Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(Pumpum @ 2013 06 04, 11:04)
Užtat aš tokios nuomonės, kad jei perki vasarą dviratį tai nelabai turi kur dėt pinigų  biggrin.gif  tokį dalyką perkant ne sezono metu sutaupai nemažai. O vasarą ateina bumas, visi užsinori važinėti, tai kam leisti tas kainas, jei ateis kas nors ir nupirks už tiek kiek parduotuvėj stovi, nes paklausa didelė  smile.gif  o va ant žiemos išparduoda tų metų modelius, nes kitais metais jau nauji bus pardavinėjami, tai ir dėl nuolaidos gali paverkt dar didesnės nei jie siūlo biggrin.gif

Tai be abejo, galima bandyti laime. Bet kartais gali taip atsitikt, kad belaukiant nebeliks to modeliuko imones sandeliuose... (as norejau vyrisku remu CUBE, tai neliko, pirkau moteriska, vyriska sake gali uzsakyti, bet nuolaidu nebus, kadangi spec uzsakymas) Bet be abejo, jei nedega, tai galima ir palaukt.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 10:19)
Tai be abejo, galima bandyti laime. Bet kartais gali taip atsitikt, kad belaukiant nebeliks to modeliuko imones sandeliuose... (as norejau vyrisku remu CUBE, tai neliko, pirkau moteriska, vyriska sake gali uzsakyti, bet nuolaidu nebus, kadangi spec uzsakymas) Bet be abejo, jei nedega, tai galima ir palaukt.

Užtat ir dairytis pradėjau tik rugsėjį kad širdies neskaudėtų biggrin.gif ir avansą palikau kad palaikytų dieną ir nieks nenukosėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 06 04, 11:27)
Užtat ir dairytis pradėjau tik rugsėjį kad širdies neskaudėtų  biggrin.gif  ir avansą palikau kad palaikytų dieną ir nieks nenukosėtų  biggrin.gif

Ech, paplepėjau čia apie dviračius, tai užsinorėjau pasivažinėti. Dabar dėl darbų ir egzaminų jau trys savaitėlės be dviračio verysad.gif Tai nuo kitos savaitės atsilakstysiu už visą tą laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne visai į temą čia įsiterpsiu biggrin.gif O tai miesto dviratis nėra hibrido atmaina? Kuo jis skiriasi - sėdynės pozicija, kad sėdima tiesiai? O savybėm - kad lėtesnis už hibridus?

Atidaviau savo miestietį meistrams. Tikiuosi, šiandien jau atsiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 04, 11:38)
Ne visai į temą čia įsiterpsiu biggrin.gif O tai miesto dviratis nėra hibrido atmaina? Kuo jis skiriasi - sėdynės pozicija, kad sėdima tiesiai? O savybėm - kad lėtesnis už hibridus?

Atidaviau savo miestietį meistrams. Tikiuosi, šiandien jau atsiimsiu.

man tai miestietiskas skirtas pasivazinejimams mieste - palengva. Va apie tai kalbu, labai grazu wub.gif : http://www.stimulus....gle-daugelaite/
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 10:41)
man tai miestietiskas skirtas pasivazinejimams mieste - palengva.

Bet ką tai realiai reiškia - kad su juo dėl techninių dviračio savybių neišvystysi normalaus greičio?

Tas damutes iš nuorodos, beje, gyvai mieste mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 04 birželio 2013 - 10:44
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 04, 11:42)
Bet ką tai realiai reiškia - kad su juo dėl techninių dviračio savybių neišvystysi normalaus greičio?

Mano draugė važinėja su miesto dviračiu, tai važiuojant plentu, jai reikia žymiai daugiau jėgų minti nei man. Bet pasiveja biggrin.gif

Miesto dviračio privalumas - sveikesnis pasirinkimas, kas turi kokių problemų su stuburu. Čia taip sakė gydytoja iš Baltijos Amerikos klinikos.
Atsakyti
mmm, labai noreciau tokio city shopper tipo dviracio su krepsiais ant priekio ir ant galo - varyciau apsipirkinet i miesteli, uzsideciau dideli plevesuojanti sijona, ach, class!!! aisku, pries kalna tektu toki monstra uzsistumti, nes butu visai neelegantiska per vaira persisverus, nukarusiu liezuviu ir issprogusioms akim i kalna arti.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 10:41)
man tai miestietiskas skirtas pasivazinejimams mieste - palengva. Va apie tai kalbu, labai grazu  wub.gif  : http://www.stimulus....gle-daugelaite/

