Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(gitulia @ 2013 05 07, 21:58)
Naudoja, bet nepakanka, nes endomondo nematuoja jusu pulso, o tai vienas is pagrindiniu rodikliu apskaiciuojant ka sudeginai ir koki procenta is riebalu.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būtent. Pvz tokiu tempu kokiu minu dabar, man yra gan aukštas intensyvumas. Sušylu, pasiekiu pulsą 155-160 ribose, grįžtu visa šlapia. Kai tuo tarpu mano draugas su manim mina atsipūtęs. Automatiškai jis už mane sudegins mažiau kalorijų, nes jam tai gerokai žemesnio intensyvumo treniruotė nei man biggrin.gif taip kad čia labai individualu toks dalykas. Apskritai manau kad niekas tiksliai neparodys tų kalorijų, taip kad galima tik maždaug pasižiūrėt ar "gerai pavarei" ar nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai reik pulsomatį įsigyt g.gif
Dabar "rankiniu" būdu kartais pasimatuoju. Nors buvo pradėjus širdelė mušt gerokai, pasirodo, nemažas magnio trūkumas, tai 180+ būdavo, kai paprastai apie 150. Įdomu, ar su 180 sudegindavau daugiau kalorijų bėgdama tokiu pat tempu? biggrin.gif
Oi, bet čia dviračių sportas, tai aš ne į temą su bėgimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 07, 23:38)
Tai reik pulsomatį įsigyt  g.gif
Dabar "rankiniu" būdu kartais pasimatuoju. Nors buvo pradėjus širdelė mušt gerokai, pasirodo, nemažas magnio trūkumas, tai 180+ būdavo, kai paprastai apie 150. Įdomu, ar su 180 sudegindavau daugiau kalorijų bėgdama tokiu pat tempu? biggrin.gif
Oi, bet čia dviračių sportas, tai aš ne į temą su bėgimu  blush2.gif

Tai turbūt, kad sudeginot daugiau, bet tuo pačiu ir alinot labai savo širdį smile.gif prie mažesnio pulso sudeginama daugiau riebalinio sluoksnio, nors ir sudeginama mažiau kalorijų. Prie didesnio pulso sudeginsit daugiau kalorijų, bet mažiau pačio riebalinio audinio smile.gif man tai dviratis dar dar. Dar galiu mint neperžengiant 160, nebent minu į statų kalną tai pakyla virš 170, o va bėgt tai nu vapše komedija iš manęs biggrin.gif niekad niekam nesiūlau eit pabėgiot su manim biggrin.gif nežinau kaip reiktų degint riebalą man, jei reiktų, nes užtenka risnot kad peržengčiau 160 po kiek laiko biggrin.gif ai bet nepergyvenu, nei aš labai bėgiot galiu, nei labai mėgstu biggrin.gif dviratis puikiausia kardio priemonė wub.gif nu dar crossfit irgi puiku, bet ten ne vien kardio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 07, 10:23)

Nieks neatsiliepia, tai dar kart klausiu ar nebus dalyvaujančių. Nes priimtumėm į komandą porą žmonių neblogai besiorientuojančių Vilniuj rolleyes.gif nes aš pati tik 3 metai čia gyvenu ir daug ko galiu nežinot, draugas mano vapše kaunietis, tik viena koja dar Vilniuj biggrin.gif tai būt smagu jei prisijungtų kas geriau besiorientuojantis, ir drauge rastumėm bent keletą objektų ir pasismagintume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 08, 11:36)
Nieks neatsiliepia, tai dar kart klausiu ar nebus dalyvaujančių. Nes priimtumėm į komandą porą žmonių neblogai besiorientuojančių Vilniuj  rolleyes.gif  nes aš pati tik 3 metai čia gyvenu ir daug ko galiu nežinot, draugas mano vapše kaunietis, tik viena koja dar Vilniuj  biggrin.gif  tai būt smagu jei prisijungtų kas geriau besiorientuojantis, ir drauge rastumėm bent keletą objektų ir pasismagintume  biggrin.gif

Fainas renginys ir labai norėčiau dalyvaut, bet tai blyn , negalėjo daryti savaitgalį. Man sekantį ryta po tų orientacinių konferencijoj pranešimą skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 11:41)
Fainas renginys ir labai norėčiau dalyvaut, bet tai blyn , negalėjo daryti savaitgalį. Man sekantį ryta po tų orientacinių konferencijoj pranešimą skaityt  doh.gif

