiuteriukas.+kažkuris procentas valstybės kompensuojamas,tik kol dokumentus susitvarkėm,tai

QUOTE(vakare @ 2013 04 24, 23:21)
Rytine Kava - sveikinu su grazia svente

Aciu.
Musu pirkti Amerikoj, bet nekokybiski vaiko kambario.