QUOTE(Amarcord @ 2013 04 19, 08:02)
Ir man tą patį parduotuvėje sakė

Turiu kažkokią pusėtiną spyną, bet bijau palikinėti, tai ir nenaudoju jos. Todėl man dviratis - ne transporto, o sporto, laisvalaikio priemonė. Truputį gaila.
Mano dviratukas giant cypress dx. Rinkausi nieko nežinodama apie dviračius, tiesiog labai gražus pasirodė

Bet viskas ok, myliu, džiaugiuosi
Pumpum, ačiū, kad apšvietei. Įdomus sportas, turbūt nepabandęs iki galo vis tiek nesuprasi
Magnifique, pas mano antrą pusę irgi dviratis be grandinės (plentinukas), tai labai patenkintas. Nors man grandinė dar nė sykio nėra nei trūkusi, nei nulėkusi.
Tai pas jus miesto dviratukas daugiau

kokį greitį palaikot su juo?

aš kai rinkausi man siaubingai gražus vienas kellys buvo, bet focus kaip bebūtų buvo geresnis
O sportas tikrai įdomus. Kėtinu į Kauną vykti pas tą trenerį kada, kai organizuos lauke crossfitą ir susirinks nemažai žmonių išbandyt
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 18, 23:23)
as kai savo pirkau, klausiau kokia spyna rekomenduotu. pasake "geriausia spyna - jokios spynos. dviratis arba saugiai sedi jusu namuose arba jusu subine sedi ant jo." tai jokios ir nepirkau. youtubej pilna vaizdeliu - atrakina/islauzia/perkerpa bet kokia spyna per kelias sekundes, nesvarbu uz kiek pirkta. uzraktas gali tik vagis-megejus ar siaip atsitiknius niekadarius atbaidyt, bet profu, vagianciu rimtesnius dviracius - niekuo nesustabdysi.
Na va ir aš tokios nuomonės

vienam pažįstamui per kelias sekundes sugebėjo pavogt visą dieną saugiai po akim stovėjusį dviratį. Sako tik užsukau akademijon pasiimt daiktų, prieš tai buvau lauke, parėjau po poros min ir nebebuvo dviračio
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 19, 09:56)
Tikiuosi, neištampys puslapio
Gal ir nieko. Tik labai jau ilgai ruošiasi važiuot tuos 23 km