Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Na jeigu man reiktų rinktis langus su skirtukais, tai galvočiau panašiai kaip čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 04 24, 15:42)
Kazkada ir mes gyvenom 350kv., tiksliau tevu namas buvo. Labai dziaugiuosi, kad ikalbejau parduot. Vien sutvarkyt toki plota kiek laiko ir jegu reikia  doh.gif Ir sildymas kiek kainuoja. O poreikis - puse kambariu budavo uzsukama tik kartais. Na, bet skonio reikalas. Taciau jei mamagabi abejoja del kvadratu, matyt nera didziuliu plotu gerbeja  g.gif

Rytine Kava, maciau nuotraukose virtuve bei laiptus. Laiptai man neispasakytai grazus. Ir virtuve miela (nors nepasirode labai didele?). O dar buvo kada nuotrauku ideta?

Pas mus gyvenamo 280 m2, tai nuo spalio iki dabar uz malkas gavosi 2500 kazkur, mums gerai, nes seniau buvo dyzeliu sildoma, mums buvo brangu.
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45, miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.
Dejau fotkiu kazkada, matei su kaledine egle?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 19:35)
Pas mus gyvenamo 280 m2, tai nuo spalio iki dabar uz malkas gavosi 2500 kazkur, mums gerai, nes seniau buvo dyzeliu sildoma, mums buvo brangu.
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45,  miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.

darbas namie,nesiskaito biggrin.gif man tada + 100m2 reikėtų.

malkomis nekūrenam tai ir kvadratūros susitaupo g.gif bet manau vertėtų ir malkinį turėt. g.gif

Mano svajonėse,1 aukšto namas, mažam miestelį wub.gif apie 100 m2,su terasa. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 24 balandžio 2013 - 19:49
Barbora, bet ta patalpa yra, uztai ir parasiau, kad suprastumet jog yra nenamine patalpa viena, nes atrodo kad musu kambariai turetu buti po 50 kvadratu.

Liolio, cia radau nuotrauku:
http://www.supermama...?...5569&st=504

ir sekanciam psl.
Papildyta:

Ai va svetaine su virtuve:
http://www.supermama...?...5569&st=540

Visu foto spalvos baisios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 19:47)

Visu foto spalvos baisios blush2.gif

taisykis,fotografija užsiimi mirksiukas.gif juokauju.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 24, 20:52)
taisykis,fotografija užsiimi mirksiukas.gif juokauju.

Tingiu, tuo labiau kad seniau sukeltos.
Dabar uzuolaidos jau parisimus turi, graziau atrodo. Tai va kai rodysiuos vonia, tada pasirodysiu ir paristas uzuolaidas su normaliom spalvom biggrin.gif . O vonios uzuolaidas reik vezt pataisyt, o siuvejos vaikai serga, tai tikiuosi kad kita savaite pataisys.
Tos vonios detales, fragmentus rodziau ne karta, kur dryzuotas kilimelis (melsva, ruda, kremine), paveikslas su kriauklem, zodz buvot cia mane ispeizavoje biggrin.gif .
Niu, einu sampes gert, siandien man 33 biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 20:06)
Tingiu, tuo labiau kad seniau sukeltos.

Niu, einu sampes gert, siandien man 33  biggrin.gif .

Gražios šventės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 24 balandžio 2013 - 20:41
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 14:26)
Nu nu, ejimas link svajones malonesnis biggrin.gif .O is kur zinai? Juk svajone namo dar neissipilde. Zinok gyvenu ir dziaugiuosi savo issvajotuose namuose wub.gif , nors dar ir liko sis bei tas iki pabaigos.
Ui, neperspausk  schmoll.gif .
Kokio aukscio lubas planuojat?
O kur galima tokiu pvz. pamatyt?

Imu kaip pavyzdi savo sklypuka - laukem laukem, svaigom svaigom kelis metus, o kai jau jis tapo musu, sedim su MB ant sofos, susizvalgom ir klausiam vienas kito - "NU IR KA" lotuliukas.gif Tipo, nebeidomu/igyvendinta irnesakyk.gif, verciam kita puslapi ir svajojam is naujo, tik jau apie trioba smile.gif Kai pastatysim, jauciu ir vel bus "NU IR KA"....gal statom kita lotuliukas.gif

Ia. lubas planuojam aukstesnes nei IIa., manyciau kokiu ~3m.

Graziu sodeliu ir kiemeliu foto galima rasti "Klasikiniu kiemeliu temoje".

Aciu visoms pasisakiusioms - viska daduosi i galva ir atraportuoju MB pioneer.gif

Sildomu grindu prisibijau, nes noriu ju mediniu, dar ir lakuotu doh.gif, bei megstu kilimus, visur..., tai mastom, kad toks sildymas taptu gerokai maziau efektyvus unsure.gif O kitas niuansas - bus nemazai langu iki zemes, tai turbut teks rinktis IsKaimo mineta varianta rolleyes.gif

Va ko neturim, tai sandeliuko, yra tik katiline (~9m2), bet lauko reikaliukams galvojam palei siaurine/nematoma namo siena "prilipdyti" siauruti lauko sandeliuka rolleyes.gif

Liolio - del mazu ar dideliu erdviu...negaliu teigti, kad esu kazkuriu is ju gerbeja, bet musu sklypukas nedidukas, tai ir namukas negali buti bais didelis, nes man norisi kad liktu zalumos aplink. O kitas dalykas, kad tas erdves teks kuopti man ir tik man vienai nail.gif Todel logiska, kad kuo maziau ploto, tuo maziau vargo ax.gif

Rytine Kava - ilgu metu ilgiausiu happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 balandžio 2013 - 22:13
Rytine Kava - sveikinu su grazia svente 4u.gif
Ir dar paklausiu, mes ieskom baldininku vaiku kambariu baldams, tai kai paskaiciavo, tai oho. Pas tave mieli baldeliai, gal pasidalinsi, kas gamino?

Ir kitos mergaites, gal turit is savo patirties ka parekomenduot. Norim gaminti su nedideliais filingiukais spintas, grazius stalus su tekintom kojom, komodeles kokias. dar nezinau, ar fasadus medinius, ar is plokstes, priklausys nuo kainos.

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 24, 17:30)
Mamagabi, sveikinu drinks_cheers.gif Dabar laukia tikrai pats maloniausias etapas- svajonių dėliojimas. Kitas etapas bus , pasak jūsų "apsisukti ant kulno ir eiti šalin" biggrin.gif Kad ir kaip gaila, kartais architektas nuleidžia ant žemės. Dėl ploto, tai nenusimažinkit.

Aciu smile.gif
Kokia prasme nuleidzia g.gif
Kolkas musu architektas tik klauso ir daro kaip sakom, matyt manes prisibijo lotuliukas.gif

O jusu turimi kolektoriai nebirbia? Sako, kad pasitaiko unsure.gif
Jei ne - brukstelk kokie, bandysim gilintis Restoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 balandžio 2013 - 22:25
QUOTE(mamagabi @ 2013 04 24, 22:21)
Aciu smile.gif
Kokia prasme nuleidzia g.gif
Kolkas musu architektas tik klauso ir daro kaip sakom, matyt manes prisibijo lotuliukas.gif

O jusu turimi kolektoriai nebirbia? Sako, kad pasitaiko unsure.gif
Jei ne - brukstelk kokie, bandysim gilintis Restoje...

http://www.etsistemo...iai-oras-vanduo
Mes ne čia pirkom,bet produkcija verta dėmesio,Mitsubishi sistema,oras vanduo.Efektyvus,taupus,eco šildymas,ypatingai turint grindų šildymą. Viską valdo maža dėžutė,kompiuteriukas.+kažkuris procentas valstybės kompensuojamas,tik kol dokumentus susitvarkėm,tai doh.gif kai žinosiu tiksliai kiek mokės,galėsiu pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 25 balandžio 2013 - 07:23
QUOTE(vakare @ 2013 04 24, 23:21)
Rytine Kava - sveikinu su grazia svente 4u.gif
Ir dar paklausiu, mes ieskom baldininku vaiku kambariu baldams, tai kai paskaiciavo, tai oho. Pas tave mieli baldeliai, gal pasidalinsi, kas gamino?

Ir kitos mergaites, gal turit is savo patirties ka parekomenduot. Norim gaminti su nedideliais filingiukais spintas, grazius stalus su tekintom kojom, komodeles kokias. dar nezinau, ar fasadus medinius,  ar is plokstes, priklausys nuo kainos.

Aciu.
Musu pirkti Amerikoj, bet nekokybiski vaiko kambario.
Atsakyti