QUOTE(tany @ 2013 04 15, 16:11)
o del trasu, kam cheminiu, jei yra biologiniu...ar cia tik reklama

?
Nu,man jei buteliuke ar į pakelį supilta,tai jau ir chemija

Yra bloga chemija,ant kurios etiketės prirašyta daug nesuprantamų ilgiausių sudurtinių žodžių,ir tą aš naudoju gėlėms.Ir gera chemija ,ant kurios parašyta Eko arba Bio,kurią naudoju darže.Tik vis galvą suku,kaip ten tas ekologiškas trašas pagamina ir sukoncentruoja be chemijos?Distiliuoja tuos jūros dumblius ar biohumusą,kaip kad žiedlapius parfumerijos pramonėj?Bet tada kaina turėtų būt tų trašų,kaip gerų kvepalų,o ne kaip prastoko tualetinio vandens
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 15, 16:28)
egzistenciniai klausimai ramybės neduoda?
Pagrindinė informacija yra
sėkloje.
Pastoviai

Šiaip tai man norisi žinot,ne tik ką ir kaip daryt,bet
kodėl būtent taip,o ne kitaip.
Vis tik reikės kitąmet sėklas mirkyt kokiam tirpale:genetinių savybių tai jau ir nepakeisiu,bet nors tas turimas lengviau išsaugos

Bet sausas sėklas man lengviau pasėt,nei šlapias sulipusiais
QUOTE(Alekto @ 2013 04 15, 17:21)
Nemanau,kad labai jau baisus reikalas bus 
O ir pasirodo tręšti pomikai skanesni būna
Ai,blemb.Man kažkaip niekaip neišeina šiltnamyje ekologiškai/gamtiškai augint
Dabar ir aš nemanau

Aišku,su saiku.
Pernai,kai Saintlina parašė,kad sergančius pomidorus nupurškė kažkokia chemija,tai net akys ant kakto iššoko.Nu,visai motera nublūdus,kaip ji juos paskui valgys ,galvoju

Atleisk,drauge

Paskui pasiskaičiau,pasidomėjau,nuėjau pažiūrėt šiltnamin ir pamačius kabančias kekes,supratau,kad purkščiau aš ta chemija net nemirksėdama,jei jokios kitos priemonės nepadėtų