Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 16, 11:20)
Maniskiai ir balkone nakvojo-jau net nepagalvojau nesti vidun... O pasirodo salciai buvo.. Jei butu nusale-tai jau matytusi? Nes stovi grazus ax.gif Dabar ten  pas juos +25 bigsmile.gif

balkonas stiklintas? pas mane stiklintame iš ryto apie 10-12 visada rodo - irgi palieku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 16 balandžio 2013 - 11:33
QUOTE(saulyte525 @ 2013 04 16, 11:32)
balkonas stiklintas? pas mane stiklintame i6 ryto apie 10-12 visada rodo - irgi palieku.

Taip, stiklintas. smile.gif
Atsakyti
pas mus 5.50 ryte rode termometras +2 lauke . pomdorai pirma naktis nakvojo istiklintam balkone be jokiu agro . bet jau kokia 7 val ir saulute eme juos sildyti thumbup.gif
tai dabar stala reik dalinti POMIDORAI - KATE doh.gif sildosi ji tenais... nu ir mane prie stalo pasedet prieme , kol kava isgeriau ...
nu bet visos palanges dar uzimtos kitais daigiukais doh.gif

sakiau teciui nuvesiu augint. pas ji balkonas sviesesnis, ilgiau saules buna. Nu bet bijau, jei reikes nesiot pirmyn atgal, ( o jam 85m) ... ir dar bijau kad neperlaistytu.. ir nepatrestu doh.gif skambino pries kelias dienas ir gyresi, kad kates "mesleliu" kaktusus patrese doh.gif doh.gif doh.gif liepiau greit greit nurankiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 16, 13:02)
gyresi, kad kates "mesleliu"  kaktusus patrese doh.gif  doh.gif  doh.gif  liepiau greit greit nurankiot biggrin.gif

Kietas diedukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Daigelius isnesiau i siltnami pasibuti, bet va blondinei iskilo klasimas.... rolleyes.gif o silnami atidaryta paliekat? Ar uzdaryta? Nesusus daigeliai?
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 16, 12:29)
o silnami atidaryta paliekat? Ar uzdaryta? Nesusus daigeliai?

jei saulė kaitina - atidarykit.
Atsakyti
nu kaip pavydziu as jums kad galite isnesti daigus i siltnami. Mano tai dar gerokai is sonu apipustyti doh.gif duru neatidarau....mazum eiti kasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 16, 13:41)
mazum eiti kasti g.gif

aišku, kad atkask ir išnešk.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 16, 12:20)
Maniskiai ir balkone nakvojo-jau net nepagalvojau nesti vidun... O pasirodo salciai buvo.. Jei butu nusale-tai jau matytusi? Nes stovi grazus ax.gif Dabar ten  pas juos +25 bigsmile.gif

Idomus tie vilku kosmonautai pas mane.... Stabdziai. Letapedziai. Vos juda, kruta.

Manieji kosmonautai vyrukai ohoho ax.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 16, 14:41)
nu kaip pavydziu as jums kad galite isnesti daigus i siltnami. Mano tai dar gerokai is sonu apipustyti doh.gif duru neatidarau....mazum eiti kasti g.gif

Aisku prasikask mirksiukas.gif
Vakar planavau pomidoru nebeparnest, bet kad man isejus i siltnami su agro vyras suktelejo prie duru " atnesk"- na jis diena pries tai taip paprasytas pasitiko mane su dezem ir ikambari inesdavo, tai ir partempiau biggrin.gif paskaicis kad saltoka naktis buvo tai ir dziaugiuosi, bet jau sianakt baliavos jie lauke cool.gif
Pas mane siltnamis labai jaunesandarus, tikrai dengsiu agro.kazin paprikos nesupyks jei irjasi kompanija istarabaninsiu g.gif agurkas tai jautresnis, arne, jo gal nenesiu, viena teturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2013 04 16, 13:29)
Sveikos merginos 4u.gif
Daigelius isnesiau i siltnami pasibuti, bet va blondinei iskilo klasimas.... rolleyes.gif o silnami atidaryta paliekat? Ar uzdaryta? Nesusus daigeliai?

Siuo metu pas mane atidarytas siltnamis,ir taip rodo 37 laipsnius.As jau apie 10 daigu pasodinau i zeme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 16 balandžio 2013 - 14:01
QUOTE(matuke @ 2013 04 16, 13:57)
Manieji kosmonautai vyrukai ohoho  ax.gif

Pas mane siltnamis labai jaunesandarus, tikrai dengsiu agro.kazin paprikos nesupyks jei irjasi kompanija istarabaninsiu  g.gif  agurkas tai jautresnis, arne, jo gal nenesiu, viena teturiu  ax.gif

Tavo ir seti anksciau, matyt ax.gif

As su paprikom nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 04 16, 14:57)
Manieji kosmonautai vyrukai ohoho  ax.gif
Aisku prasikask  mirksiukas.gif
Vakar planavau pomidoru nebeparnest, bet kad man isejus i siltnami su agro vyras suktelejo prie duru " atnesk"- na jis diena pries tai taip paprasytas pasitiko mane su dezem ir ikambari inesdavo, tai ir partempiau  biggrin.gif  paskaicis kad saltoka naktis buvo tai ir dziaugiuosi, bet jau sianakt baliavos jie lauke  cool.gif
Pas mane siltnamis labai jaunesandarus, tikrai dengsiu agro.kazin paprikos nesupyks jei irjasi kompanija istarabaninsiu  g.gif  agurkas tai jautresnis, arne, jo gal nenesiu, viena teturiu  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 16, 14:59)
Tavo ir seti anksciau, matyt ax.gif

As su paprikom nerizikuociau schmoll.gif

Mano didesne dalis papriku jau 4 naktis nakvojo siltnamyje,nerodo pozymiu, kad kas nors nepatiktu lotuliukas.gif
Atsakyti