Meirute1, tikrai gali daryt hcg, man pvz. su 2 d. embrionu liepdavo 11-12 DPI daryti.
QUOTE(selione @ 2013 04 15, 12:24)
Meirute1, tikrai gali daryt hcg, man pvz. su 2 d. embrionu liepdavo 11-12 DPI daryti.
OJ MERGINOS YKALBEJOT EINU PASKAMBINSIU daktaruj paklausiu ar galiu sendien dar kraja priduot
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 15, 09:55)
Sveikutės,
.........
Pas T pigiausia, bet man taip neramu, kad gal jų galimybių mums neužtenka
Paskaičiau apie IMSI, PICSI - būtent tada rekomenduojama, kai mažai apsivaisinusių arba geros kokybės embrionai nesiimplantuoja. Kaip ir mūsų situacija iš principo... galvoju, gal blogus spermiukus atrenka, na kodėl latviai nedaro tų visų imsių ir picsių
......
.........
Pas T pigiausia, bet man taip neramu, kad gal jų galimybių mums neužtenka
......
Sveika, KittyKitty, žinok aš pvz nusivyliau tais visais ICSI ir PICSI. Mums dare ir 3ivf+ICSI, ir 4ivf+ICSI+PICSI. O buvo kibimas su paprasčiausiu ivf....mano nuomone, jie nepadidina tikimybės, o tik apsivaisina pora embrionu daugiau.
QUOTE(NAZARA @ 2013 04 15, 13:36)
tai kad pirma kart girdziu, kad dozes skiria pagal kraujo tyrima
koks tai tyrimas?
Man dozes paskirtos dar nuo sausio men. , kadangi per 1IVF labai blogai stimuliavosi, nes pasirodo turiu antikunus pries kiausides, dabar dozes pakankamai dideles, gonalio 225 ir merional 75. Ziuresim kas cia gausis
Man dozes paskirtos dar nuo sausio men. , kadangi per 1IVF labai blogai stimuliavosi, nes pasirodo turiu antikunus pries kiausides, dabar dozes pakankamai dideles, gonalio 225 ir merional 75. Ziuresim kas cia gausis
taip, krauja ima pirma diena pries stimuliacija, ir nuo 7-8 cd kasdien. o ka ten tiria as nezinau-kazkuri hormona? estradioli? gal cia labiau patyre galetu atsakyti merginos, as niekad neklausiau, bet kraujas ir echo privalomas. Ryte buna paskirtos dvi valandos ivf moterims, tai visas greitai tokiu budu patikrina, o po pietu skambina pasakyti,kokia doze toliau leistis.
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 15, 13:28)
OJ MERGINOS YKALBEJOT EINU PASKAMBINSIU daktaruj paklausiu ar galiu sendien dar kraja priduot 
Tikrai HCG gali darytis nebutinai ryte
Selione,matai kaip idomiai
QUOTE(selione @ 2013 04 15, 13:40)
Sveika, KittyKitty, žinok aš pvz nusivyliau tais visais ICSI ir PICSI. Mums dare ir 3ivf+ICSI, ir 4ivf+ICSI+PICSI. O buvo kibimas su paprasčiausiu ivf....mano nuomone, jie nepadidina tikimybės, o tik apsivaisina pora embrionu daugiau.
ICSI ir PICSI aišku, kad nedidina implantacijos tikimybės. Šita procedūra juk reikalinga tada, kai spermijai nebrandūs, jų mažai ir jie amorfiški (čia jau PICSI). Suleidus į mėgintuvėlį tokius žioplus spermijus, taigi jie nieko o nieko ir neapvaisintų, tik palakiotų sau kaip kokie ožkiai po pievą. O čia piktoji ragana embriologė kaip ciuckius nosim į balutę - išgaudo po vieną, uodegas nulaužo ir sukaišioja tiesiai ten, kur kiaušinėliai.
QUOTE(NAZARA @ 2013 04 15, 12:56)
as jau prisiskambijau i klinika. sakau pradedu siandien stimuliacija, atvaziuosiu apziurai sestadieni, sako, kaip tai sestadieni, per greit, tai sakau, pagal protokola taip iseina, ir girdziu Tr. ten kazkur JA JA
tipo viskas gerai tegu vaziuoja
ui mergyt laikykis laikykis. lauksim NT reportazo
ui mergyt laikykis laikykis. lauksim NT reportazo
Aciukas
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 15, 13:02)
meiles kikirkstele tai mes kartu darytis HCG?man ir trecedieny 8 ryto o atsakymai jau ant pietu bus...man zinok ir tas pats,apsirengiu man karsta nusirengiu salta nesuprantu,bet pas mane nuejau iki parduotuves tai toke banga uzejo kad net rankos suprakaitavo,o skausmai ir uzeina tai vienam sone tai kitam...kartais ir gimda net suspaudzia..o virskinimo problemu neturi?ka lauksim HCG skaitciuku
Siaip problemu su virskinimu neturiu... Vakar lyg norejo skrandi paskaudenti, bet taip iki galo ir neisiskaudejo (siaip man skrandzio net po didziausiu baliu neskauda, gelezinis jis pas mane
O su tuo karsciu tai baigiu isprotet... Nuvaziavau snd pas savo daktare nedarbingumo pasiimti (nes dirbti neiseina visai ir psichologiskai, ir del tu karscio bangu, ir del galvos svaigimo), tai su striuke stoviu, o jau karsta, o jau prakaituoju... Nusiemiau - saaaalta pasidare. Nu nesuprantu as visai nei ka rengtis tokiu atveju...
