Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(ispamas @ 2013 04 18, 08:16)
Turiu TRX'ą (dar neišpakuotas blush2.gif ), įvaldymas - įdirbio klausimas, nedirbant neatsiranda. Šiokį tokį supratimą turiu - tik kaip apie Core balance treniruotės priemonę. Domintų daugiau.

Impulse pas Žanetą?

Taip, pas Žanetą. Įvaldymas, žinoma, tik laiko klausimas, bet naujokui (man biggrin.gif) labai svarbu, kad pradžioje kas nors prižiūrėtų ir pataisytų.

Kažin, ar dviratininkų apranga prekiauja paprastose sporto parduotuvėse g.gif Galvoju, gal parkas outlet pasidairyt kelnių. Norisi pigiau prasisukti ir galimybės apžiūrėti gyvai.
Atsakyti
Super idėja su TRX. Jei ką, mes pakankamai gerai jį įvaldę ir esant reikalui tikrai matysim ką pataisyti, jei negerai kas ką darys mirksiukas.gif ir patį trx turim. O Vilniuj be impulso berods dar active gym turi TRX, daugiau nežinau.
Beje, dėl aprangos, parašyk ajasport.com, ten rasi kontaktus, jie dirba ogmios miestely, galima nueit, apžiūrėt gyvai, o kai aš nusprendžiau kad visgi nusipirkti šortai man nelabai tinka, tai nuėjau ir be problemų pakeitė smile.gif

P.s. jei kam reikia neoriginalaus TRX niekuo nenusileidžiančio kokybe, sakykit, žinau kur gaut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 18 balandžio 2013 - 09:24
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 18, 09:23)
Super idėja su TRX. Jei ką, mes pakankamai gerai jį įvaldę ir esant reikalui tikrai matysim ką pataisyti, jei negerai kas ką darys  mirksiukas.gif  ir patį trx turim. O Vilniuj be impulso berods dar active gym turi TRX, daugiau nežinau.

Žinau, kad Activ gym vyksta personalinės treniruotės su TRX ax.gif Bet niekada nebandžiau. O dar ir grupinės vyksta?
Vyksta ir kitur - kažkokiam kovos menų klube Laisvės pr., , tik aš niekur klube nebandžiau, turiu tik teorinį suvokimą su šiek tiek praktikos, kaip turėtų atrodyti pilates treniruotė su TRX, bet noriu sužinoti ir pabandyti daugiau ax.gif

Gal tikrai bandom? Tik gal kiek vėliau - po savaitės kitos - kai žemė nebus tokia šlapia, ar jokio skirtumo? Šiaip norėjau pabanbyti TRX gamtoje ir tam buvau numačius savo mėgstamą Žaliųjų ežerų maršrutą (kaip supratau, čia gal net tas pats), bet vienai truputėlį nejauku blush2.gif Dar kas ne taip supras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2013 04 18, 09:41)
Žinau, kad Activ gym vyksta personalinės treniruotės su TRX  ax.gif Bet niekada nebandžiau. O dar ir grupinės vyksta?
Vyksta ir kitur - kažkokiam kovos menų klube Laisvės pr., , tik aš niekur klube nebandžiau, turiu tik teorinį suvokimą su šiek tiek praktikos, kaip turėtų atrodyti pilates treniruotė su TRX, bet noriu sužinoti ir pabandyti daugiau  ax.gif

Gal tikrai bandom? Tik gal kiek vėliau - po savaitės kitos - kai žemė nebus tokia šlapia, ar jokio skirtumo? Šiaip norėjau pabanbyti TRX gamtoje ir tam buvau numačius savo mėgstamą Žaliųjų ežerų maršrutą (kaip supratau, čia gal net tas pats), bet vienai truputėlį nejauku  blush2.gif Dar kas ne taip supras biggrin.gif

Bandom, galim ir šį savaitgalį, nes kitiems pratimams nesvarbu, nedarysim tada tiesiog tų kur reikia rankas ant žemės dėti ar gultis. Užteks tų kur stovint ant kojų galima padaryt biggrin.gif nebent bus nepravažiuojami miškeliai, bet vis tiek dėl visa ko nesunku jį pasiimt smile.gif
Atsakyti
Bet tai kaip nerealiai sugalvojot thumbup.gif

