Sveikutės,
per savaitgalį tik skaičiau, o dabar ir nebežinau,ką norėjau pasakyti
Kalbėjot apie klinikų pasirinkimą. Aš labai pasimetus. Su vyru suvedėm savo finansinę situaciją ir deja... ne tik atostogų nebus,bet nežinau, ar bus rugpjūtį IVF. O jei ne,tada tik po metų. O metai- mūsų didžiausi priešai. Apie G tik pasvajot galiu, bet reikia realiai mąstant nuspręsti,kas svarbiausia. Kaip tai žinoti?.... Viskas kainuoja..tyrimai, LIT, papildai visi, ta pati histero, jei reikia (kaip žinot, ar reikia...).. Pas T pigiausia, bet man taip neramu, kad gal jų galimybių mums neužtenka

Paskaičiau apie IMSI, PICSI - būtent tada rekomenduojama, kai mažai apsivaisinusių arba geros kokybės embrionai nesiimplantuoja. Kaip ir mūsų situacija iš principo... galvoju, gal blogus spermiukus atrenka, na kodėl latviai nedaro tų visų imsių ir picsių

BAK net nesvarstau,nerealios kainos, bet gal svarstyt VK, jeigu tikrai įmanoma į 9-10 sutilpti... Bet man taip nepatinka VK, nepasitikiu jais,o tai, manau, irgi kliudo.. Nežinau, na pasitarsim dar su T, bet aišku, nieko jis nepasakys, tik vėl bandyti... o žinant,kad šis bandymas mums gali būti paskutinis.. kažkaip baisu. Ai, nu ką aš čia. Tos pačios problemos, tas pats per tą patį.
Negėriau per mmm aspirino, ką jūs manot, skaudėjo galvą isas dienas, nusispjoviau, pradėjau gerti. Kraujavimas visai jau silpsta, labai tikiuosi, kd šįkart nekraujuos 10 dienų,bus normaliai viskas. Pusdienį praskambinus į Embrions (užimta buvo 3 val), užsirašiau penkt, bet tik 15 val, vyras juodai negali iš darbo išeiti. O dabar galvoju...gal bus per vėlu gal nebedarys tyrimų (spermogramą norim pasidaryti), jaučiu, reikia skambinti ir klausti.
.
QUOTE(selione @ 2013 04 12, 18:07)
O mes pasidarome hcg, apsiverkiame, kad nepavyko ir nutraukiame vaistus - o po to pasipila mm Gal mes pačios "prisidirbame" savo nekantrumu ? Gal tos implantacijos gali vykti ir vėliau
gali, niekada nenutraukiu vaistų iki mmm, net jei hcg <0,1. Statistikos temoje skaičiau atvejš, kad 10 dpį buvo 0,o 14 jau buvo skaičiukai ir turi dvynukus. Visada iki pat mmm deduos crinoną. Dėl visa ko.
QUOTE(donata72 @ 2013 04 12, 18:36)
Labuka merginos
Ar galima prie jusu bureli prisijungt
sveika prisijungusi, linkiu sėkmės
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 14, 12:34)
Tikiuosi, nes ryte buvo toks jausmas, kad mm prasidės, plius dar crinono vos vos rusvo iškritno nemažas gabaliukas...
nu taigi čia svajonė - rusvas crinonas, kaip aš stengiausi tokį įžiūrėti
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 14, 19:11)
Vk ivf+imsi apie 9500 (vaistai, konsultacijos, proceduros).
o tau taikė trumpą ar ilgą schemą? Gal pameni, kiek laiko stimuliavaisi?
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 15, 09:36)
Aj, ir dar, pradejau miegot "kaip lokys", kaip MB sako
Labai geras požymis
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 15, 09:45)
Sveikos, merginos. O aš jaučiu 4 dpi visus mm simptomus. Nieko daugiau, iš ko galėčiau įtarti, kad kažkas vyksta su manimi
Tą jausmą kaip prieš mmm duoda crinonas, paskaityk informacinį lapelį

Man skaudėjo pilvą kaip prieš mmm nuo pat punkcijos,perskaičiau begalę visokių angliškų ir amerikietiškų forumų, jie pilni klausimų, ar blogai, jei po įsodinimo skauda pilvą kaip prieš mmm, ir tada pasipila tiek atsakymų, kad gerai,kad tai baigėsi nėštumu, kad paskui jau pasipila klausimai, ar labai blogai, jeigu neskauda

Žodžiu, gali ir skaudėt, ir neskaudėt, būna sėkmingų atvejų ir vienu, ir kitu atveju, ir gali crinonas duoti stiprius skausmus. PAsistenk nurimti,žinau, kad labai sunku