Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(tany @ 2013 04 10, 16:49)
as laukiniu dar net nepasisejau  blush2.gif  biggrin.gif
Papildyta:

as palikau bet tik tuos karantine kurie...  taip pat palikau svogunus, brokolius ir pan....

As laukui, sakiau, visai nesesiu siemet, nes pernai labai skaudziai maras juos patvarke g.gif Nebent kokia hibridine veisle bandyti laukui is zemaugiu g.gif Polfast koks tiktu tam kazi g.gif ?

Sekanciai nakciai +7 pranesa, jei ryt nepasikeis prognoze, tai resiu pastoge is agro dvigubos ir paliksiu. Gal dar koki silumos saltini ten nuvilkti? Kaip antai sildytuvas. Ar nebutina prie tokios tempos?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 15:54)
As laukui, sakiau, visai nesesiu siemet, nes pernai labai skaudziai maras juos patvarke  g.gif  Nebent kokia hibridine veisle bandyti laukui is zemaugiu  g.gif  Polfast koks tiktu tam kazi  g.gif ?

Sekanciai nakciai +7 pranesa, jei ryt nepasikeis prognoze, tai resiu pastoge is agro dvigubos ir paliksiu. Gal dar koki silumos saltini ten nuvilkti? Kaip antai sildytuvas. Ar nebutina prie tokios tempos?

jei butu +7 manau nebutina...mano diena siandine prie tokiso buvo...dalis ir dabar stovi laukia kol vyras gris smile.gif tiesa sio metu +13

P.S. Siemet kazkuo nesokineju aplink kikeviena.... pasveikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 10 balandžio 2013 - 16:22
QUOTE(matuke @ 2013 04 10, 15:42)
Amba, grazus krumelis  bigsmile.gif
As Promyk lauko sodinimui ispikiavau atik, niekad dar ju neauginau, forume pamenu atsiliepimai ne itin kokie buvo, bet svarbu kad ankstyvi, ziuresim kas gausis

Aš irgi pirmą kartą auginu. Nusipirkau, kad pabandyti tai, ką ir bandau. Laukui Betalux ir Raudonkepuraites po 5 ar pan. Dar Kmicikų pora.
Paskaičiavau, kad Promyk man užaugins kokius 35 pomidors Ties 3-ia keke užsibaigia. Dar 2-as stiebas 2 kekes duos, dar gal 3-ias ir viskas. Kiekviena kekė po 5-6 pomidorus. Nelabai daug derliaus ir užimt vietą šiltnamyje neverta. Bet dabar džiugina thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 16:54)

Jei pliusinė temperatūra bus, nereikia šildytuvo 4u.gif Pomidorai minusinės bijo 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif blink.gif o kaip nueinat iki šiltnamio su pomikais...pas mani dar virš kelių sniego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 10, 19:18)
Jei pliusinė temperatūra bus, nereikia šildytuvo  4u.gif Pomidorai minusinės bijo  4u.gif

Viskas aisku, reiksiasi ryt nakvos siltnamyje thumbup.gif O paprikoms ten jau galima butu drauge likti?

QUOTE(diuni @ 2013 04 10, 19:47)
lotuliukas.gif  blink.gif o kaip nueinat iki šiltnamio su pomikais...pas mani dar virš kelių sniego doh.gif

pas mane siltnamis kieme, o kiemas dazniausiai buna nukastas. Bet panasu,kad didesne problema bus molynas kieme, negu sniegas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 04 10, 18:47)
lotuliukas.gif  blink.gif o kaip nueinat iki šiltnamio su pomikais...pas mani dar virš kelių sniego doh.gif

takelį nusikast biggrin.gif Aš jau kelis kartus nuo Velykų kasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 18:58)
Viskas aisku, reiksiasi ryt nakvos siltnamyje  thumbup.gif O paprikoms ten jau galima butu drauge likti?

as paprikas nepalikciau.... jie lepesni
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 10, 12:50)

Gražus, bet sausio mėn. daugiau nesėk, nėra tikslo, jei nėra tinkamų auginimo sąlygų. Pasisėk normaliai kovo pradžioje, nereiks nei pomidorui, nei tau vargt smile.gif

taip ir bus... 6 pomidorus pasisodinau, kai surfinijas sodinaus - prie progos.. dar be to ,,jaucio sirdys" ilgesnio augimo periodo (taip ant pakelio rase) tai ir susigundziau biggrin.gif visi kiti kovo 3 seti biggrin.gif daugiau ttaip nebedarysiu ax.gif
Atsakyti
Rdk, tu kitąmet, jei norėsi pažaist, sėk ankstyvuosius sausio pabaigoj (kokius Betaluks ar Ola Polka), o ne vėlyvuosius 4u.gif Nes čia tas pats, kaip žieminę obelį norėtum išprievartrauti, kad ji rugpjūčio pradžioj skanius vaisius vestų ax.gif

Atsakyti
"Dar su kiekvienu daigu "pasisneku", apziuriu .Vel su kiekvienu daigu ten dar kol issisneku " doh.gif :

drinks_cheers.gif
Va as ryte, kai atsikeliu irgi pirmiausia soku prie lango , apziuriu ,pasigroziu ,kaip pasikeite po nakties thumbup.gif

Atsakyti
sveikos, ligones tongue.gif as cia geraja prasme smile.gif
Jau buvau susirupinus, kad siemet i sniega teks sodint pomidorus, bet ziuriu, pavasaris ateina, ir panasu, kad iki geguzes pirmo savaitgalio, kada tradiciskai i siltnami sodinu pomidorus, jau visai padoriai silta bus thumbup.gif

Dar galvos visiskai nepametus del pomidorciku, bet nesioju nuo palanges ant palanges ir vienam lovy jau labai jie man grazus, tai ir paglostau ir pasnekinu, pauostau as juos biggrin.gif

Faina, kad cia patarimu galiu rast ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiipshiuke: 10 balandžio 2013 - 22:38