Pumpum, ačiū už nuorodą į ajasport. Nusižiūrėjau ten šį bei tą, tik įdomu, kaip firmos Rogelli dydžiai, į didesnę ar į mažesnę pusę g.gif Nieks neturit maikučių, šortukų?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 18, 20:01)
Bet tai kaip nerealiai sugalvojot  thumbup.gif

Pumpum, ačiū už nuorodą į ajasport. Nusižiūrėjau ten šį bei tą, tik įdomu, kaip firmos Rogelli dydžiai, į didesnę ar į mažesnę pusę  g.gif  Nieks neturit maikučių, šortukų?

Daug kas ten į mažesnę pusę. Nuvykit apžiūrėt gyvai. Pasimatuot galėsit. Aš pirkau vyrišką džemperį S dydžio biggrin.gif kiek laisvokas bet visumoj neblogai. Nepraleidžia lietaus ir vėjo, tai dėl to ir pasiūlė pasimatuot, nes moteriškų tokių nelabai yra smile.gif aišku su juo jau greit bus per šilta tai reikės ten sugrįžti ir apsižiūrėti dar. O šiaip maikes nešioju S, tai tiko ir ten S dydžio, bet manau tiktų ir pats M, nes visgi itališki ten rūbai dauguma, pamažinti dydžiai biggrin.gif pašiltinimus kojų XXL pirkau lotuliukas.gif sakau nu ir stora boba aš pirkdama lotuliukas.gif

Beje šiandien dviračio nemynėm, bet išėjom į lauką crossfito padaryt ir prasibėgom kilometrėlį juokingą biggrin.gif tai labai faina buvo. Kada jau įsibėgėsim į ritmą ir tapsim rimtais dviratininkais lotuliukas.gif galėtume kažką tokio daryt drauge thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 18 balandžio 2013 - 21:36
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 18, 21:34)
Daug kas ten į mažesnę pusę. Nuvykit apžiūrėt gyvai. Pasimatuot galėsit. Aš pirkau vyrišką džemperį S dydžio  biggrin.gif  kiek laisvokas bet visumoj neblogai. Nepraleidžia lietaus ir vėjo, tai dėl to ir pasiūlė pasimatuot, nes moteriškų tokių nelabai yra  smile.gif  aišku su juo jau greit bus per šilta tai reikės ten sugrįžti ir apsižiūrėti dar. O šiaip maikes nešioju S, tai tiko ir ten S dydžio, bet manau tiktų ir pats M, nes visgi itališki ten rūbai dauguma, pamažinti dydžiai  biggrin.gif  pašiltinimus kojų XXL pirkau  lotuliukas.gif  sakau nu ir stora boba aš pirkdama  lotuliukas.gif

Beje šiandien dviračio nemynėm, bet išėjom į lauką crossfito padaryt ir prasibėgom kilometrėlį juokingą  biggrin.gif  tai labai faina buvo. Kada jau įsibėgėsim į ritmą ir tapsim rimtais dviratininkais  lotuliukas.gif  galėtume kažką tokio daryt drauge  thumbup.gif

Tai reiks būtinai nuvykti, tik nežinau, kada laiką ištaikysiu, nepakeliui man šiaurės miestelis. O renkuosi online jau dabar, tai rūpi dydžiai lotuliukas.gif
Kas tas crossfitas? Aš irgi nemyniau, bet prabėgau 4 km. Irgi labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 18, 21:50)
Tai reiks būtinai nuvykti, tik nežinau, kada laiką ištaikysiu, nepakeliui man šiaurės miestelis. O renkuosi online jau dabar, tai rūpi dydžiai  lotuliukas.gif
Kas tas crossfitas? Aš irgi nemyniau, bet prabėgau 4 km. Irgi labai patiko  biggrin.gif

