Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 21, 13:32)
Metforminas taip pat labai pagerina kiausialasciu kokybe. Ji reikia gerti bent jau 3 men pries IVF. Ypac padeda policistukems (kas man didziausia problema). Pries pirmaIVF buvau gerus metformina gal 1,5 men. Tai organizmas matyt dar nebuvo spejes perdaug i ji sureaguoti. Dabar jau gal geriau reaguos smile.gif

Įdomu, pagūglinau, jis skiriamas dėl diabeto g.gif tu turi problemų su cukraus kiekiu kraujyje? Mano cukrus idealus g.gif man tai endokrinologas pasiūlė Thyboną, nors mano TTH žemas, sako, net ir tokiu atveju kartais gali padėti, būna paslėpta hipotirozė. Nes kiti požymiai kaip ir leistų įtarti, bet tth žemas. O dėl metformino nieko nesakė g.gif jis hormoninis?gal Treijso paklausti... bet kai jo tokia reakcija į mano klausimus...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 21, 14:52)
Įdomu, pagūglinau, jis skiriamas dėl diabeto g.gif  tu turi problemų su cukraus kiekiu kraujyje? Mano cukrus idealus g.gif  man tai endokrinologas pasiūlė Thyboną, nors mano TTH žemas, sako, net ir tokiu atveju kartais gali padėti, būna paslėpta hipotirozė. Nes kiti požymiai kaip ir leistų įtarti, bet tth žemas. O dėl metformino nieko nesakė g.gif  jis hormoninis?gal Treijso paklausti... bet kai jo tokia reakcija į mano klausimus...

Nesityriau as atskirai cukraus kiekio. Bet skaiciau irgi daug info apie metformina, ir straipsniu, ir uzsienietisku forumu. Tai ji skiria nepriklausomai nuo to, turi problemu ar ne su cukraus kiekiu. Ypac daznai skiria policistukem, kad pagerinti kiausialasciu kokybe. Ir labai daznai jis pasiteisina...

O Tr. as irgi sakiau paklausiu, bet isivaizduoju kad nelabai suzavetas bus jis... Juk nemegsta jis tokiu dalyku... Bet nusprendziau gerti, ir gersiu. Blogiau juk nebus smile.gif O geriau gali buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 21 balandžio 2013 - 13:40
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 21, 14:39)
Nesityriau as atskirai cukraus kiekio. Bet skaiciau irgi daug info apie metformina, ir straipsniu, ir uzsienietisku forumu. Tai ji skiria nepriklausomai nuo to, turi problemu ar ne su cukraus kiekiu. Ypac daznai skiria policistukem, kad pagerinti kiausialasciu kokybe. Ir labai daznai jis pasiteisina...

O Tr. as irgi sakiau paklausiu, bet isivaizduoju kad nelabai suzavetas bus jis... Juk nemegsta jis tokiu dalyku... Bet nusprendziau gerti, ir gersiu. Blogiau juk nebus smile.gif O geriau gali buti smile.gif

Sakai, blogiau nebus..anotacijoje rašo, kad planuojančioms pastoti nevartoti..bet aišku, rašo ir apie aspiriną,ir apie heparinus ir t. t...Mano cukrus žemas, PKS neturiu, tik polinkį..nu galvosiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 21, 11:52)
Įdomu, pagūglinau, jis skiriamas dėl diabeto g.gif  tu turi problemų su cukraus kiekiu kraujyje? Mano cukrus idealus g.gif  man tai endokrinologas pasiūlė Thyboną, nors mano TTH žemas, sako, net ir tokiu atveju kartais gali padėti, būna paslėpta hipotirozė. Nes kiti požymiai kaip ir leistų įtarti, bet tth žemas. O dėl metformino nieko nesakė g.gif  jis hormoninis?gal Treijso paklausti... bet kai jo tokia reakcija į mano klausimus...

as geriau metformina kazkur apie tris metus iki pastojimo.
Is lempos jis kiausialasciu kokybes tikrai nepagerina,pagerina tik tuo atveju jei kokybei buvo pakenkta ar del auksto insulino ar androgenu,kad budinga policistukems.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 04 21, 15:38)
as geriau metformina kazkur apie tris metus iki pastojimo.
Is lempos jis kiausialasciu kokybes tikrai nepagerina,pagerina tik tuo atveju jei kokybei buvo pakenkta ar del auksto insulino ar androgenu,kad budinga policistukems.

Insulinas prie žemesnių, androgenai normos ribose. Vadinasi,atkrenta. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pasicekavyti dėl akupubnktūros. Ar kažkokia speciali fertilumo gerinimo procedūra yra, ar tai tiesiog bendram organizmo stiprinimui?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 21, 17:20)
Merginos, noriu pasicekavyti dėl akupubnktūros. Ar kažkokia speciali fertilumo gerinimo procedūra yra, ar tai tiesiog bendram organizmo stiprinimui?

Yra specialūs taškai, reprodukcinė sistema pirmiausia susijusi su inkstų-tulžies pūslės kanalu, kraujotakos sistema, visa tai ir veikiama.
Atsakyti
KittyKitty,

As ir geriu Inofolic, bet savo gamybos blush2.gif

Kadangi pas mus Lietuvoje yra vaistineje Inofolic miltukai, bet va perskaiciau forume, kad uzsienyje vartojamas Inofolic Plius, o jo sudietis skyriasi nuo musu. Tai parsisiunciau ingredientus: Inofolic 4g, Foline 1000, ir Melatonina 3 g. Sudedu kartu is isgeriu nakciai.

Va kaip butu galima gauti ta papilda vienoje tableteje, idomu, gal Latvijoje yra?

O ka darisi tu? Pirksi miltukus? paskaiciavau, kad brangiai gaunasi, 20 miltuku-apie 80 lt, reiktu 2 miltuku per diena, tai gaunasi tik 10 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 22 balandžio 2013 - 08:13
QUOTE(Delena @ 2013 04 22, 10:11)
KittyKitty,

As ir geriu Inofolic, bet savo gamybos  blush2.gif

Kadangi pas mus Lietuvoje yra vaistineje Inofolic miltukai, bet va perskaiciau forume, kad uzsienyje vartojamas Inofolic Plius, o jo sudietis skyriasi nuo musu. Tai parsisiunciau ingredientus: Inofolic 4g, Foline 1000, ir Melatonina 3 g. Sudedu kartu is isgeriu nakciai.

Va kaip butu galima gauti ta papilda vienoje tableteje, idomu, gal Latvijoje yra?

O ka darisi tu? Pirksi miltukus? paskaiciavau, kad brangiai gaunasi, 20 miltuku-apie 80 lt, reiktu 2 miltuku per diena, tai gaunasi tik 10 d.

Aha, brangu gaunasi sad.gif As skaiciavau, gaunasi apie 225 Lt menesiui sad.gif

O kokia kaina tau gavosi atskiai viska susipirkus?
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 04 22, 09:11)
KittyKitty,

As ir geriu Inofolic, bet savo gamybos  blush2.gif

Labas,
dar gražiau doh.gif tai pas mus nėra? Aš dar neieškojau, T sakė prikti LT, nes pas mus pigiau doh.gif Tai Latvijoje ir nežiūrėjau doh.gif Nu pyp doh.gif
Papildyta:
Gamintojas irgi kaip miltukus pateikia: http://www.inofolic....upal/?q=node/41
O iš kur tu siunteisi?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 22, 10:34)
Labas,
dar gražiau doh.gif  tai pas mus nėra? Aš dar neieškojau, T sakė prikti LT, nes pas mus pigiau doh.gif  Tai Latvijoje ir nežiūrėjau doh.gif  Nu pyp doh.gif
Papildyta:
Gamintojas irgi kaip miltukus pateikia: http://www.inofolic....upal/?q=node/41
O iš kur tu siunteisi?

Mas mus yra paprastas Inofolic, milteliai. Dezutes kainas (20 pakeliu), apie 75 Lt. (latvijoj brangiau). Bet Delena kalba apie Inofolic Plus, jo sudetis dar geresne. O vat butent to PLUS tai pas mus nera sad.gif
Atsakyti
ai, nu jo, yra el. pardėse kaip inositol, tik folio reikia pridėti. Melatoninas lėtina medžiagų apykaitą ir slopina skydliaukę, tai man netinka. OK, ačiū, bandysiu taip susipirkti.
Atsakyti