Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 12, 22:40)

thumbup.gif nerealu,daug pvz. kaip nereikia daryt.
Kas tie elektros pririšimo planai?Kuo ją ten pririša ir už ko g.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 04 13, 18:06)

originalumas dažnai būna be ryšio biggrin.gif ,o gaut į miegant į kaktą kokiu papuošimu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 balandžio 2013 - 17:21
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 12, 22:40)

nesusilaikiau, sory...bet jau toooks kicas, kad baisu doh.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Pasirodau su pagaliau baigtu židinio apipavidalinimu (paveikslas ir Bra), daugiau specialiai jokių detalių neieškosiu, nebent tik natūraliai atsiras kokių gražių ir mielų ant atbrailos pastatomų daiktų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 04 14, 19:23)
Labas vakarėlis 4u.gif
Pasirodau su pagaliau baigtu židinio apipavidalinimu (paveikslas ir Bra), daugiau specialiai jokių detalių neieškosiu, nebent tik natūraliai atsiras kokių gražių ir mielų ant atbrailos pastatomų daiktų ax.gif
user posted image

Man labai grazus pats zidinys thumbup.gif Papuosimai irgi tinkamai dera prie zidinio
Atsakyti
Femme, labai gražiai žiūrisi ir bra, ir paveikslas. Gal tik vazelę kitur kelkit, kažkaip per daug tų rožių g.gif Atbraila prašosi kokių simetriškų daikčiukų arba žemo pailgo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 14, 22:35)
Femme, labai gražiai žiūrisi ir bra, ir paveikslas. Gal tik vazelę kitur kelkit, kažkaip per daug tų rožių g.gif Atbraila prašosi kokių simetriškų daikčiukų arba žemo pailgo.

Vat vat, sutinku su kiekvienu žodžiu. Visiškai.
Vazelė gal ir verta dėmesio, bet ne čia jos vieta.
Atsakyti
Iš Kaimo, turiu ateityje minčių apie židinio laikrodį, bet dabar jau man nedega, planas minimum įvykdytas, kiti kampai laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 04 14, 21:23)
Labas vakarėlis 4u.gif

Atrodo labai gražiai thumbup.gif . Židinys, paveikslas ir bra labai dera, bet ta vazelė ir man ne vietoj, kol neatsiras tinkamo daikto, geriau jau tuščia atbraila 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexa: 15 balandžio 2013 - 14:35
o as tai nesuprantu, ko jum ta vazele kliuna.... be jos- grazus zurnalinis interjeras... su ja- tiesiog jaukus namai wub.gif negi pas jus visas kiekvienas daiktas idealiai priderintas ir nera jokiu nereikalingu daiktu blink.gif negi cia visos muziejuose gyvenat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 15, 14:44)
o as tai nesuprantu, ko jum ta vazele kliuna.... be jos- grazus zurnalinis interjeras... su ja-  tiesiog jaukus namai  wub.gif negi pas jus visas kiekvienas daiktas idealiai priderintas ir nera jokiu nereikalingu daiktu  blink.gif negi cia visos muziejuose gyvenat  blink.gif

Jei galima idealiai padaryti, tada puiku, neimanoma, tada galvojama kaip suktis. Siaip del ivairiu priezasciu atsiranda namuose ne itin derantys daiktai ir neretai tod priezastys gali buti tokios pateisinamos, kad daikto nederejimas nueis i paskutini plana. Todel manau, kad kiekvienuose namuose gali rasti ivairiu kuriozu. Man ta vazele nei labai uzkliuvo, nei ten labai jau limpa. Jei jai atsiras labiau deranti vieta, o toje vietoje su laiku atsiras labiau derantis daiktas, tai kas tame blogo? Man atrodo, kad tobulinimui ribu nera.
Jei sugebeciau viska idealiai suderinti ir padaryti, tai jausciausi nuostabiai, o kodel gi ne, tam ir stengiuosi juk, man tai kaip kuryba ir norisi, kad gautusi kuo tobuliau. kitaip sumesciau viska bet kur ir bet kaip, susipirkciau bet kokius baldus ir sedeciau sau laiminga, sakydama, kad mano namuose kyrybine betvarke. Mano namuose padaryta nemazai klaidu, kuriu sekanti karta jau nedaryciau, taciau as niekada nepasiteisinu tuo, kad man dar graziau, kai kurta savo rankomis, silciau ir jaukiau. Is principo, koks skirtumas, kas kuria, svarbu rezultatas butu geras. Ir jei jis nera toks, tai as neatau reikalo girti nei saves, nei kitu, vien tik todel, kad tai savo pastangom padaryta. Neesu priekabi, kai ateinu i zmoniu namus ir matau standartinius baldus, plokstinius minimalistinius interjerus, ar aplamai be jokios vizijos perkamus baldus, kurie isigijami tik tam, kad atliktu savo funkcija - reikia batu dezes ar kedes, nuejau, nupirkau, pastaciau ir naudojuosi, svarbu gerai tarnautu. Ne visiems juk namu kurimas teikia malonuma ar aplamai mato tame prasme. Bet jei zmogus tuo domisi, skiria tam laiko ir pastangu, tada ir vertinimai jau kiti, tada ir papriekabiaujama, ir pasidiskutuojama - nauda is to nemenka juk.
---------------
Femme, man veidrodzio labiau noretusi - atsispindetu grazus vaizdas, butu su daiktu parinkimu ant atbrailos paprasciau, o ir tas paveiksliukas man toks, kad gal ji kur ne tokioj paradinej vietoj pakabinciau. Bet tai cia ne beda, jei kada rasi tinkama pakaitala tam paveikslui ir bus noro permainoms, tai nesudetinga ir pakeisti juk. Zidinio apdaila man pasakiska, bet jau ir anksciau ziuredama i ji, apgailestavau, kad jis toje vietoje stovi. Na, bet kartais buna taip, kad arba darai taip, arba nedarai niekaip - gal ir jusu toks atvejis. Mes tokiu arba-arba statybu metu sociai apturejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 15, 14:44)
... negi pas jus visas kiekvienas daiktas idealiai priderintas ir nera jokiu nereikalingu daiktu  blink.gif ...

yra, dar ir kiek yra - pilnas kambarys rusy prikistas. Viskas, kas netinka, eina ten. Jei pasikeicia situacija interjere, einu i rusi ieskoti tinkamo daikto, vis arciau, nei parduotuve eiti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 04 15, 16:08)
man veidrodzio labiau noretusi

butu su daiktu parinkimu ant atbrailos paprasciau

o ir tas paveiksliukas man toks, kad gal ji kur ne tokioj paradinej vietoj pakabinciau.

buvo mano tokia pirminė mintis, kad gal veidrodis ovaliniam rėme, bet vyras vetavo, sakė stiklo namuose gyvenam, per daug atspindžių jam ir taip lotuliukas.gif

dėl daiktų kaip ir sakiau - bus tinkančių, dėsiu, nebus, nepasigesiu wink.gif kol kas ir toks vaizdas mane labai tenkina ax.gif vaza čia ta migruojanti, persikelia kartais ant stalo, kai vyras sumąsto puokšte pradžiugint, kartais ant atbrailos, neturi savo pastovios vietos.

nu koks jau "toks" tongue.gif antikvarinis tapybos darbas autoriaus, kurį net googlas žino lotuliukas.gif ir rėmas medinis originalus biggrin.gif man jis "baisiai" gražus lotuliukas.gif , o gal tiksliau - tobulai atitikęs mano įsivaizdavimą cool.gif bet čia tik šiaip, natūralu, kad skoniai skiriasi 4u.gif
Atsakyti