Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(gekoniuke @ 2013 04 19, 20:17)
OMG  doh.gif kai jie žydės kitos išsijuosusios savo derlių į pilvus bei stiklainius kimš  biggrin.gif

Nu ir kas biggrin.gif Svarbu,kad žydės ir derlius bus.Kitąmet anksčiau pasės,jei norės.Bet nelabai gal ir sąlygas turi,jei tokiu laiku pasėti saulėn kaip svyruonėliai palinkę.
Ambro,jei stalas ir prie palangės pritrauktas,vis tiek ,matyt, per mažai saulės,todėl sukiok nesukiojęs kad ir kas valandą - ištys ir vis links saulės pusėn.Tikrai nėra vietos ant kokios palangės,arčiau saulės šviesos ?
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 19, 21:05)
Nezinau kodel pas mane siltesne dirva, bet kaip ir minejau, pries pora dienu, tai buvo +14 per kastuvo gyli.

Prikukavai gi biggrin.gif Pas mane priesmėlis, šiltnamis,kuris tiesioginės saulės gauna visą dieną,jau beveik iki plius 40 datrauktų uždarytas.Vėdinu,nes ten viskas jau iškeptų...Be mulčo,tai jau ir laistyt reikėtų,nes baigia ištirpusio sniego drėgmę suvirškint.O darže dar sniego liežuviai...gal jau liežuvėliai tik liko po šiandienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2013 04 18, 14:27)
Pasirodysiu ir aš smile.gif kritikos nebijau, laukiu. Tikrai ne visi daigai gerai atrodo, kai kuriuos persodint giliau reikia, bet neturiu indelių dar pakankamai didesnių smile.gif Vienas geltonais apatiniais lapais, nes aš laiku nesužiūrėjau, jog jis šaknų labai daug turi ir trūksta jam vietos/medžiagų, tai galvoju, pasitaisys jis dideliam indely ar ne? skint gaila tų lapų sad.gif

user posted image

user posted image

Čia skriaudžiu Vilmas - jau pagrūdintos, tai palikau ant saulės, nepyksta. Nesijuokit iš mano taburetinių stelažų, atrodo kraupiai, bet kitokių neturiu blush2.gif  blush2.gif

user posted image

aaa, mano vilmos irgi panasiai atrodo. Galvojau kad grazus daigai kol nepamaciau kokie pas mano mama.....Kelis pasilikau pas save, o kitus padaviau jai, kad ant pietines palanges pasilepintu. NU tai pas ja....stori, labai sodrus, visi krumeliai tokie zemuciai, kresnuciai, kotai storiausi.
Ir jau ziedus sukrove wub.gif na ka,...o as turiu tik vakarine ir rytine palange...ir siemt neturiu galimybes nesioti ju nuo vienos palanges ant kitos. Auginu ant vakarines...Na nieko, ryt gal persodinsiu jau i vazonus ir isnesiu i balkona dienom. Gal pageres vaizdelis. Pavydu mamai tos pietines palanges biggrin.gif Na bet ji aisku man tuos daigus augina, tiek kad as negaliu jais dziaugtis kasdien....
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 04 19, 20:17)
OMG  doh.gif kai jie žydės kitos išsijuosusios savo derlių į pilvus bei stiklainius kimš  biggrin.gif

o kai kitos nuemusios derliu sedes ir puncakas megs, tany sekmingai i stiklainius derliu kims mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 19 balandžio 2013 - 23:42
Labas rytas! Gal galite paaiskint apie zemaugiu pomidoru genejima? Kurias pazasteles skinti? Aukstaugiu, kaip suprantu, visas, jei vienu stiebu augint. O va su zemaugiais nieko nesuprantu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 04 20, 07:38)
Labas rytas! Gal galite paaiskint apie zemaugiu pomidoru genejima? Kurias pazasteles skinti? Aukstaugiu, kaip suprantu, visas, jei vienu stiebu augint. O va su zemaugiais nieko nesuprantu...  4u.gif

Zemaugiai-tokiais laikau iki 80cm, negenimi
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 20, 00:41)
o kai kitos nuemusios derliu sedes ir puncakas megs, tany sekmingai i stiklainius derliu kims  mirksiukas.gif  biggrin.gif

schmoll.gif bulves kasim - cepakus virsim, kopūstus kirsim- raugsim ir troškinsim, o vargšė tany vis dar su pomidorais užstrigusi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Gal kas patars kaip pradeti grudinti pomidorus
Siandie dali pomidoru daigu isnesiau i balkona,sviecia saule,vejas neuzpucia-kiek laiko juos ten laikyti kaip pirma karta?paskui ilginti intervalus ar nesvarbu cia tokie dalykai g.gif
Dar vienas pastebejimas mano betalux nu gero sprindzio dydzio jau krauna ziedus-sakes vakar pamaciau-tai cia juaciu jau zenklas kad skursta mano pomidoriukai.Nu as pati matau kad vietos jiem maza.Bet tikiuosi dar sav istemti ir tada kisiu i siltami o ku daryti. g.gif
Atsakyti
Sakykite, o galima kazi mulciuoti siltnamyje pomidorus senais medziu lapais ir sena zole maisyta? Siandien tiek prigriebiau is pakampiukieme to gerio... Bet kazkaip iskilo klausimas ar galima. Del ligu baisoka nuo tu senu lapu medziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 20, 11:57)
Sakykite, o galima kazi mulciuoti siltnamyje pomidorus senais medziu lapais ir sena zole maisyta? Siandien tiek prigriebiau is pakampiukieme to gerio... Bet kazkaip iskilo klausimas ar galima. Del ligu baisoka nuo tu senu lapu medziu  g.gif

Aš tai tikrai neneščiau ligų į šiltnamį.Senus i konteinerį,laukti šviežios žolytės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 20, 13:26)
Aš tai tikrai neneščiau ligų į šiltnamį.Senus i konteinerį,laukti šviežios žolytės. 4u.gif

Na as ir taip pagalvojau, bet va matyt suvalkietisko kraujo yra-viska panaudoti norisi geriems darbams biggrin.gif Einu mesti lauk ta "geri" biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti