sveikutes. ir man aktualu vaiko kambario baldeliu gamintojai. gal kas patartu? noresiu gamintis dviaukste lova... beje, kaip ten angliskai i gugla imest kad foto ismestu?
QUOTE(rek @ 2013 04 25, 09:28)
sveikutes. ir man aktualu vaiko kambario baldeliu gamintojai. gal kas patartu? noresiu gamintis dviaukste lova... beje, kaip ten angliskai i gugla imest kad foto ismestu?
twin bunk bed
https://www.google.l...e...280&bih=673
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 25, 08:49)
aciu

QUOTE(mamagabi @ 2013 04 24, 22:21)
Aciu
Kokia prasme nuleidzia
Kolkas musu architektas tik klauso ir daro kaip sakom, matyt manes prisibijo
O jusu turimi kolektoriai nebirbia? Sako, kad pasitaiko
Jei ne - brukstelk kokie, bandysim gilintis Restoje...

Kokia prasme nuleidzia

Kolkas musu architektas tik klauso ir daro kaip sakom, matyt manes prisibijo

O jusu turimi kolektoriai nebirbia? Sako, kad pasitaiko

Jei ne - brukstelk kokie, bandysim gilintis Restoje...
Su architektu pradėsit ginčytis, kai jis skaičiuos konstrukcinę pusę. Ko tik aš nebuvau prisigalvojus, kokių grožių

Dėl kolektorių, tai jie pas mus begarsiai. Ėmėm iš "Orestinos". Begarsiai brangesni ir sureguliuoti reikia tinkamai. Dar tos grotelės pobrangės, viena draugė sakė, kad darėsi jas patys. Labai geras daiktas pernakt išdžiovinti vaikų batus. Ne per karšta. Jei darysit židinį, paklauskit kaip su oro padavimu, kad būt trauka. Pas mus oras paduodamas iš rūsio, pas kitus iš lauko.
Dar dėl šildymo. Miestietės, įtariu, mane užmuš

Rytine kava sveikinimai su gimtadieniu
Mamagabi, pas mus grindys masyvo ir lakuotos, ir sildymas radijatorinis-po grindim eina vamzdziai nuo stovo laiptineje i radijatorius, tad tose vietose, kur trasos, kaip ir grindinis sildymas gaunasi. Nu ir zinok, po 5m., ypac kazkodel sia ziema, dar daugiau tarpuku ar tesiog suplysimu atsirado. Gal jau cia namas kazkaip galutinai isdziuvo
Paprastai vasara jie uzsitraukia, bet tos vietos, kur atsidalino lentutes vis viena jau matos. Mzn, matyt, dedant masyva, jau reikia susitaikyti, kad jis vis viena gyvens savo gyvenima. Ir va, tose vietose, kur praeina trasos, labiau yra sutruke.

Mamagabi, pas mus grindys masyvo ir lakuotos, ir sildymas radijatorinis-po grindim eina vamzdziai nuo stovo laiptineje i radijatorius, tad tose vietose, kur trasos, kaip ir grindinis sildymas gaunasi. Nu ir zinok, po 5m., ypac kazkodel sia ziema, dar daugiau tarpuku ar tesiog suplysimu atsirado. Gal jau cia namas kazkaip galutinai isdziuvo

QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 25, 08:22)
http://www.etsistemo...iai-oras-vanduo
Mes ne čia pirkom,bet produkcija verta dėmesio,Mitsubishi sistema,oras vanduo.Efektyvus,taupus,eco šildymas,ypatingai turint grindų šildymą. Viską valdo maža dėžutė,kompiuteriukas.+kažkuris procentas valstybės kompensuojamas,tik kol dokumentus susitvarkėm,tai
kai žinosiu tiksliai kiek mokės,galėsiu pasakyt.
Mes ne čia pirkom,bet produkcija verta dėmesio,Mitsubishi sistema,oras vanduo.Efektyvus,taupus,eco šildymas,ypatingai turint grindų šildymą. Viską valdo maža dėžutė,kompiuteriukas.+kažkuris procentas valstybės kompensuojamas,tik kol dokumentus susitvarkėm,tai

Aciu, pasidomesime

Beje, ar matete laida "Nuo iki" ir buto interjara uz 2 milijonus, kuri kure "Eglidesign" dizainere? Ka manot? As praziopsojau

Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2013 04 25, 12:00)
Rytine kava sveikinimai su gimtadieniu
Paprastai vasara jie uzsitraukia, bet tos vietos, kur atsidalino lentutes vis viena jau matos. Mzn, matyt, dedant masyva, jau reikia susitaikyti, kad jis vis viena gyvens savo gyvenima. Ir va, tose vietose, kur praeina trasos, labiau yra sutruke.

Mat kaip reikia viska zinoti - net ir toks reikalas, kaip radiatoriu pravedino trasa gali tureti itakos grindims

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 25, 11:32)
Parodysiu kaip mes gyvenom pries 2 metus ir dabar
. Tada sildemes tik zidiniu svetaine/virtuve, i tulika eidavom su striuke nes buvo +2, rozeciu nebuvo ir lempu, tik viskas ant prailgintoju pajungta. Na zodziu, bus ka prisimint, kaip zingsnis po zingsnio viska dareme patys 2 metus
PRIES IR PO:

PRIES IR PO:
va cia tai tikros PRIES IR PO iliustracijos

saunuole, sveikinu

QUOTE(daffni @ 2013 04 25, 12:19)

Buvo kompas uzluzes ir amen visom foto ... gerai kad kelios liko ikeltos facebooke, nors kazkas liks prisiminimui, o tiek fotkinau visas statybas, persikraustymus, darbavimusis, kaip ant grindu sedim murzini ir valgom saltus blynus ir t.t., patinka man iamzinti visokias gyvenimo akimirkas, o tokius atrodo paprastus momentus kaip smagu bus kazkada prisiminti, kiek saves atidavem visgi musu svajoniu namui

Netgi susirasyt nusprendem savo terasoj

(musu terasa per 1 tarpa mazesne)

QUOTE(mamagabi @ 2013 04 25, 11:12)
Mat kaip reikia viska zinoti - net ir toks reikalas, kaip radiatoriu pravedino trasa gali tureti itakos grindims 

musu masyvui neturi. Viskas ko gero i viena vieta susidejo, tai problemu nera. Kai kur yra itrukusios pacios lentos, taciau tai zinojom jau dedami, kad kar kur ir meistro prasem per daug neatrinkineti, kai kurias specialiai taip palikinejom, kad butu ir itrukimu, ir kirvarpu pagrauztu kai kur, ir sakeliu, aisku tokiu, kurios veliau nesudarytu dideliu problemu. bet jei butu atrinke visas lentas idealias, tada visiskai jokiu pakitimu nebutu. O musu visu pirma tai labai gerai isdziovintas masyvas, kuris dar ir pas mus namie gal kokius metus, jei ne pora, pragulejo. grindys nesildomos, praeina tik ivadai i radiatorius. betonas, tada bruseliai islyginimui, tada deta fanieros plokstes (galima ir paprastesnes, bet mes tokia dovanu gavom), ir ant plokstes klijuota ir kalta masyvo lentos. Visiskai jokiu bedu su masyvo vaiksciojimu neturim. Va tame pat kambaryje moldingai labiau vaiksto sezonams kintant

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 25, 10:36)
Netgi susirasyt nusprendem savo terasoj
, dar kiema tik tvarkysim, bet va svajoju prisikabint tokiu baltu uzuolaidu ir parist sonuose:

Mieli namai

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2013 04 24, 21:00)
O kitas dalykas, kad tas erdves teks kuopti man ir tik man vienai
Todel logiska, kad kuo maziau ploto, tuo maziau vargo

Man sis argumentas irgi labai svarbus. Pamenu kiek reikedavo laiko tvarkyti dideli nama, atsikandau visam gyvenimui

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 24, 18:35)
Pas mus gyvenamo 280 m2, tai nuo spalio iki dabar uz malkas gavosi 2500 kazkur, mums gerai, nes seniau buvo dyzeliu sildoma, mums buvo brangu.
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45, miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.
Dejau fotkiu kazkada, matei su kaledine egle?
Kazkaip daug kam skamba baisiai tie kvadratai, bet virtuve 24 kvadratu, svetaine 45, miegamasis 25, musu vonia 15, musu drabuzine 10, tamburas 9, tamburo ieinama spinta kokie 5, mazasis wc 4-5, vaiku vonia 7, skalbykla 7, holas su vaiku kolidorium 35 kokie gal, antram aukste atvira erdve -darbo kambarys 30, busima fotostudija 25, garazas musu nemazas su katiline 65 gal, palepes nebeskaiciavau prie 350, bet ten kokiu 80, pasidejimui nerealiai man.
Dejau fotkiu kazkada, matei su kaledine egle?
As nesidomejau kurenimu malkomis, bet kiek zinau anksciau besikurenantys malkomis turedavo ir nakti atsikelt malku imest, ir jei diena namie nebudavo, grizdavo i saltus namus, o isvaziuot ziema irgi nelabai iseidavo. Ar dabar pasikeitusios technologijos? Patogu kurent malkomis?
O mane asmeniskai tokie kvadratai tikrai gasdina. Ir tas 350, ir pvz holas su vaiku koridorium 35 kvadratai arba darbo kambarys 30

Nors sitas gal man ir nelabai patiktu, nes lango nera. Bet gali buti siek tiek didesnis

Dar kitas dalykas - daznai labai sunku didele erdve apstatyt. Mano kambarys (kai buvau vaikas) buvo apie 40 kvadratu. Tai puse to kambario tikrai nebuvo isnaudota erdve, nors ir suskirstyta i miegamojo/pamoku ruosimo/laisvalaikio zonas.
QUOTE(Cobre @ 2013 04 25, 12:52)
musu masyvui neturi.
O kaip reikalai po langais, kur isejimas i terasa? Langas kaip ir nemazas - ar nerasoja? Ar ten tiesiog plyteles paklojot?
Del kambariu ploto, kaip pvz. "darbo kambario" dydzio - daug kas priklauso kas ten bus "dirbama"

Musu atveju tai niekas nieko ten nedirbs