Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

Kadangi as prie tu mazu, tai man butu sansas ispardavime prasisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 12:04)
Man tas cube kazkodel ikrito i sirdi, butu siek tiek pigesnis imciau ir nebesiblaskyciau  biggrin.gif  Kaip manot, gal rudeniop kokiu nuolaidu ismestu dviraciams? Gal verta palaukti? Ar galima prisilaukti ir nebegauti norimo modelio?  g.gif
Ir dar klausimas kaip pasirinkti hibrido remo dydi? Su MTB jau daugiau maziau buvau issiaiskinus  unsure.gif

Pritariu jautienai dėl MTB smile.gif rudeniop išparduoda senus dviračius pigiau. Nelaukit žiemos ir bus dar daugelis modelių. Mano focusas kainavo 1600, nusipirkau už 1160 rugsėjo paskutinėmis dienomis smile.gif aš 175 ūgio, pas mane M dydis. Tai jums S arba XS reiktų, pagūglint galima kokiems ūgiams kokie rėmai smile.gif o šiaip mane puikiai pakonsultavo parduotuvėje kurioje įsigyjau dviratį dėl dydžio. Ir kiek rinkausi tai daug kur konsultuoja, pažiūri, ar tinka, visgi daug kur žmonės truputį nusimano biggrin.gif
Atsakyti
Siaip man S daugumos modeliu tinka, bet vokieciuose prie hibridu raso 46, 50, 52 dydziai g.gif
As keliose parduotuvese Klaipedos kraste buvau uzejus, su moteriskais dviraciais labai liudna padetis, neveza nieko gero ir aiskiai matosi, kaip stengiasi prastumti tai kas yra uzsilike, o kai sakai, kad nenori tokio, reik geresnio, tai pradeda akivaizdziai isidirbineti "tai kiek cia tukstanciu km nuvaziuoji per sezona" ir pan. doh.gif Koks ju reikalas kiek km as nuvaziuoju, kiek ruosiuosi nuvaziuoti ir kaip patogiai as ta noriu daryti doh.gif
Taigi neatmetu varianto siustis is Vokieciu arba zvalgytis naudotu rinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 birželio 2013 - 17:20
QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 17:19)
Siaip man S daugumos modeliu tinka, bet vokieciuose prie hibridu raso 46, 50, 52 dydziai  g.gif
As keliose parduotuvese Klaipedos kraste buvau uzejus, su moteriskais dviraciais labai liudna padetis, neveza nieko gero ir aiskiai matosi, kaip stengiasi prastumti tai kas yra uzsilike, o kai sakai, kad nenori tokio, reik geresnio, tai pradeda akivaizdziai isidirbineti "tai kiek cia tukstanciu km nuvaziuoji per sezona" ir pan.  doh.gif  Koks ju reikalas kiek km as nuvaziuoju, kiek ruosiuosi nuvaziuoti ir kaip patogiai as ta noriu daryti  doh.gif
Taigi neatmetu varianto siustis is Vokieciu arba zvalgytis naudotu rinkoje.

Nesisiųsčiau nebandžius schmoll.gif nes kad ir tas pats S, vienas gali tikti, kitą gali tekti reguliuoti (vairą pvz patraukt toliau). Nebent nusižiūrėt LT, ir tada parsisiųst jei gaunasi pigiau. O kad klausia kiek nuvažiuojat, tai normalu. Jei nuvažiuojat 1000 ar nei tiek nenuvažiuojat, jums laikys n metų paprastesnis dviratis. O jei kaip jautiena po kelis tūkstančius km (5000-7000km ir daugiau) per sezoną, tai tas paprastesnis atlaikys mažiau. Ir tai visiškai normalus klausimas renkantis dviratį smile.gif kam laidyt pinigus be reikalo. Kaip mano pažįstama astmininkė, nusipirko dviratį už 3500lt, nuvažiuoja ant mėnesio gal 5km, tai klausimas kam jai tokio? lotuliukas.gif aš kadangi neskaitau savęs super dviratininke ir jei nuvažiuosiu 1000-1500km per sezoną jausiuos gerai. Užtat man mano focuso šiuo metu pilnumoj pakanka thumbup.gif labai gerai važiuoja ir manau tarnaus ilgai su tokiu kilometražu smile.gif
Atsakyti
Matai klausimas, klausimui nelygus, matosi, kai issidirbineja wink.gif
O jei as sakau, kad turiu pigu dvirati kuriuo siuo metu vazineju, ir noriu gero, geros komplektacijos, tai jau nebe pardaveju reikalas kiek as nuvaziuoju, kam man antras toks pat dviratis. Gal man mano tuos 5 km norisi nuvaziuoti su graziu moterisku prabangiu dviraciu ir ne pardavejas del to issikalineti biggrin.gif

Jei i km tema, tai siandien smagiai su drauge prasimynem 25 km. Su geru dviraciu jie butu dar smagesni, o gal ir visas 50 km butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 21:23)
Matai klausimas, klausimui nelygus, matosi, kai issidirbineja wink.gif
O jei as sakau, kad turiu pigu dvirati kuriuo siuo metu vazineju, ir noriu gero, geros komplektacijos, tai jau nebe pardaveju reikalas kiek as nuvaziuoju, kam man antras toks pat dviratis. Gal man mano tuos 5 km norisi nuvaziuoti su graziu moterisku prabangiu dviraciu ir ne pardavejas del to issikalineti  biggrin.gif

Jei i km tema, tai siandien smagiai su drauge prasimynem 25 km. Su geru dviraciu jie butu dar smagesni, o gal ir visas 50 km butu  biggrin.gif

Tiesiog žinant kilometražą jiems lengviau rekomenduoti kažką. Ir smagu kai neperša kuo brangesnio daikto, o atsižvelgę į galimą skirti pinigų sumą ir tavo važinėjimą pasiūlo geriausią variantą. Aš pirkau iš dviratis tau Vilniuje, likau žiauriai patenkinta aptarnavimu ir patarimais thumbup.gif gal ir išsikalinėjo pas jus, iš kur man žinot biggrin.gif tik bandau įsivaizduot kiek žmonių ateina norėdami gero dviračio, o kiekvienas ir skirtingai mina, ir įsivaizdavimas kitoks. Užtat jų darbas rekomenduot optimaliausią variantą. Kad kiekvienam būtų geras pagal jo važiavimo stilių/galimybes biggrin.gif vieniems mano dviratis būtų per prastas, o kitiems toli gražu net nereikia tokio cool.gif užtat ir jūs įvertinkite gerai savo galimybes, ar tikrai verta tiek investuot, kiek žadat numinti km, pasikonsultuokite ltriders.lt (rekomenduoju nes pati galvą visiems išūžiau ten), ir manau bet kokiu atveju džiaugsitės. Nes bet koks dviratis bus geresnis už jau turimą. O čia toks daiktas, kad kol naujas, padėvėtas pvz sezoną, gan lengvai parduosi (ypač geresnio prekės ženklo), jei suprasi, kad tai ne tai, ko tu norėjai. Mano sesė fitness dviratį pirko, ir suprato kad nepatinka, pardavė už beveik tiek pat ir nusipirko plento kitą sezoną. smile.gif
Atsakyti
Mano nuvaziuojamas kilometrazas keiciasi kas metai proporcingai vaiku augimui lotuliukas.gif Kol laukiausi dviratukas prastovejo, metukai - kartais isvaziuodavau, dabar jau turiu daugiau galimybiu, kitais, dar kitais metais manau is viso bedu su tuo nebekils biggrin.gif Pardavejams as iejusi is karto sakau sumos ribas, kuriose ieskau dviracio, o Klaipedos kraste kiek apziurejau dviraciu pasiula moterims yra skurdi, tai ir bando iskisti ka turi, ir tiek. Patys sako, kad moterisku remu prastai perkai, tai ir neuzsakineja.
Bet kokiu atveju, aciu uz diskusija, zvalgysiuosi neskubedama toliau, nenoriu paskui pardavineti, noriu neapsirikti, o nusipirkti ir vazineti mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel butent nori moterisku remu? juk dabar ir vyrisku horizontalus remas eina zemai ir pasvires kampu. maniskio MTB yra gan didelis, bet man nei i galva, kad koks tai remas masytusi. na nebent su sijonu issiruosciau vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 04 birželio 2013 - 09:04
QUOTE(gitulia @ 2013 06 03, 13:04)
Man tas cube kazkodel ikrito i sirdi, butu siek tiek pigesnis imciau ir nebesiblaskyciau  biggrin.gif  Kaip manot, gal rudeniop kokiu nuolaidu ismestu dviraciams? Gal verta palaukti? Ar galima prisilaukti ir nebegauti norimo modelio?  g.gif
Ir dar klausimas kaip pasirinkti hibrido remo dydi? Su MTB jau daugiau maziau buvau issiaiskinus  unsure.gif

As pirkau CUBE Dviratis plius parduotuvėj rugpjūčio mėnesį. Apie nuolaidas net nesileido į kalbas, tik davė papildomų detalių nemokamai - kompiuteriukas, atšvaitai, lempa tokia normali, berods dar kojele, nepamenu gerai jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 04, 09:03)
o kodel butent nori moterisku remu? juk dabar ir vyrisku horizontalus remas eina zemai ir pasvires kampu. maniskio MTB yra gan didelis, bet man nei i galva, kad koks tai remas masytusi. na nebent su sijonu issiruosciau vaziuot biggrin.gif

Noriu savo patogumui butent moteriskos geometrijos. Turiu lyg savo ugi atitinkanti MTB vyrisku, siek tiek nuleistu remu, nebenoriu tokio, kartais man tai kelia nepatogumu del mano trumpu koju biggrin.gif , o ir siaip moteriskas remas skiriasi nuo vyrisko savo geometrija. Atejau matyt i ta amziu, kai norisi komforto, konkreciai moterims skirtu graziu daiktu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 09:04)
As pirkau CUBE Dviratis plius parduotuvėj rugpjūčio mėnesį. Apie nuolaidas net nesileido į kalbas, tik davė papildomų detalių nemokamai - kompiuteriukas, atšvaitai, lempa tokia normali, berods dar kojele, nepamenu gerai jau  g.gif

Nieko dziuginancio g.gif Nors gal cia lietuviai taip, gal kokios Vokietijos rinkoj tokiu laiku jau prasideda nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 06 04, 10:53)
Noriu savo patogumui butent moteriskos geometrijos. Turiu lyg savo ugi atitinkanti MTB vyrisku, siek tiek nuleistu remu, nebenoriu tokio, kartais man tai kelia nepatogumu del mano trumpu koju  biggrin.gif , o ir siaip moteriskas remas skiriasi nuo vyrisko savo geometrija. Atejau matyt i ta amziu, kai norisi komforto, konkreciai moterims skirtu graziu daiktu  lotuliukas.gif
Papildyta:

Nieko dziuginancio  g.gif  Nors gal cia lietuviai taip, gal kokios Vokietijos rinkoj tokiu laiku jau prasideda nuolaidos  g.gif

Visko gali būti, lietuviai, kaip vienas žmogus sakė, nori daug uždirbti. Kitas variantas, kai kurios įmonės griežtai reikalauja palaikyti tam tikras kainas, tai dėl to nedaro nuolaidų.

Dėl rėmo. Tai pradžioj kai rinkausi dviratį, tai galvojau, kad pirksiu vyrišką. Bet nusipirkau moterišką ir labai džiaugiuosiu tuo, nes kartais tenka su suknele ar sijonu pavažiuoti, be to kojų aukštai kilnoti nereikia (nu žodžiu, sukurtas mums, moterims lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 04 birželio 2013 - 10:02
Užtat aš tokios nuomonės, kad jei perki vasarą dviratį tai nelabai turi kur dėt pinigų biggrin.gif tokį dalyką perkant ne sezono metu sutaupai nemažai. O vasarą ateina bumas, visi užsinori važinėti, tai kam leisti tas kainas, jei ateis kas nors ir nupirks už tiek kiek parduotuvėj stovi, nes paklausa didelė smile.gif o va ant žiemos išparduoda tų metų modelius, nes kitais metais jau nauji bus pardavinėjami, tai ir dėl nuolaidos gali paverkt dar didesnės nei jie siūlo biggrin.gif
Atsakyti