QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 08 26, 13:21)
man sake kas neisigasciau jei nesusirgsiu po men, nes gali but ir pusantro men, draugei nebuvo net 3 men bet veliau atejo
Papildyta:
man abu nestumus buvo blogi slapimo tyrimai, ir paskutini karta jau rode 20leukocitu, as kaip atsibosdavo kartot tyrimus, savaitele pries pradedavau gert spanguoliu sultys ir tyrimai budavo geri, jei tik neisgeriu ir vel tas pats
mano buvo 500 leukocitų, pagėrus spanguolių sultis sumažėjo iki 25 ir bakterijų jau neberado, bet tas jau nepadėjo...dėja...

vis ieškau, bandau surast atsakymą, kas buvo negerai, kad nėštumas nesivystė. vis tik manau, kad su šlapimo sistema pas mane kažkas negerai buvo. mane dar ginė buvo sunervinus, du kartus kai dariau tyrimus šlapimo, kurie buvo labai blogi, tai gine sugebėjo man pasakyti, kad gal aš blogai paėmiau šlapimo mėginį, todėl yra bakterijų

kaip galima blogai paimti, nesuprantu

o va trečias šlapimo mėginys po spanguolių buvo geras, leukocitų tik 25, bakterijų nėra, bet dėja...
Papildyta:
QUOTE(sharoonas @ 2013 08 26, 13:10)
sveikos
po A praejo 46 dienos,ale vis dar nesulaukiu mmm.. buvau pas gine rugpj 19,sako ateis matau..ale iki siandienos sedziu kaip ant adatu..
o gali taip buti,kad per A padare kazka tokio kad isvis gali nepasirodyti mmm aisku jei nera nestumo?
semiuosi jegu is savo sunelio pirmagymio ir tiesiog esu paskendusi mintyse apie antraji vaikeli,jauciuosi psichologiskai stipri ir pasiruosusi...
aš pirmųjų mm po A laukiu irgi šios savaitės pabaigoje, jei ciklas bus toks, koks įprastai, vis tik manau kad mm vėluos, nes 17CD pradėjo skaudėti kairį šoną, manau kad vyko O