Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labai i tema mirksiukas.gif Aciu 4u.gif Mes ir turim nusipirke didziule kamera-saldau viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 17, 09:23)
Nea  4u.gif  Tiesiog, violetiniai kotai ir lapai parodo, jog daigas neįsisavina fosforo, berods dar mangano, o neįsisavina dėl per žemos temperatūros. Pakilus žemiausiai temperatūrai per kažkiek laiko atsistato.

tai va kodel mano isdyge skilcalapiai pamele buvo ... nuo salcio... taip tikrai, pas mus vesu vesu buna. Todel ir augimas letesnis . Bet spesim uzaugt . Dabar jau silta lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 17, 11:28)
tai va kodel mano isdyge skilcalapiai pamele buvo ... nuo salcio... taip tikrai, pas mus vesu vesu buna. Todel ir augimas letesnis . Bet spesim uzaugt . Dabar jau silta lauke smile.gif

praeitais metais buvo ir pas mane pamėlę nes aš juos kankinau kažkaip labai. Bet užaugo tai labai gražūs daigai. Ir gegužės 1 sodinau tokius riebius su žiedais, neišsigando nieko, nei saulės nei vėsumos. Nors vaikystė buvo matyt jiem sunki lotuliukas.gif o va šiais metais lygtai ir šilčiau auginti bet vaizdelis tikrai nebus toks geras........ saulės matyt trūkumas.
Atsakyti
vakar mb is tetos parveze dovanu doh.gif dar du pomidoru daigelius doh.gif KAZKOKIUS... sake "arbuziukai " biggrin.gif Nu tai savus galvoju kur visus sukist reikes ... sakiau vezk daigeliu jai nuo manes... ziema as jai daviau gal 12 rusiu pomidoru seklu, po 3, po 7... tai ji visas ir susejo.. ir visi sudygo... O bobulyte viena doh.gif lotuliukas.gif gales eit pardavinet, jei tik uzaugins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 17, 11:35)
vakar  mb is tetos parveze dovanu  doh.gif  dar du pomidoru daigelius  doh.gif KAZKOKIUS... sake "arbuziukai " biggrin.gif  Nu tai savus galvoju kur visus sukist reikes ... sakiau vezk daigeliu jai nuo manes... ziema as jai daviau gal 12 rusiu pomidoru seklu, po 3, po 7... tai ji visas ir susejo.. ir visi sudygo... O bobulyte viena doh.gif  lotuliukas.gif  gales eit pardavinet, jei tik uzaugins  biggrin.gif

aš jau su mama kovojau dėl tų daigų. Sakiau max turi būti 50 pas tave daigelių nes aš dar turėsiu 20. Tai ką manai - atvažiavus suskaičiavau kad turi 70 doh.gif . Nors jau mes buvom užmetę kokius 5 nuostoliams daigus. Ech...... nu ir ką tu padarysi. Sakau geriau tuos 50 užaugint kokybiškus...... nu bet čia jau kova su vėjo malūnais lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkuri kalbejote kad melynu pomidoru kotukai pamele tai ir pas mane taspats.tai gal tokie turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 04 17, 11:16)
kazkuri kalbejote kad melynu pomidoru kotukai pamele tai ir pas mane taspats.tai gal tokie turi buti g.gif

Gal ir taip turi buti.O kaip ju aukstis.Nes mano instrukcija kinietiskai,kazin kur sodinti galvoju siltnamyje,prie sienos ar tako.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Apsileidau- mažai seku temą blush2.gif Bet va surezgiau šiokį tokį straipsnį tuo apsileidimo metu. Gal pravers tom kurioms darbai sode ir darže sukelia nemažai skausmo. O tokių buvo ne viena kiek pamenu tongue.gif O ir matytų vaizdų ir forumiečių pasisakymų panaudojau gal neužpyksite jei ko neatsiklausiau:

http://floralovezone...me-skausmo.html

O dabar truputį į temą- mano nemažai augalų iškomandiruoti į šiltnamį. Kelis čilius ir paprikas, kurių mažiausiai gaila jau palieku gal 4 naktį- kol kas nieko blogo neatsitiko, aišku uždengiu ir apkamšau agroplėvele nakčiai smile.gif Kelias pirmas naktis tai sunkiai miegojosi dėl nakvojančių šiltnamyje, bet dabar jau ramiau. Vieną pomidorų dėžę dar įtempiu vakare į kambarį- dėl viso pikto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 balandžio 2013 - 11:42
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 17, 12:39)
Gal ir taip turi buti.O kaip ju aukstis.Nes mano instrukcija kinietiskai,kazin kur sodinti galvoju siltnamyje,prie sienos ar tako.

as pirkau sekleleje .va straipsniukas apie maniskius smile.gif

http://kauno.diena.l...omidorus-479954
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 04 17, 11:45)
as pirkau sekleleje .va straipsniukas apie maniskius  smile.gif

http://kauno.diena.l...omidorus-479954

Aš irgi tokius šiemet auginu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2013 04 17, 12:16)

taip, tamsieji pomidorai nuo pat mažumės tamsesni už kitus
Atsakyti
As susidariau nuomone, kad nepaisant vienodu salygu augiant daigus, ju kokybe ir augumas priklauso kazkiek nuo rusies savybiu ir turbut nuo seklos kokybes . Pvz Ziko parodytas keistas daigas ir mano vienas Puzata chata keistuolis-greiciausiai sekla prasta, nebrandi ar pazeista. O taip pat ir jei ta pati rusis skirtingai saknu uzsiaugina-speciau kad arba sekla silpnesne buvo arba dar galbut perlaistytas daigas ir skurdo kazkiek. Tai va, o pas mane is daugelio rusiu, silpnesni Corazon, nors pamenu kad pas Saintlina geri daigai g.gif
Red Pear ir Puzata chata stipriau nei kitos veisles parodo nepasitenkinima per lapus, todel speju kad jie reiklesni trasom ir kazkodel itariu kad jie ir ligoms bus maziau atsparus. Daugeli veisliu auginu po du daigus, o va pastaruju po tris, isvadas darau remiantis tik savais pastebejimais, gal kam bu idomu cool.gif
Atsakyti