Man šita „elegancija“ labiau primena vaikystę, kai važiuoji artimiausiu savo kartos miesto dviračio pirmtaku „kolchoznyku“ (t.y. senu bebėgiu dviračiu) su sijonu, keli koją, vėjas elegantiškai kelia sijoną ir demonstruoji jau visai neelegantiškai savo apatines kelnaites. O jei dar prieš kokį spuoguotą klasioką....Nemoku važiuoti prieš vėją su nepakeltu sijonu ir jau nuo paauglystės kažkodėl atpratau važinėti dviračiu su sijonu. Man patogiau turistiniai krepšiai šonuose, siauros kelnės ar šortai. Sugadinta aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 04, 10:42)

Išvystyt tai išvystysi su belekokiu dviračiu. Tik skirtumas kad su vienu lengviau palaikyt išvystytą greitį, su kitu sunkiau biggrin.gif su plentiniu irgi žymiai lengviau didesnį greitį palaikyt nei su hibridu pvz. Užtat mano sesė su plentiniu tarkim apie kokiu 25-28km greitį palaiko be didesnių pastangų, o man su hibridu kad nuolat tokį palaikyt reikia lėkt iškišus liežuvį biggrin.gif miesto dviratis nepasakysiu kuo labai jau skirasi, nes nesigilinau. Žinau tik kad sėdėsena nelabai sportinio tipo, užtat turbūt tinka žmonėms su stuburo bėdom kaip Ožiaragė sakė (ech, ir man turbūt tokio reiktų dėl, bet tiek to biggrin.gif ), sėdynė didesnė ir minkštesnė ir pan smile.gif nepasakyčiau kad čia hibrido atmaina. Iš esmės tai jų turbūt tik ratų coliai vienodi smile.gif bet tai jei tau tinka ir patinka tai nėr ko sukt galvos gi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 06 04, 10:35)
Ech, paplepėjau čia apie dviračius, tai užsinorėjau pasivažinėti. Dabar dėl darbų ir egzaminų jau trys savaitėlės be dviračio  verysad.gif Tai nuo kitos savaitės atsilakstysiu už visą tą laiką lotuliukas.gif

Tai kooperuojamės po egzaminų mirksiukas.gif aš 15d paskutinį laikau. Bet nuo penktadienio turėsiu daugiau laisvo laiko jei niekur neišvažiuosiu. Pas mane irgi vis dar 256km tik verysad.gif sunkiai ir aš laiko randu per sesiją, į salę vos nurėplioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 06 04, 16:25)
Žinau tik kad sėdėsena nelabai sportinio tipo, užtat turbūt tinka žmonėms su stuburo bėdom kaip Ožiaragė sakė (ech, ir man turbūt tokio reiktų dėl, bet tiek to  biggrin.gif ), sėdynė didesnė ir minkštesnė ir pan  smile.gif  nepasakyčiau kad čia hibrido atmaina. Iš esmės tai jų turbūt tik ratų coliai vienodi  smile.gif  bet tai jei tau tinka ir patinka tai nėr ko sukt galvos gi  mirksiukas.gif

Kad su stuburo bėdom tinka, tai man gerai, nes stuburas kreivas. Sėdynė manojo neitin patogi, teoriškai reiktų pasikeisti, bet neprieina rankos, tai kol kas važinėju su paminkštintais šortais ir nesuku galvos.
Dėl "tinka ir patinka"... na taip, patinka, bet nesu bandžiusi kitokio dviračio - čia mano pirmas ir vienintelis, todėl įdomu niuansai ir skirtumai. Gal čia ne aš kalta, kad į kalnus sunku užvažiuoti, o JIS bigsmile.gif Gal čia ne aš lėtai minu, o šakė visą jėgą sugeria ir amortizatoriui atiduoda lotuliukas.gif

Beje, pareguliavo man šakę, gal truputį greičiau minsis dabar.
Atsakyti
reguliuojama? ta prasme uzsirakina, kai nereik amortizacijos? ech, extra svori tampytis...

lekiu ratuka apsuksiu. specialiai i kalna, toki statu statu, piestu dvirkas kyla. kartu ir vakariene is skrandzio islips biggrin.gif
Atsakyti