QUOTE(Pumpum @ 2013 05 03, 22:28)
Aišku aš asmeniškai manau, kad protingiau būt buvę numint iki ogmios miestelio su dviračiu ar kitu transportu iki ten nusigaut ir nusipirkt žymiai pigiau šortus, nei kitur permokėt už juos

aišku tavo reikalas

man iš vis nieks nepakeliuj realiai, nes artimiausi kažkokie objektai kur kažką galima nusipirkt ar pan yra už 10km
Nu bet matai, tu su mašina ir gal tau į balsius pro žirmūnus visai patogu važiuoti (ne paneriu kartais keliauji?

), o aš važinėju viešuoju, tai man laiko atžvilgiu daug patogiau po darbo išlipti prie panoramos, nusipirkt ten per 5 min ką reikia, įlipt į kitą autobusą ir važiuot toliau namo. Žinau, kad finansiškai neracionaliai padariau, bet kartais laiko gaila labiau nei pinigų.
Šiandien numyniau iki trinapolio, nerealiai džiaugiausi tuo pampersu, seniau ties kareivių tiltu jau pradėdavau muistytis, o čia nuvažiavau, grįžau ir nieko

Į kai kuriuos kalniukus žiauriai sunku būna užminti, jaučiuosi kaip vėžlys, oro trūksta, jėgų nėra, širdis daužosi

Bet vidutinis greitis šiandien ~19 km/h Kai važiuoju viena, greičiau gaunasi negu kad dviese