Na čia toks pažintinis video:
https://www.youtube....h?v=tzD9BkXGJ1M
Visa esmė, atlieki 3 pratimus 3 kart iš eilės be jokių pauzių. Vadinami 3 ratai. Pažengusieji daro ir 5 pratimus 5 ratus. Bet pilnai užtenka ir tų 3, jei parenki sunkesnius pratimus. Tik tada gali pailsėt, atsigert kelias minutes, tada darai kitus 3 pratimus 3 ratus. Po to vėl tas pats. Na viso mano treniruotėje yra 3 skirtingi ratai. Kaip pavyzdys, vienas ratas susideda iš 15 atsispaudimų, 20 įtūpstų, 20 susilenkimų keliant kojas ir rankas. Kitas iš 20 pritūpimų su šuoliukais, po to nugarai pratimas, presui pratimas su treniruokliais, ir t.t.. Kadangi kartais patingiu dėl crossfito eit į salę, nes treniruotė tetrunka apie ~40min, tai žaidžiu namie, prisigalvoju, įjungiu trx, va dabar į lauką išėjom, labai smagu. Pirmus kartus buvo labai sunku, visa raudona išeidavau, pargriūni ant kilimėlio ir tik numirt nori biggrin.gif o dabar baigiu priprast ir pradeda patikti, ištvermė didėja thumbup.gif esmė gali ten daryti absoliučiai bet ką. Su tokiais svoriais su kokiais sugebi. Visa esmė čia gerint ištvermė, stiprint raumenis ir pan thumbup.gif ten vyrai prisimąsto ir per visokias aukštas kalades šokinėt, ir padangas stumt ir pan. Aišku yra ir moteriškių tokių stipruolių, deja aš kol kas ne iš tų. Bet tikiuos, kad tik kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 18 balandžio 2013 - 21:58
Sveikos 4u.gif Aš irgi dviratukų mylėtoja esu. Važinėju beveik kasdien, nebent labai užimta diena. Kasdien numinu minimum 20km. Dviračiu savo baisiai džiaugiuosi (kaip supratau, jis yra tas vadinamasis hibridas, ale man tai nieko nereiškia hihihi.gif ) : Corratec B-drive Pirkau 2008m. Sumokėjau tikrai daug (bent jau kaip man), bet dviratis tikrai super, labai džiaugiuosi, kad manasis turi tą B-drive sistemą ty. neturi grandinės. Vietoj jos yra guminis dirželis, nei nukrenta, nei sutepinėt reikia, žodžiu, realiai dviračio priežiūra minimali- kasmet tik techninei apžiūrai nuvežu. Per tuos metus keista tik kamera dviračio, nes ant stiklų užlėkiau staiga ir stabdžių kaladėlės galinės nusidėvėjo, tai rudenį pakeitė į naujas. biggrin.gif Važinėju įvairiai, kartais parke, bet dažniau mieste, vasarą mėgstu nuvažiuoti iki žaliųjų ežerų (pirmyn atgal gaunasi normalus atstumas toks,nes važiuoju ratais kvardatais, tai manau,kad į vieną pusę gaunasi ne mažiau negu 20km. nes pačiu tiesiausiu keliu važiuojant yra ~15km. į vieną pusę),tai pasportuoju, tada išsimaudau,pasideginu, kaifas tiesiog.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 18 balandžio 2013 - 22:22
QUOTE(Magnifique @ 2013 04 18, 22:19)
Sveikos  4u.gif  Aš irgi dviratukų mylėtoja esu. Važinėju beveik kasdien, nebent labai užimta diena. Kasdien numinu minimum 20km. Dviračiu savo baisiai džiaugiuosi (kaip supratau, jis yra tas vadinamasis hibridas, ale man tai nieko nereiškia hihihi.gif ) : Corratec B-drive Pirkau 2008m. Sumokėjau tikrai daug (bent jau kaip man), bet dviratis tikrai super, labai džiaugiuosi, kad manasis turi tą B-drive sistemą ty. neturi grandinės. Vietoj jos yra guminis dirželis, nei nukrenta, nei sutepinėt reikia, žodžiu, realiai dviračio priežiūra minimali- kasmet tik techninei apžiūrai nuvežu. Per tuos metus keista tik kamera dviračio, nes ant stiklų užlėkiau staiga ir stabdžių kaladėlės galinės nusidėvėjo, tai rudenį pakeitė į naujas.  biggrin.gif  Važinėju įvairiai, kartais parke, bet dažniau mieste, vasarą mėgstu nuvažiuoti iki žaliųjų ežerų (pirmyn atgal gaunasi normalus atstumas toks,nes važiuoju ratais kvardatais, tai manau,kad į vieną pusę gaunasi ne mažiau negu 20km. nes pačiu tiesiausiu keliu važiuojant yra ~15km. į vieną pusę),tai pasportuoju, tada išsimaudau,pasideginu, kaifas tiesiog.... rolleyes.gif

