QUOTE(Jorie @ 2013 04 13, 23:29)
Sveikos, merginos
Tyliai vis paskaitinėju, kiek čia įvykių ir gilių išgevinimų
Žinau, kad stebuklingo būdo pastoti nėra, bet noriu paklausti jūsų patarimo. Mano situacija iš vienos pusės labai paprasta, bet ką reiškia "paprasta", jei esu šiame skyrelyje
Taigi, 2,5 m nevykusių bandymų, 5 IUI ir jokio kibimo, pagrindiniai tyrimai ir LAP yra, diagnozė - neaiškios kilmės nevaisingumas.
Kitą ciklą po O bandysiu 1 IVF ilgąjį protokolą. Mano gyd. vis sako, kas pas mane viskas gerai, nereikia skubėti, esu dar jauna (30m) ir pan., todėl bijau, kad darys paprasčiausią variantą, nes pas mane "viskas gerai". Ką turėčiau žinoti, vaistai, dozės, vitaminai, visokie papildomi dalykai ir pan., kad padaryčiau viską, kas įmanoma padidinti sėkmei? Žinau, kad kvailai skamba tas klausimas
Bet taip nesinori kažką padaryti negerai ar nedadaryti... Taip nesinori nesekmės, jau tie IUI mane išvargino...
Ačiū už bet kokius patarimus, esu pasimetusi
Papildyta:
Beje, IVF pati išsiprašiau, siūlė 6 IUI
Tyliai vis paskaitinėju, kiek čia įvykių ir gilių išgevinimų
Žinau, kad stebuklingo būdo pastoti nėra, bet noriu paklausti jūsų patarimo. Mano situacija iš vienos pusės labai paprasta, bet ką reiškia "paprasta", jei esu šiame skyrelyje
Kitą ciklą po O bandysiu 1 IVF ilgąjį protokolą. Mano gyd. vis sako, kas pas mane viskas gerai, nereikia skubėti, esu dar jauna (30m) ir pan., todėl bijau, kad darys paprasčiausią variantą, nes pas mane "viskas gerai". Ką turėčiau žinoti, vaistai, dozės, vitaminai, visokie papildomi dalykai ir pan., kad padaryčiau viską, kas įmanoma padidinti sėkmei? Žinau, kad kvailai skamba tas klausimas
Ačiū už bet kokius patarimus, esu pasimetusi
Papildyta:
Beje, IVF pati išsiprašiau, siūlė 6 IUI
Sveika atvykusi ir linkiu ilgai neuzsibuti
Kas del IVF sekmes tai sekmes reikalas,kazkokia dangaus ar pragaro loterija kitaip nepavadinsiu.As po 3IUI jau atsikandau ir lekiau darytis IVF.O ka daryti kad pavyktu IVF ne viena is tikruju mes nezinom...bet visdelto per tiek laiko vistik kai ka pastebejom.
Nezinau ka patars kitos mergaites,bet as asmeniskai siulyciau pasidaryti visus lytinius hormonus,pagrindinius skydliaukes TTH bent jau,prolaktina, visas zarazas,feritina issitirti ir vitamina D.
Kaip supratau laporaskopijos metu nieko nerado tau,tai saunu
Nezinau ar verta kaip pirmam IVF,bet O.K. man sake kad neverta daryti IVF kol nera apziureta gimda histereoskopijos metu,ar nera polipu,saaugu ir pan.Bet man buvo jau 4 ivf tai gal todel ji siule.Nes iki tol niekas nesiule darytis histero,tik visad liepe skydliauke,hormonus,raudoniukes,citomegalo,sifilio ir kt.zarazas issitirti.Tai gal ir tau to uzteks pradziai.
Del vitaminu tai kiekveinas irgi turi skirtinga nuomone.As turiu drauge kuri grieztai pries vitaminus ir maisto papildus.Asmeniskai as naudoju ivarius vitaminus jau nuo 2IUI ir tokius kaip foline rugsti jau nepertraukiamai.
Manau merginos tau parekomenduos tiksliau,nes as kaip prirasysiu tai iseis nemazai pinigeliu,o gal tau to ir nereiks
Papildyta:
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 14, 12:32)
tai nera blogai ir nieko nereiske...toki skausmai uzeina ir man kartais,,,ta diena kai NTtestus dariau pilvo apatcia netik skaudeno bet ir trauke.....negalvok iskart negatyvei...skausmus sukele ir implantacija...
galva aukstyn!!! 
del tu skausmu as pas mg buvau nuejus sakau ar taip gali but pasirodo kiausides dar padideja ir sukele skausmus,mane nuramino sake kad tai visai normalu...beto jai tu 3 dienoj tai mm kaip ir per anksti butu nes man sendien 12dpy...testai rodo teigema jau 7
kas ryto po viena darau...bet pilvo apatcia ir paskauda...taip gal nosyte y virsu

del tu skausmu as pas mg buvau nuejus sakau ar taip gali but pasirodo kiausides dar padideja ir sukele skausmus,mane nuramino sake kad tai visai normalu...beto jai tu 3 dienoj tai mm kaip ir per anksti butu nes man sendien 12dpy...testai rodo teigema jau 7
sutinku su tavo nuomone
Kaip musu PUPO laikos?
zinau koks sunkus tas laukimas ir galiu atvirai tik jus man padejot kad neprarasciau sveiko proto
vyras jau buvo man psihologe cia surades sake tam atvejuj jai nepavyks kad kazkas man padetu
bet as labai nuosirdziai noretciau padekot visoms sito forumo mergates,,,,,atciu kad jus taip kiekviena palaikot ,paguodziat ,suprantat ir gera patarima duodat.arba tokei kaip as viska isaiskinat,,tiesiok atciu kad jus esat!!!!!va jums
ka as butciau be jusu darius?butciau is nervu nagus nusikramcius
o tai butu pakenke...
ir visoms linkiu kad jums pasisektu tereike tik tiketi!!!stebuklu tikrai yra
ATCIU(kokios emocijos pas mane sendien)

Papildyta:
Kaip musu PUPO laikos?

[/quote]
as tai laikausi labai gerai
tik nakty sunkei miegu o diena vaikstau kaip miegodama...na tas pykinimas kankina bet trecedieny jau per daktarus eisiu tai rasim koke iseity...o seip viskas pijku!!!
o kaip kitos PUPO net nezinau..kiek cia PUPO turim?mergytes atsiliepkit
Papildyta:
Kaip musu PUPO laikos?
[/quote]
as tai laikausi labai gerai
Lollypopai,
Meirute,
tu musu nauja nestuke, nusvietusi mums padange
Primink prasau, tau buvo 2-as IVF ir dare assisted hatching? Ir daretes Cekijoje?
Ka dar tau dare?
Meirute,
Primink prasau, tau buvo 2-as IVF ir dare assisted hatching? Ir daretes Cekijoje?
Ka dar tau dare?
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 14, 11:58)
Lollypopai,
Meirute,
Ka dar tau dare?

Meirute,
Ka dar tau dare?
atciu Ginger
http://www.kinderwun...te.php?page=101
nes labai dauk pazystamu ten dare ir kiek neklystu visoms is pirmo kart pavyko...yra net viena bendradarbe kuri voketijoj dare ir 5 nesekmingi-IVF o nuvazevo y cekija ir dabar dvynukus pasigimzius turi...uztai mes daugiau neleidom pinigeliu kuriu ir taip ne maisai o vazevom tenai..zinoma baisu nauja salis kita kalba bet jie pujkei sneka vokiskai,angliskai,rusiskai todel susikalbet nebuvo bedu
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 13, 23:32)
Realiai tai mane irgi guode tuom,kad jei pykina tai maziukui gerai.Aisku,tai nera taisykle,bet ir aplin mane aibe moteru kurios laukiasi,pagimde-tai nei vienos nezinau kuri butu maziau ar daugiau draugavusi su WC
Siaip man su dukrele irgi buvo stiprus vemimai,tai vis guledavau ligoninej nes net skyciu nebegalejau gert-ka isgerdavau,suvalgydavau iseidavo lauk,bet eidavo ir jei nieko nekramtydavau ar negerdavau,bet mano maziuke gime stipruole 34 sav. 49cm 2990gr. gavo is 10 balu 10,kvepavo pati nors plauciai nebuvo brandinti.
Kas pamenat,tai su trimis maziukais kai buvau nestuke,tai atsimenat irgi skundziausi kad sleikstulys,pakites skausmas,kad vemiau viena kart,o paskui pradejo viskas rimti...palaipsniui ir visi trys mano perliukai iskeliavo pas geruosius angelus kurie tikiu,kad juos saugo ir globoja.
na,bet kiekveinai skirtingai-net ir tai paciai moteriai buna skirtingi nestumai
ech,kaip trokstu buti nestuke,iskesciau viska kad tik but.
KOCIK,na kiek kartu reik vazineti tai gal daugiau pasakys mergaites kurios lankosi pas Treisa.O del pastojusiu skaiciaus-as nezinau to
visai pastebejau kad merginos kurios pastojo,paraso kur dares bet kas dare IVF neparaso pavardes,kitos visai neraso ir niekur nedalyvauja,ir yra tokiu kurios bendrauja cia,paskui ps nestukes bet IVF skyrelyje net gimus vaikeliui nepparaso savo IVF sekmes dosje.Nezinau kodel,o apie tai daznai pagalvoju-juk nesunku uzpildyti punktus-o mergaitems kurios eina ilgus kelius iki leliuko vistik idomu paskaitineti,tai ir ikvepia ir neleidzia blogai mastyt.Bet...ejo ir isejo....kitos zinomais nikais kaip pvz.BONAMA prisimenat tokia senbuves,tai visai issiregistravo
tai va.Ok,apkabinu ir meldziuosi kd tik daugetu PUPO,kad musu skyreli aplankytu laime-juk TIKRAI ESAM TO LABAI LABAI VERTOS 
Kas pamenat,tai su trimis maziukais kai buvau nestuke,tai atsimenat irgi skundziausi kad sleikstulys,pakites skausmas,kad vemiau viena kart,o paskui pradejo viskas rimti...palaipsniui ir visi trys mano perliukai iskeliavo pas geruosius angelus kurie tikiu,kad juos saugo ir globoja.
KOCIK,na kiek kartu reik vazineti tai gal daugiau pasakys mergaites kurios lankosi pas Treisa.O del pastojusiu skaiciaus-as nezinau to
rupinkis ir labai mylek savo mergyte
Na bet uztenka cia liudnai, reikia labai tiketis, kad susirasim kiekviena savo leliukus kopustose ar gandrai atnes
Meirute,
aciu
labai naudinga info apie klinika
aciu
labai naudinga info apie klinika
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 13, 21:32)
Realiai tai mane irgi guode tuom,kad jei pykina tai maziukui gerai.Aisku,tai nera taisykle,bet ir aplin mane aibe moteru kurios laukiasi,pagimde-tai nei vienos nezinau kuri butu maziau ar daugiau draugavusi su WC
Siaip man su dukrele irgi buvo stiprus vemimai,tai vis guledavau ligoninej nes net skyciu nebegalejau gert-ka isgerdavau,suvalgydavau iseidavo lauk,bet eidavo ir jei nieko nekramtydavau ar negerdavau,bet mano maziuke gime stipruole 34 sav. 49cm 2990gr. gavo is 10 balu 10,kvepavo pati nors plauciai nebuvo brandinti.
visai pastebejau kad merginos kurios pastojo,paraso kur dares bet kas dare IVF neparaso pavardes,kitos visai neraso ir niekur nedalyvauja,ir yra tokiu kurios bendrauja cia,paskui ps nestukes bet IVF skyrelyje net gimus vaikeliui nepparaso savo IVF sekmes dosje.Nezinau kodel,o apie tai daznai pagalvoju-juk nesunku uzpildyti punktus-o mergaitems kurios eina ilgus kelius iki leliuko vistik idomu paskaitineti,tai ir ikvepia ir neleidzia blogai mastyt.Bet...ejo ir isejo....kitos zinomais nikais kaip pvz.BONAMA prisimenat tokia senbuves,tai visai issiregistravo
tai va.Ok,apkabinu ir meldziuosi kd tik daugetu PUPO,kad musu skyreli aplankytu laime-juk TIKRAI ESAM TO LABAI LABAI VERTOS 
Nu jo, kai kurios net nenori kalbetis apie tai. Bet cia jau visu paciu teise.
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2013 04 13, 22:13)
Kocik, del vazinejimo daznumo - labai daug kas priklauso nuo stimuliacijos eigos. as per pirma ivf, pas treisa stimuliavausi 3 savaites jei ne daugiau, tuomet punkcija ir isodinimas. atitinkamai ir vaistu buvo gerokai daugiau suleista, nei su antruoju ivf. per antra ivf uzteko standartiskai pasistimuliuot ( apie 2 sav.). ir rezultatai abu kartus pas mane buvo labai skirtingi. pirmu ivf'u uzauginom 7 kiausialastes, o su antruoku jau soktelejom iki 15. bet kokybe ir dalijimosi eiga grazesne buvo pirmo ivf metu. antra ivf'a buvau nurasiusi stebuklui, nes gleivine mano buvo prie laaabai plonu, plius atvaziavus isodinimui pasiemem ne pacios geriausios kokybes likusius du kleckiukus. va, tas Stebuklas dabar miega salia lovoj, ir myliu as savo Stebukliuka be galo be krasto
del pastojusiuju skaiciaus vienareiksmiskai pasakyt sunku. bet as asmeniskai pazistu tikrai ne viena mergina pastojusia pas T. pas latvius statistika tikrai nebloga.
