Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 04 14, 20:23)
Labas vakarėlis 4u.gif
Pasirodau su pagaliau baigtu židinio apipavidalinimu (paveikslas ir Bra), daugiau specialiai jokių detalių neieškosiu, nebent tik natūraliai atsiras kokių gražių ir mielų ant atbrailos pastatomų daiktų ax.gif

aciu tau, kad daliniesi savo groziu su mumis. Nuostabu wub.gif !

Kas man is tiesu uzkliuvo, tai - ar bra per aukstai kabo, ar paveikslas per zemai g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 04 15, 17:09)
Kas man is tiesu uzkliuvo, tai - ar bra per aukstai kabo, ar paveikslas per zemai  g.gif ?

na kad viskas savo vietose lotuliukas.gif juk yra daug komponavimų būdų, ne tik kur Bra taisyklingai šonuose, čia mano akimis taip ir netiktų....
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 04 15, 16:16)
na kad viskas savo vietose lotuliukas.gif juk yra daug komponavimų būdų, ne tik kur Bra taisyklingai šonuose, čia mano akimis taip ir netiktų....

zinoma, tavo namai, tavo valia 4u.gif , as nesiulau nieko keisti, tik destau savo mintis.
Jei paveikslas butu "priristas" prie zidinio, t.y. butu dar kazkokiu detaliu, kurios juos jungtu, tada tiek to, kur yra bra. O dabar gaunasi, kad bra ir paveikslas yra atskiri, vienas kita papildantys elementai.
Atsakyti
sveikutes, noriu pasklausti - gal galit patarti, kur kreiptis, noriu kad pagamintu balta slankiojanciu duru spinta (provanso stiliaus), nelabai randu..
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 04 15, 16:05)

dėl daiktų kaip ir sakiau - bus tinkančių, dėsiu, nebus, nepasigesiu wink.gif .

nu koks jau "toks" tongue.gif

drinks_cheers.gif kazkaip turi ateiti tie daiktai i namus, o ne pirkti tik todel, kad va daug maz tinka, ir perkami todel, kad reikia ten ta vieta uzpildyti. neiseina man taip ir stebiuosi, kaip pas kitus per trumpa laika susipildo visi kampai, ir neretai tik tam, kad uzpildyti.

Man jis dailus, megstu tokius. O ir as neesu is tu, kad autorius butu labai zinomas ar verte paveikslo grandiozine. Tiesiog gal skoniai musu nesutampa del derejimo sito paveikslo sioje vietoje mirksiukas.gif

Aciu, uz paveiksliuka, smagu matyt, kaip viskas keiciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 04 15, 16:02)
yra, dar ir kiek yra - pilnas kambarys rusy prikistas. Viskas, kas netinka, eina ten. Jei pasikeicia situacija interjere, einu i rusi ieskoti tinkamo daikto, vis arciau, nei parduotuve eiti  smile.gif .

Tikra lietuvė- ir Vokietijoje lietuvė drinks_cheers.gif Man irgi nekyla ranka iškart ką nors išmesti, tik aš kišu į palėpę smile.gif tik kai vyras rikteli, kai ką pramėtau. Vasarą galima visokias vazeles traukti, gėlių laikas ateina.
Femme, neįžiūriu, kaip padarytas židinio ornamentas. Ar jis išpjautas iš plonos lentos ir užklijuotas, ar išdrožinėtas? Labai prašmatniai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dulle @ 2013 04 15, 18:01)
sveikutes, noriu pasklausti - gal galit patarti, kur kreiptis, noriu kad pagamintu balta slankiojanciu duru spinta (provanso stiliaus), nelabai randu..

Spinta pagamins baldininkai, kurie daro medzio masyvo baldus. Ieskokite tiesiog meistro ar imones, kurie dirba su medziu.
Jokio skirtumo ar slankiojanti ar ne. Nebent spintos vidu darysite is paprastos plokstes, o ne is medzio, tada spintos vidu gali padaryti vieni meistrai, o jau fasada kiti, kas ta moka. Bet pries tai,butinai reikia suderinti spintos projekta, kad vieni ir kiti zinotu, ka reiks gaminti.

Femme, man labai mielas zidinukas ir kompozija prie jo. Gal profes ir prisikabintu wink.gif, bet ziurint eilinio zmogelio akimis, tikrai mielas vaizdelis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 15, 22:19)
Femme, neįžiūriu, kaip padarytas židinio ornamentas. Ar jis išpjautas iš plonos lentos ir užklijuotas, ar išdrožinėtas? Labai prašmatniai atrodo.

Išpjautas ir užklijuotas 4u.gif

Atsakyti
Labai smagu thumbup.gif aptikti ir panaršyti po tokius namučius lotuliukas.gif (žemiau, dešinėje pusėje, rasite įėjimą į kiekvieną kambarį mirksiukas.gif )
http://fortheloveofa...iving-room.html
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 16, 08:46)
Labai smagu thumbup.gif aptikti ir panaršyti po tokius namučius lotuliukas.gif (žemiau, dešinėje pusėje, rasite įėjimą į kiekvieną kambarį mirksiukas.gif )
http://fortheloveofa...iving-room.html

g.gif aš gal jumoro jausmo šiandien neturiu,ko tau linksma?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 16, 08:49)
g.gif  aš gal jumoro jausmo šiandien neturiu,ko tau linksma?

Tai jau spėjai viską apžiūrėti g.gif Man visai nieko pasižiūrėti, kaip kiti gyvena, o ir kas dera, kas ne. Tai ten taip išsamu, kad visą dieną tas foto gali tyrinėti. Ar čia visada reikia tik į gliancinius interjerus žiūrėti, ką? Atsipalaiduok lotuliukas.gif saulutė pagaliau šviesti pradėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 04 16, 08:58)
Tai jau spėjai viską apžiūrėti g.gif Man visai nieko pasižiūrėti, kaip kiti gyvena, o ir kas dera, kas ne. Tai ten taip išsamu, kad visą dieną tas foto gali tyrinėti. Ar čia visada reikia tik į gliancinius interjerus žiūrėti, ką? Atsipalaiduok lotuliukas.gif saulutė pagaliau šviesti pradėjo 4u.gif

Aišku,nespėjau,atsidariau ir noriu iš karto programos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti