Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(Pumpum @ 2013 04 18, 22:39)
Ai vis tiek visokių kuriozų būna. Aš LMTA mokausi, tai ten irgi visi "saugiai" dviračius prirakina storiausiomis grandinėmis. Jau kiek aš istorijų girdėjau kad pavogė, nors po langais stovi, o dar kiek nežinau  biggrin.gif

tfu tfu tfu man dar neteko nei apgadintos spynos, nei dviračio rast,nors prirakinu beveik kaskart važiuodama,nes pakeliui dažniausiai reikalus tvarkau, apsipirkinėju. Čia gal sėkmė ar pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 04 18, 22:47)
tfu tfu tfu man dar neteko nei apgadintos spynos, nei dviračio rast,nors prirakinu beveik kaskart važiuodama,nes pakeliui dažniausiai reikalus tvarkau, apsipirkinėju. Čia gal sėkmė ar pan  g.gif

Turbūt lotuliukas.gif aišku linkiu kad kitaip ir nebūtų niekad mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 18, 22:51)
Turbūt  lotuliukas.gif  aišku linkiu kad kitaip ir nebūtų niekad  mirksiukas.gif

Aš sau ir kitiem irgi to linkiu smile.gif Nors pas mus šeimoj ne visiem taip sekasi biggrin.gif Brolis kai dar pusiau maliafka buvo, toks 12-15m. tai iš jo 4 dviračius atėmė biggrin.gifD Net ne pavogė,o tiesiog atėmė doh.gif Trauma jam gyvenimo, nenorės daugiau niekad dviračio doh.gif
Atsakyti
as kai savo pirkau, klausiau kokia spyna rekomenduotu. pasake "geriausia spyna - jokios spynos. dviratis arba saugiai sedi jusu namuose arba jusu subine sedi ant jo." tai jokios ir nepirkau. youtubej pilna vaizdeliu - atrakina/islauzia/perkerpa bet kokia spyna per kelias sekundes, nesvarbu uz kiek pirkta. uzraktas gali tik vagis-megejus ar siaip atsitiknius niekadarius atbaidyt, bet profu, vagianciu rimtesnius dviracius - niekuo nesustabdysi.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 18, 23:23)
as kai savo pirkau, klausiau kokia spyna rekomenduotu. pasake "geriausia spyna - jokios spynos. dviratis arba saugiai sedi jusu namuose arba jusu subine sedi ant jo." tai jokios ir nepirkau. youtubej pilna vaizdeliu - atrakina/islauzia/perkerpa bet kokia spyna per kelias sekundes, nesvarbu uz kiek pirkta. uzraktas gali tik vagis-megejus ar siaip atsitiknius niekadarius atbaidyt, bet profu, vagianciu rimtesnius dviracius - niekuo nesustabdysi.

Ir man tą patį parduotuvėje sakė drinks_cheers.gif Turiu kažkokią pusėtiną spyną, bet bijau palikinėti, tai ir nenaudoju jos. Todėl man dviratis - ne transporto, o sporto, laisvalaikio priemonė. Truputį gaila.

Mano dviratukas giant cypress dx. Rinkausi nieko nežinodama apie dviračius, tiesiog labai gražus pasirodė lotuliukas.gif doh.gif Bet viskas ok, myliu, džiaugiuosi smile.gif

Pumpum, ačiū, kad apšvietei. Įdomus sportas, turbūt nepabandęs iki galo vis tiek nesuprasi biggrin.gif

Magnifique, pas mano antrą pusę irgi dviratis be grandinės (plentinukas), tai labai patenkintas. Nors man grandinė dar nė sykio nėra nei trūkusi, nei nulėkusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 19 balandžio 2013 - 08:02
Tikiuosi, neištampys puslapio smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 19, 08:02)
Ir man tą patį parduotuvėje sakė  drinks_cheers.gif Turiu kažkokią pusėtiną spyną, bet bijau palikinėti, tai ir nenaudoju jos. Todėl man dviratis - ne transporto, o sporto, laisvalaikio priemonė. Truputį gaila.

Mano dviratukas giant cypress dx. Rinkausi nieko nežinodama apie dviračius, tiesiog labai gražus pasirodė  lotuliukas.gif  doh.gif Bet viskas ok, myliu, džiaugiuosi smile.gif

Pumpum, ačiū, kad apšvietei. Įdomus sportas, turbūt nepabandęs iki galo vis tiek nesuprasi  biggrin.gif

Magnifique, pas mano antrą pusę irgi dviratis be grandinės (plentinukas), tai labai patenkintas. Nors man grandinė dar nė sykio nėra nei trūkusi, nei nulėkusi.

