Kadangi as prie tu mazu, tai man butu sansas ispardavime prasisukt

QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 12:04)
Man tas cube kazkodel ikrito i sirdi, butu siek tiek pigesnis imciau ir nebesiblaskyciau
Kaip manot, gal rudeniop kokiu nuolaidu ismestu dviraciams? Gal verta palaukti? Ar galima prisilaukti ir nebegauti norimo modelio?
Ir dar klausimas kaip pasirinkti hibrido remo dydi? Su MTB jau daugiau maziau buvau issiaiskinus

Ir dar klausimas kaip pasirinkti hibrido remo dydi? Su MTB jau daugiau maziau buvau issiaiskinus

Pritariu jautienai dėl MTB

Siaip man S daugumos modeliu tinka, bet vokieciuose prie hibridu raso 46, 50, 52 dydziai
As keliose parduotuvese Klaipedos kraste buvau uzejus, su moteriskais dviraciais labai liudna padetis, neveza nieko gero ir aiskiai matosi, kaip stengiasi prastumti tai kas yra uzsilike, o kai sakai, kad nenori tokio, reik geresnio, tai pradeda akivaizdziai isidirbineti "tai kiek cia tukstanciu km nuvaziuoji per sezona" ir pan.
Koks ju reikalas kiek km as nuvaziuoju, kiek ruosiuosi nuvaziuoti ir kaip patogiai as ta noriu daryti 
Taigi neatmetu varianto siustis is Vokieciu arba zvalgytis naudotu rinkoje.

As keliose parduotuvese Klaipedos kraste buvau uzejus, su moteriskais dviraciais labai liudna padetis, neveza nieko gero ir aiskiai matosi, kaip stengiasi prastumti tai kas yra uzsilike, o kai sakai, kad nenori tokio, reik geresnio, tai pradeda akivaizdziai isidirbineti "tai kiek cia tukstanciu km nuvaziuoji per sezona" ir pan.

QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 17:19)
Siaip man S daugumos modeliu tinka, bet vokieciuose prie hibridu raso 46, 50, 52 dydziai
Koks ju reikalas kiek km as nuvaziuoju, kiek ruosiuosi nuvaziuoti ir kaip patogiai as ta noriu daryti 

Nesisiųsčiau nebandžius

Matai klausimas, klausimui nelygus, matosi, kai issidirbineja 
O jei as sakau, kad turiu pigu dvirati kuriuo siuo metu vazineju, ir noriu gero, geros komplektacijos, tai jau nebe pardaveju reikalas kiek as nuvaziuoju, kam man antras toks pat dviratis. Gal man mano tuos 5 km norisi nuvaziuoti su graziu moterisku prabangiu dviraciu ir ne pardavejas del to issikalineti
Jei i km tema, tai siandien smagiai su drauge prasimynem 25 km. Su geru dviraciu jie butu dar smagesni, o gal ir visas 50 km butu

O jei as sakau, kad turiu pigu dvirati kuriuo siuo metu vazineju, ir noriu gero, geros komplektacijos, tai jau nebe pardaveju reikalas kiek as nuvaziuoju, kam man antras toks pat dviratis. Gal man mano tuos 5 km norisi nuvaziuoti su graziu moterisku prabangiu dviraciu ir ne pardavejas del to issikalineti

Jei i km tema, tai siandien smagiai su drauge prasimynem 25 km. Su geru dviraciu jie butu dar smagesni, o gal ir visas 50 km butu

QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 21:23)
Matai klausimas, klausimui nelygus, matosi, kai issidirbineja 

Tiesiog žinant kilometražą jiems lengviau rekomenduoti kažką. Ir smagu kai neperša kuo brangesnio daikto, o atsižvelgę į galimą skirti pinigų sumą ir tavo važinėjimą pasiūlo geriausią variantą. Aš pirkau iš dviratis tau Vilniuje, likau žiauriai patenkinta aptarnavimu ir patarimais

Mano nuvaziuojamas kilometrazas keiciasi kas metai proporcingai vaiku augimui
Kol laukiausi dviratukas prastovejo, metukai - kartais isvaziuodavau, dabar jau turiu daugiau galimybiu, kitais, dar kitais metais manau is viso bedu su tuo nebekils
Pardavejams as iejusi is karto sakau sumos ribas, kuriose ieskau dviracio, o Klaipedos kraste kiek apziurejau dviraciu pasiula moterims yra skurdi, tai ir bando iskisti ka turi, ir tiek. Patys sako, kad moterisku remu prastai perkai, tai ir neuzsakineja.
Bet kokiu atveju, aciu uz diskusija, zvalgysiuosi neskubedama toliau, nenoriu paskui pardavineti, noriu neapsirikti, o nusipirkti ir vazineti

Bet kokiu atveju, aciu uz diskusija, zvalgysiuosi neskubedama toliau, nenoriu paskui pardavineti, noriu neapsirikti, o nusipirkti ir vazineti

o kodel butent nori moterisku remu? juk dabar ir vyrisku horizontalus remas eina zemai ir pasvires kampu. maniskio MTB yra gan didelis, bet man nei i galva, kad koks tai remas masytusi. na nebent su sijonu issiruosciau vaziuot

QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 13:04)
Man tas cube kazkodel ikrito i sirdi, butu siek tiek pigesnis imciau ir nebesiblaskyciau
Kaip manot, gal rudeniop kokiu nuolaidu ismestu dviraciams? Gal verta palaukti? Ar galima prisilaukti ir nebegauti norimo modelio?

As pirkau CUBE Dviratis plius parduotuvėj rugpjūčio mėnesį. Apie nuolaidas net nesileido į kalbas, tik davė papildomų detalių nemokamai - kompiuteriukas, atšvaitai, lempa tokia normali, berods dar kojele, nepamenu gerai jau

QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 09:03)
o kodel butent nori moterisku remu? juk dabar ir vyrisku horizontalus remas eina zemai ir pasvires kampu. maniskio MTB yra gan didelis, bet man nei i galva, kad koks tai remas masytusi. na nebent su sijonu issiruosciau vaziuot 

Noriu savo patogumui butent moteriskos geometrijos. Turiu lyg savo ugi atitinkanti MTB vyrisku, siek tiek nuleistu remu, nebenoriu tokio, kartais man tai kelia nepatogumu del mano trumpu koju

Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 09:04)
As pirkau CUBE Dviratis plius parduotuvėj rugpjūčio mėnesį. Apie nuolaidas net nesileido į kalbas, tik davė papildomų detalių nemokamai - kompiuteriukas, atšvaitai, lempa tokia normali, berods dar kojele, nepamenu gerai jau 

Nieko dziuginancio

QUOTE(gitulia @ 2013 06 04, 10:53)
Noriu savo patogumui butent moteriskos geometrijos. Turiu lyg savo ugi atitinkanti MTB vyrisku, siek tiek nuleistu remu, nebenoriu tokio, kartais man tai kelia nepatogumu del mano trumpu koju
, o ir siaip moteriskas remas skiriasi nuo vyrisko savo geometrija. Atejau matyt i ta amziu, kai norisi komforto, konkreciai moterims skirtu graziu daiktu 
Papildyta:
Nieko dziuginancio
Nors gal cia lietuviai taip, gal kokios Vokietijos rinkoj tokiu laiku jau prasideda nuolaidos 

Papildyta:
Nieko dziuginancio

Visko gali būti, lietuviai, kaip vienas žmogus sakė, nori daug uždirbti. Kitas variantas, kai kurios įmonės griežtai reikalauja palaikyti tam tikras kainas, tai dėl to nedaro nuolaidų.
Dėl rėmo. Tai pradžioj kai rinkausi dviratį, tai galvojau, kad pirksiu vyrišką. Bet nusipirkau moterišką ir labai džiaugiuosiu tuo, nes kartais tenka su suknele ar sijonu pavažiuoti, be to kojų aukštai kilnoti nereikia (nu žodžiu, sukurtas mums, moterims

Užtat aš tokios nuomonės, kad jei perki vasarą dviratį tai nelabai turi kur dėt pinigų
tokį dalyką perkant ne sezono metu sutaupai nemažai. O vasarą ateina bumas, visi užsinori važinėti, tai kam leisti tas kainas, jei ateis kas nors ir nupirks už tiek kiek parduotuvėj stovi, nes paklausa didelė
o va ant žiemos išparduoda tų metų modelius, nes kitais metais jau nauji bus pardavinėjami, tai ir dėl nuolaidos gali paverkt dar didesnės nei jie siūlo