cia buvo kalba jei neribotu pinigai, ar butu renkamasi lt gydytojai, ar latviu. as asmeniskai, net jei manes neribotu pinigai ir galimybes leistu, vienareiksmiskai vaziuociau tik pas latvius.
pas T planuojam grist.. dar labai norim seses arba broliuko
visoms laukiancioms rezultatu linkiu laabai dideles sekmes ir aukstu HCG skaiciuku!
del pastojusiuju skaiciaus vienareiksmiskai pasakyt sunku. bet as asmeniskai pazistu tikrai ne viena mergina pastojusia pas T. pas latvius statistika tikrai nebloga.
cia buvo kalba jei neribotu pinigai, ar butu renkamasi lt gydytojai, ar latviu. as asmeniskai, net jei manes neribotu pinigai ir galimybes leistu, vienareiksmiskai vaziuociau tik pas latvius.
pas T planuojam grist.. dar labai norim seses arba broliuko
visoms laukiancioms rezultatu linkiu laabai dideles sekmes ir aukstu HCG skaiciuku!
Dekui uz info. Bet tai jis parduoda vaistus ir po to reikia vaziuoti pas ji. Gal galite papasakoti kaip viskas vyksta. Nes kai daroau cia LT tai gan daznai daktaras apziurinejo.
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 14, 14:26)
rupinkis ir labai mylek savo mergyte
As vat irgi pagalvoju, kad viska iskesciau ir viska atiduociuau uz galimybe priglausti prie saves savo mazyli... Labai sunki busena tas nevaisingumas, kazkur skaiciau, kad psichologiskai tai beveik toks pat jausmas, lyg tavo vaikas mires... Ir tas jausmas eina per visa gyvenima su tavim
Atsimenu, viena bendradarbe (su kuria kaip ir truputi draugauju ir zino apie mano beda) yra man pasakiusi: - '' Nu tu, tai juokiu problemu neturi'' Zinokit, taip skaudu buvo...Zmones, kurie nesusiduria su nevaisingumu neuzjaucia, nes negali suprasti to skausmo...
Na bet uztenka cia liudnai, reikia labai tiketis, kad susirasim kiekviena savo leliukus kopustose ar gandrai atnes

zmones nesusidure su tuo niekada ir nesupras
o beje primink kiek ilgai jau jus kankinates del nepastojimo?
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 13, 21:34)
Meiles kibirkstele, kaip tu jautiesi? Man siandien tik 2 dpi, taciau siandien kelis kartus maude pilva kaip pries mm...
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 14, 13:34)
Tikiuosi, nes ryte buvo toks jausmas, kad mm prasidės, plius dar crinono vos vos rusvo iškritno nemažas gabaliukas...
Nekreipk demesio i tuos pamaudenimus lyg pries mmm
As, tiesa del savo temeraturos, kuri vis laikosi po pietus virs 37, ieskojau info apie PRG. Tai ten isvardinti visi salutiniai poveikiai, atitinka labai ankstyvus nestumo pozymius
Taip kad auksciau nosyte
O del rudo crinono, tai gali buti kad implantacija
O as vat rytais iskenciu karscio banga visada (nu slapia bunu kaip ka tik is vonios islipus), ir viskas
Matysim, kaip cia viskas baigsis
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 14, 18:42)
zmones nesusidure su tuo niekada ir nesupras
netgi artimiausieji sunkiai isivaizduoja ta jausma (mano uosvenike labai supranta mus ir palaiko, bet pati pripazino kad ji tik gali numanyti kaip yra sunku, taciau net neisivaizduoja koks tas jausmas, na bent jau ji atvira pagalvojau
) todel deja ne visiems galim atvirauti, as per visus penkis nepastojimo metus tiek "nuomoniu" "palinkejimu" prisisklausiau, kad net jau ir vemt vercia
o dabar kai jau galiausiai ir IVF nepadejo tai is vis uztilo
nes nieko protingiau ir nebesugalvoja
cia balioncikai tau
mano ir vyro tevai mus labai palaiko, uzjaucia, sako mes palaikysim bet kuri jusu sprendima, tai is tos puses yra viskas gerai
O mes kankinames su sia problema nuo 2009: pavasari pradejom planuoti ir intensyvai daryti darbus
Sveikos mergaites,
Tai niekas nepatarsite pas ką geriau kreiptis dėl procedūros pas OK ar pas uson? Labai laukiu patarimo. Ačiū visoms. Labai tikiuosi kad kitas kartas pavyks, kaip ir visos kitos čia to laukiame
Tai niekas nepatarsite pas ką geriau kreiptis dėl procedūros pas OK ar pas uson? Labai laukiu patarimo. Ačiū visoms. Labai tikiuosi kad kitas kartas pavyks, kaip ir visos kitos čia to laukiame