Tai pas jus miesto dviratukas daugiau ax.gif kokį greitį palaikot su juo? smile.gif aš kai rinkausi man siaubingai gražus vienas kellys buvo, bet focus kaip bebūtų buvo geresnis smile.gif
O sportas tikrai įdomus. Kėtinu į Kauną vykti pas tą trenerį kada, kai organizuos lauke crossfitą ir susirinks nemažai žmonių išbandyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 18, 23:23)

Na va ir aš tokios nuomonės smile.gif vienam pažįstamui per kelias sekundes sugebėjo pavogt visą dieną saugiai po akim stovėjusį dviratį. Sako tik užsukau akademijon pasiimt daiktų, prieš tai buvau lauke, parėjau po poros min ir nebebuvo dviračio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 19, 09:56)
Tikiuosi, neištampys puslapio smile.gif

Gal ir nieko. Tik labai jau ilgai ruošiasi važiuot tuos 23 km lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 19, 10:30)
Tai pas jus miesto dviratukas daugiau  ax.gif  kokį greitį palaikot su juo?  smile.gif

Na taip, jis ne iš greitųjų smile.gif Jau neatsimenu, kaip ten buvo, bet kai rinkausi, turbūt ir sakiau pardavėjui, kad po miestą važinėt. Pirkau dviratį nemokėdama važiuoti biggrin.gif O greičio labai didelio nesistengiu palaikyt ir šiaip jo neseku, reiks atkreipt dėmesį kitą sykį.
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 19, 10:30)
Gal ir nieko. Tik labai jau ilgai ruošiasi važiuot tuos 23 km  lotuliukas.gif

Rimtai, nepažiūrėjau į laiką. Tai čia tam, kad visi spėtų atvažiuoti. O realiai turbūt pasibarstys grupelėm pagal pajėgumą vis tiek, vieni greičiau maršrutą įveiks, kiti lėčiau. Kažkokius prizus dalins, tai turbūt bus lenktyniaujančių.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 19, 11:24)
Na taip, jis ne iš greitųjų smile.gif Jau neatsimenu, kaip ten buvo, bet kai rinkausi, turbūt ir sakiau pardavėjui, kad po miestą važinėt. Pirkau dviratį nemokėdama važiuoti biggrin.gif O greičio labai didelio nesistengiu palaikyt ir šiaip jo neseku, reiks atkreipt dėmesį kitą sykį.

Rimtai, nepažiūrėjau į laiką. Tai čia tam, kad visi spėtų atvažiuoti. O realiai turbūt pasibarstys grupelėm pagal pajėgumą vis tiek, vieni greičiau maršrutą įveiks, kiti lėčiau. Kažkokius prizus dalins, tai turbūt bus lenktyniaujančių.

Aš tai vis stengiuos didesnį greitį palaikyt, bet širdis neleidžia doh.gif daugiau kaip 25 pavyksta mint esant palankiam vėjui ir kelio dangai lotuliukas.gif o taip tai per daug sunku. Kol kas biggrin.gif
O dėl laiko, tai čia kaip supratau su gidu važiuos, sustos papliurpt biggrin.gif ech nėra tokių maratonų vidutiniokams. Arba va trumpa distancija su labai ilgu laiku, arba didelė distancija kurią reikia įveikt minant nuolat 30km/h, kas su hibridu mano dabartinėms galimybėms per sunku. Reik patiems tada kažką mislyt lotuliukas.gif
Atsakyti
30km/h vidutinis tai jau labai didelis, as esu ispaudus berods vidutini 28kmh 25km distancijoj, bet variau kiek eina, sirdis gerklej 175-180 pulsas, ziauruma... reikia geros dangos, lygios vietoves, palankaus vejo, tada 30km/h gal ir isspausciau, bet salia neturiu tokios trasos.
pernai draskausi, o symet nusprendziau, kad vazinesiu savo malonumui, dzin tas greitis. as vaziuoju vidutiniu 22-24km/h, pulsas 150-160, ramiai be dramos, vistiek sportininkes is manes jau nebebus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 19, 13:43)
vazinesiu savo malonumui, dzin tas greitis. as vaziuoju vidutiniu 22-24km/h, pulsas 150-160, ramiai be dramos, vistiek sportininkes is manes jau nebebus.

150-160 pulsas jau gana aukstas g.gif Normalus, nestresuojant butu apie 130 mirksiukas.gif
Atsakyti
130 yra netgi sunku palaikyt, nes jau taiiiiiip letai, kad net juokas ima, bandziau kelis kartus specialiai taip vaziuot, akys ant spidometro, stabdau stadau biggrin.gif
Atsakyti