QUOTE(Dumza @ 2013 04 10, 21:12)
siandiena skambinau i sanatorija,norejau kazkaip uzsirezervuoti vieta rugpj men.niekas man nieko nerezervavo.sake ,kalbet su daktare ar ji turi uzsakius vieta tokiam men.daktare kukuoja kitaip,liepe skambintis ir jei yra vietu tai ji kelalapi duos.tai kaip db suprati?ka man daryti?kaip jus sugebat uzsirezervuoti vietas?nors ir skaitau beveik visus m ta tema,bet nepagaunu kampo kas vyksta.paaiskinkit man jei nesunku.aciu
tai matyt jusu poliklinika nera gavusi kelialapiu rugpjuciui arba jau viska pazadejusi. beje vasaros metu siunciami ir priimami yra tik mokyklinio amziaus vaikai be mamu (bent jau taip paaiskino kai skambinau). paskambinus i sanatorija galima uzsiregistruot bet kuriam metu laikui isskyrus vasarai.siuo metu vietu yra tik balandziui ir po to tik rudeniui. taip ir rezervuojam kada pasiulo ir kada daug maz paciam patogu is to ka pasiulo.
beje siandien dar kalbejau su veina gyditoja tai jinai sake kad su vaiku geriausia vaziuoti si menesi nes nera didelios apgulties tai daktarai ir proceduru daugiau israso o ir tas proceduras atliekantys nera skubinami.vasara sake isvis su maziukais nesamone vaziuot,zmoniu pilna, balaganas, o ir daktarai pradeda atostogauti. rudeni dazniausiai orai prasti prasideda. pavasaris geriausias metu laikas sanatorintis.