O ka tau del HCG pasake?
QUOTE(Mika... @ 2013 04 15, 13:12)
aciu aciu, labai svajoju, kad tai bus paskutinis mano ivf
o tai jus pradedat be kraujo tyrimo? man visada ima krauja, o nuo treciadienio-kasdien, tik tada paskambina popiet ir susako, ka daryti su vaistais- kokia tiksli ju doze. Na,venos tai buna suvarytos po tiek dienu
o tai jus pradedat be kraujo tyrimo? man visada ima krauja, o nuo treciadienio-kasdien, tik tada paskambina popiet ir susako, ka daryti su vaistais- kokia tiksli ju doze. Na,venos tai buna suvarytos po tiek dienu
Tai kitaip ir buti negali
O tau jauciu E2 ima... Skaiciau kad yra kliniku kurios E2 tiria kasdien, ir pagal tai dozes skiria vaistu...
QUOTE(vasareuk @ 2013 04 15, 13:14)
teisybe,siulau viska nurasyti nestumui ir nerekomenduoju darytis nestumo testo anksciau laiko,na kam save nervinti.as islaukiau kantriai 2sav iki testo dienos.na nebent labai smalsi esi
o del broliuko ar sesutes tai labai norim,tik va reiki a sulaukti mmm,nes dar nesugrizo ir tada jau ieskosim gandru
p.s.mane irgi labai ant miego traukdavo,galedavau nuluzt besnekedama
Tai laikau kumstukus kad mmm greiciau ateitu
O miego as lb pradedu noret jau po pietu... nu wa dabar dar nenoriu, bet uz valandos - dvieju tai jauciu kad vel teks prigulti, bent akis uzmerkti...
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 15, 14:09)
Meirute, tu jau gali ir nors siandien darytis HCG.Tau isodino juk blastukes 5 dienu ir nuo isodinimo praejo 13 dienu,tai viso gaunasi 18 dienu.Tai jeigu tavo ciklas normalus tai tau turejo mm prasideti,tad tikrai HCG parodys,nezinau kodel Cekai taip ilgai delsia su HCG
Man Latvijoj abu kartus kai isodino liepe po 10 dienu darytis HCG.Paskui Lietuvoje dejo 2 dienu emvbrioniukus tai po 12 isodinimo dienos liepe pasidaryti hcg,o kai dariausi BAK'e kadangi buvo vienas ir silpnas irgi liepe po 12 dienu daryti HCG.O tau blastukes tai tikrai kiek pamenu merginoms anksciau liepdavo pasidaryti,net yra tokiu kurios daresi su 3 dienu embrioniukais 8DPI ir jiems jau rodydavo HCG.
Taip kad manau drasiai gali darytis
Lauksim graziu skaiciuku 
Man Latvijoj abu kartus kai isodino liepe po 10 dienu darytis HCG.Paskui Lietuvoje dejo 2 dienu emvbrioniukus tai po 12 isodinimo dienos liepe pasidaryti hcg,o kai dariausi BAK'e kadangi buvo vienas ir silpnas irgi liepe po 12 dienu daryti HCG.O tau blastukes tai tikrai kiek pamenu merginoms anksciau liepdavo pasidaryti,net yra tokiu kurios daresi su 3 dienu embrioniukais 8DPI ir jiems jau rodydavo HCG.
Taip kad manau drasiai gali darytis
Oj saulyte... Niu paskaicius ka parasei, begsiu ryt HCG darytis
O del NT, tai zinau kad nieko nereiks, jei tik I bus, tad i galva neimsiu
QUOTE(Mika... @ 2013 04 15, 10:22)
labas rytas po savaitgalio
ar yra dar kas is merginu pradejusiu stimuliuotis per paskutines 3-4 dienas? atsiliepkit i kompanija
mane musa karscio bangos,bet viska nurasau vaistams... nuo treciadienio pradesiu daily check up, gal tada paaiskes punkcijos data.
mane musa karscio bangos,bet viska nurasau vaistams... nuo treciadienio pradesiu daily check up, gal tada paaiskes punkcijos data.
Aš pradėjau ketvirtadienį, mane stimuliuoja su Elonva, jokių neįprastų pojūčių ir karščio bangų nejaučiu, gal neveikia kaip reikiant? Rytoj važiuoju pasirodyt į VK.
QUOTE(Axina @ 2013 04 15, 15:16)
Aš pradėjau ketvirtadienį, mane stimuliuoja su Elonva, jokių neįprastų pojūčių ir karščio bangų nejaučiu, gal neveikia kaip reikiant? Rytoj važiuoju pasirodyt į VK.
O kokios pas jus bedeles?
Pirmas IVF?
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 15, 14:22)
Po laparoskopijos rado sąaugų, pašalino, tačiau vis tiek jokio rezultato, o laukti daugiau nebesinori (2 metus planuojam), taigi jungiuosi prie IVF skyrelio mergaičių
QUOTE(Axina @ 2013 04 15, 15:31)
Po laparoskopijos rado sąaugų, pašalino, tačiau vis tiek jokio rezultato, o laukti daugiau nebesinori (2 metus planuojam), taigi jungiuosi prie IVF skyrelio mergaičių
1 IVF
Tikiuosi kad ilgai cia neuzsibusi
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 15, 14:32)
Ačiū labai