QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 15, 10:55)
Kalbėjot apie klinikų pasirinkimą. Aš labai pasimetus. Su vyru suvedėm savo finansinę situaciją ir deja... ne tik atostogų nebus,bet nežinau, ar bus rugpjūtį IVF. O jei ne,tada tik po metų. O metai- mūsų didžiausi priešai. Apie G tik pasvajot galiu, bet reikia realiai mąstant nuspręsti,kas svarbiausia. Kaip tai žinoti?.... Viskas kainuoja..tyrimai, LIT, papildai visi, ta pati histero, jei reikia (kaip žinot, ar reikia...).. Pas T pigiausia, bet man taip neramu, kad gal jų galimybių mums neužtenka

Paskaičiau apie IMSI, PICSI - būtent tada rekomenduojama, kai mažai apsivaisinusių arba geros kokybės embrionai nesiimplantuoja. Kaip ir mūsų situacija iš principo... galvoju, gal blogus spermiukus atrenka, na kodėl latviai nedaro tų visų imsių ir picsių

BAK net nesvarstau,nerealios kainos, bet gal svarstyt VK, jeigu tikrai įmanoma į 9-10 sutilpti... Bet man taip nepatinka VK, nepasitikiu jais,o tai, manau, irgi kliudo.. Nežinau, na pasitarsim dar su T, bet aišku, nieko jis nepasakys, tik vėl bandyti... o žinant,kad šis bandymas mums gali būti paskutinis.. kažkaip baisu. Ai, nu ką aš čia. Tos pačios problemos, tas pats per tą patį.
o tau taikė trumpą ar ilgą schemą? Gal pameni, kiek laiko stimuliavaisi?
Papildyta:
Cia gal bus idomu ir kitom mergaitem ypac planuojanciom savo 1ivf'a: kiek ir kur man ivf'ai kainavo(radau faila, kur skaiciavau islaidas, tik, deja nera ten VK, bet bandziau atgaminti, gal ir nevisai pavyko, bet orentacijai gal praverstu
1 bandymas ivf+icsi bak OK 2010m (trumpa schema,finansai nelabai tikslus, ne surasiau gerokai po laiko)
1 vizitas 330lt (daktares apziura+3 tepineliai: chlamidijos, ureoplasma ir mikoplasma)
Kraujo tyrimas (hormonų) 270lt
2 vizitas 180 lt(echo) Spermograma 200lt Mikrodelecija 800lt
Ivairus kraujo tyrimai man ir vyrui = 422lt Folio r. 8lt
3 vizitas: 200 lt(echo) Vaistai: aspirinas 2
4 vizitas: 280lt (echo, iseigines dienos) Vaistai: puregon + orgalutran= 2600lt (pirkau Lenkijoje, anais laikais puregonas buvo pigesnis nei dabar, ir tikslai nepamenu, bet atrodo kad dar dapirkinejau puregono, nes dozes buvo didokos 250-300)
5 vizitas: 170lt(echo)+92lt(E2+LH)
6 vizitas: 180lt(echo)+53(E2)+263lt(cetrotide+ovitrelle)
7 vizitas IVF+ICSI (2010 07 02)6000lt (8 kiausialasteles 5 apsisvaisino)
8 vizitas patalpinimas 0 +250lt(crinone)
Viso: 12300 rezultato nebuvo...
II bandymas bakOK 2011m (ilga schema,pinigai buvo rasyti is karto po vizitu, tai tikslus)
1 vizitas (echo, tepinelis) 350lt Spermograma 200lt Folio r. 14lt Man tyrimai 110lt
2 vizitas 180lt(echo) Selenas 15lt Dipherelinas 480lt E2 tyrimai 2(29*2) 58lt
3vizitas (echo stebejimas)180lt Gonal-900 1200lt
4vizitas (echo stebejimas)180lt Gonal-900 1200lt Prednizolonas 8lt
5 vizitas (echo stebejimas)180lt Gonal-900 600lt E2 ir LH tyrimai 53lt Diclofenakas 15
6 vizitas (echo stebejimas) 200lt+60lt(ovitrelle) E2 ir LH tyrimai 53lt
7 vizitas IVF-PICSI 6600lt crinone 500lt Talpinta 2 dieną 3embrionai - 4 lastelių Teigiamas testas HCG: 33lt Prednizonas 8lt Trombo ASS 12,40lt pregnylis 110lt (8-9 kiausialastelasteles 4-5 apsivaisino, tiksliai nepamenu)
Viso: 12 600 lt kadangi buvo nestumas, tai dar plius keli tukstaciai isejo, tik ,deja, nesivystantis...
III bandymas VK M 2011 trumpa schema(buvo finansinis tikslus variantas, bet liko sugedusiame kompe, deja)
uzsiregistravome birzeli, tai dar ir pasinaudojome akcija 15% ivf procedurai

bvo kokie 5-6 vizitai apie 600lt, ultra trumpa spermograma 60lt, tyrimai man ir vyrui(hormonai ir aids, hepatitai, sifilis) max 250lt, gonalis 900 - 1 pakuote + dar kazkiek to gonalio, apie 1500lt (stimuliavo su 150 gonalio nuo 2-3 ciklo dienos, 11-12 diena jau buvo punkcija), certrotide ir ovitrelis(max 800lt), procedura ivf imsi 6950lt-600lt(15%akcijos)=6350lt, crinone 250lt
Punkcijos metu buvo 8-9 kiausialastes, apsivaisino 7-8, antra diena kai 1 embrionuka talpino, kiti buvo geros kokybes, tai augino iki blastosistu,bet uzaugo tik viena. Nestumas buvo biocheminis.
Cia viskas labai apytiksliai, bet tame tiksliame sarase visa kaina buvo apie 9500lt , 10000lt tikrai nesieke. Na, be akcijos butu 10 000.
O del tu picsi ir imsi tai as tikiu, kad mums jie padeda.
Nezinau, bet man VK patiko. U nezinau, niekada nebuvau, bat galiu parekomenduoti M, labai svelni ir

gyd.
Linkejimai
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 15, 18:00)
aciu

tau va irgi griebk

uz tokia ilga ir sunkia kelione to nevaisingumo

bet va jums buvo kabinosi, atrodo reikia tiek nedaug kad, kad issilaikytu ,pasiliktu, augtu... taip gaila

pertrauka nuo planavimo irgi gerai, mes taip pat atostogausim. o paskui vel prie planu
o kas tas picsi?
Jusu istorija irgi liudna ir ilga

As jauciu jei dabar pastosiu tai net nesidziaugsiu pirmus 3 men, kol neisitikinsiu, kad jau viskas gerai. Kazkaip visai nesekmingas ivf (bent jau man) ne toks skaudus buvo, kaip persiledimas, nes tas zinojimas, kad tavyje yra ta mazoji gvybe, kuria staiga paima angelai... kosmaras. Aisku, jei niekada nebuvo kabinimo, tai bendroj sumoj gal dar baisiau, nes net nezinai, ko truksta, kame beda?
Reikia tiketis, kad tau pasiseks su snaigutem
Picsi tai pagalbine procedura prie icsi, kai atrenka morfologiskai sveikus spermatozoidus, kazkas tokio kaip ir mini genetinis tyrimas.