prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę
 prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę   Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti
 Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti  
 prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę
 prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę   Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti
 Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti  
 , verkdama gyd klausiau kas buvo sunelis ar dukryte, o jis atsake, kad kunelis jau buvo per dau suires, dar labiau suspaude sirdy.... as tyrimu nesidariau, nei vienas is 3 ginekologu pas kuriuos buvau nepatere gal todel kad du mazius jau turiu, planuot leido po pirmo ciklo tik va, kad tos mm dar neateina, o jau men ir sav praejo
 , verkdama gyd klausiau kas buvo sunelis ar dukryte, o jis atsake, kad kunelis jau buvo per dau suires, dar labiau suspaude sirdy.... as tyrimu nesidariau, nei vienas is 3 ginekologu pas kuriuos buvau nepatere gal todel kad du mazius jau turiu, planuot leido po pirmo ciklo tik va, kad tos mm dar neateina, o jau men ir sav praejo

vis ieškau, bandau surast atsakymą, kas buvo negerai, kad nėštumas nesivystė. vis tik manau, kad su šlapimo sistema pas mane kažkas negerai buvo. mane dar ginė buvo sunervinus, du kartus kai dariau tyrimus šlapimo, kurie buvo labai blogi, tai gine sugebėjo man pasakyti, kad gal aš blogai paėmiau šlapimo mėginį, todėl yra bakterijų
 vis ieškau, bandau surast atsakymą, kas buvo negerai, kad nėštumas nesivystė. vis tik manau, kad su šlapimo sistema pas mane kažkas negerai buvo. mane dar ginė buvo sunervinus, du kartus kai dariau tyrimus šlapimo, kurie buvo labai blogi, tai gine sugebėjo man pasakyti, kad gal aš blogai paėmiau šlapimo mėginį, todėl yra bakterijų   kaip galima blogai paimti, nesuprantu
 kaip galima blogai paimti, nesuprantu   o va trečias šlapimo mėginys po spanguolių buvo geras, leukocitų tik 25, bakterijų nėra, bet dėja...
 o va trečias šlapimo mėginys po spanguolių buvo geras, leukocitų tik 25, bakterijų nėra, bet dėja...

prieš daugiau nei dvi savaites ir aš patyriau didelį širdies skausmą, nuėjus pas daktarę echospopijai sužinojau, ne geras, bet labai blogas naujienas, nors nėštymui buvo 10 savaičių, bet mūsų žirniukas nustojo vystytis 6 savaitę   Ligoninė, abrazija, ašarų upeliai...ir klausimai, kodėl taip atsitiko, į kuriuos niekas gali atsakyti

o kaip Jums rado mikoplazmą plaučiuose? dar kokius nors tyrimus darėtės?
 o kaip Jums rado mikoplazmą plaučiuose? dar kokius nors tyrimus darėtės?

ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip.
  ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip. mums vis tiek pavyks
 mums vis tiek pavyks   

ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip.
  ir susimastau, ka jos dare kitaip, kad sugebejo issaugot. Va tokia va mintis vis sukirba, kad kazka padariau netaip. mums vis tiek pavyks
 mums vis tiek pavyks  
 as du vaikelius pagimdziau ir tikrai nieko ypatingai nesisaugojau, su antru dar savo maze ant ranku migdydavau beveik 2m, o pilvas jau didelis buvo, si kart sumaniau labiau pasisaugot, nekelnot, negert kavos ir ...............
 as du vaikelius pagimdziau ir tikrai nieko ypatingai nesisaugojau, su antru dar savo maze ant ranku migdydavau beveik 2m, o pilvas jau didelis buvo, si kart sumaniau labiau pasisaugot, nekelnot, negert kavos ir ...............