Ir aš rinkausi tarp focus ir corratec. Nežinau, kas būtų buvę geriau, bet focusu džiaugiuosi biggrin.gif visi čia žiūriu mėgsta žaliuosius biggrin.gif man tai iš vis ~3km kokie tėra iki jų. Bet kažkaip važiuot su dviračiu ir palikt jį besimaudant baisoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 18, 22:25)
Ir aš rinkausi tarp focus ir corratec. Nežinau, kas būtų buvę geriau, bet focusu džiaugiuosi  biggrin.gif  visi čia žiūriu mėgsta žaliuosius  biggrin.gif  man tai iš vis ~3km kokie tėra iki jų. Bet kažkaip važiuot su dviračiu ir palikt jį besimaudant baisoka  g.gif

Aš tuo metu neplanavau visai dviračio, bet staiga šovė mintis į galvą, kad reik ir tiek. Išsirinkau vienu nuvažiavimu į Umarai, tuomet dar Pilies g. Super, pamenu apvažiavau ratuką ir įsimylėjau. Iš esmės naujo visiškai nereikia dviračio, šitas idealaus stovio (apart apdaužymo po gero skrydžio per kritinę masę sekančią dieną po pirkimo doh.gif ) , bet dėl įdomumo pasižiūrinėju šiūmetinius B-Drive.Ech geruliai... ~3200$ doh.gif Manasis brangokais buvo, bet tokia kaina blink.gif blink.gif Aš nusipirkus neblogą grandinę esu už 170lt gal,tai nebijau niekur prirakint, aišku kokiuose lazdynuose ar savanoriuose nepalikčiau doh.gif Bet prie prekybos centrų, prie ežero ar pan. tai palieku ir nelabai jaudinuosi, aišku akį užmetu, bet laikau savo dviratį saugiu prirakintu ta grandine.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 04 18, 22:32)
Aš tuo metu neplanavau visai dviračio, bet staiga šovė mintis į galvą, kad reik ir tiek. Išsirinkau vienu nuvažiavimu į Umarai, tuomet dar Pilies g. Super, pamenu apvažiavau ratuką ir įsimylėjau. Iš esmės naujo visiškai nereikia dviračio, šitas idealaus stovio (apart apdaužymo po gero skrydžio per kritinę masę sekančią dieną po pirkimo  doh.gif ) , bet dėl įdomumo pasižiūrinėju šiūmetinius B-Drive.Ech geruliai... ~3200$  doh.gif  Manasis brangokais buvo, bet tokia kaina blink.gif  blink.gif  Aš nusipirkus neblogą grandinę esu už 170lt gal,tai nebijau niekur prirakint, aišku kokiuose lazdynuose ar savanoriuose nepalikčiau  doh.gif  Bet prie prekybos centrų, prie ežero ar pan. tai palieku ir nelabai jaudinuosi, aišku akį užmetu, bet laikau savo dviratį saugiu prirakintu ta grandine.

Ai vis tiek visokių kuriozų būna. Aš LMTA mokausi, tai ten irgi visi "saugiai" dviračius prirakina storiausiomis grandinėmis. Jau kiek aš istorijų girdėjau kad pavogė, nors po langais stovi, o dar kiek nežinau biggrin.gif
Atsakyti