Nu tai skaityk biggrin.gif ten porą valandų panašiai tik truks, gali ir anksčiau finišuot jei nebežinai kur kiti objektai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 08, 15:09)
Nu tai skaityk  biggrin.gif  ten porą valandų panašiai tik truks, gali ir anksčiau finišuot jei nebežinai kur kiti objektai  smile.gif

Žinok, pagal tai, kaip viskas čia dabar klostosi, įtariu, tos pora valandų bus skirtos pasiruošimui doh.gif lotuliukas.gif

Kaip kilometražas? Šiandien oras nuostabus, pasiekiau 200 km šį sezoną smile.gif Nuvažiuota 25.67 km, vidutinis greitis 19.2 km/h - kol kas geriausias rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 08 gegužės 2013 - 20:32
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 20:29)
Žinok, pagal tai, kaip viskas čia dabar klostosi, įtariu, tos pora valandų bus skirtos pasiruošimui  doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip kilometražas? Šiandien oras nuostabus, pasiekiau 200 km šį sezoną  smile.gif Nuvažiuota 25.67 km, vidutinis greitis 19.2 km/h - kol kas geriausias rezultatas.

Kol kas 128 smile.gif ruošiamės irgi daug kvarteto egzaminui, tai džiaugiuos į salę spėjus nueit smile.gif bet šeštadienį išsilaikysiu ir atsiras truputį laiko daugiau mint. Bet kokiu atveju minsim savaitgalį. Sekmadienį kažkoks renginėlis irgi atseit šeimoms. Gan ramus žygis apie 13km. Galvojam gal sudalyvaut, kad ir ne šeima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 08, 21:18)
Kol kas 128  smile.gif  ruošiamės irgi daug kvarteto egzaminui, tai džiaugiuos į salę spėjus nueit  smile.gif  bet šeštadienį išsilaikysiu ir atsiras truputį laiko daugiau mint. Bet kokiu atveju minsim savaitgalį. Sekmadienį kažkoks renginėlis irgi atseit šeimoms. Gan ramus žygis apie 13km. Galvojam gal sudalyvaut, kad ir ne šeima  biggrin.gif

Čia ne tas, kur po Vilnių su policijos palyda? http://velo-city.lt/velosostine/

Man iki mindauginių gan užimtas laikas, bet stengiuos vis tiek bent kas antrą vakarą valandžiukei išvažiuot. Tik kad iš anksto planuotis neišeina.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 21:23)
Čia ne tas, kur po Vilnių su policijos palyda? http://velo-city.lt/velosostine/

Man iki mindauginių gan užimtas laikas, bet stengiuos vis tiek bent kas antrą vakarą valandžiukei išvažiuot. Tik kad iš anksto planuotis neišeina.

Aha tas pats smile.gif
Atsakyti
kas ką sekmadieniui planuoja?
Atsakyti
Prapuolė dviratininkės doh.gif šiandien išmynėm į velo-city organizuojamą žygį po miesto centrą. Kol nusigavom iki vietos numynėm 20km. Tada ten apie 16km. Ir dar 4km myniau iki geležinio vilko gatvės, nuo kurios mane parsivežė, nes persikaitinau saulėj turbūt, ir kad ir ant kiek minčiau (12-15km/h) pulsas 160+ doh.gif žiauriai silpna paliko ir labai šoną skaudėjo, susisukau vėl kaip sena tarka biggrin.gif bet dabar jau geriau smile.gif iš tikro jei prieš tai neatmynus tų 20km tai žygis juokingai lengvas. Vidutinis greitis nė 15km/h nesiekė. Daug stabtelėjimų, neilgas maršrutas, bet visumoj smagu, daug dviratininkų, žmonių akys didelės biggrin.gif draugas parmynė namo pats tai jis 55km suvažinėjo. O aš va nevykėlė 40 biggrin.gif mynėm ir penktadienį dar po 12km, ant lietaus papuolėm doh.gif supratau kad man dabar reikia pratintis minti 25-30km iki tol kol jausiuos visiškai komfortiškai. Nes visad kaip taisyklė nuo 25km man negerai pasidaro su nugara. Jei po biškį pratintis gal priprasčiau smile.gif įmečiau nuotraukų į grupę smile.gif
http://www.facebook....3...9865&type=1
Atsakyti