Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 11, 11:31)
Ir vėl pavasaris kaltas  doh.gif  lotuliukas.gif Uf, kai apturiu bėdų, ieškau savo klaidų, o ne sėklos, substratai, indeliai, temperatūra ir visa kita kalti.

Matau asmenine advokate esate pavasario bigsmile.gif thumbup.gif Gerai gerai, nes kai jis kazkur valakiojosi veluodamas, tai gero advokato jam reikia,kad reputacija pakeltu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 11, 11:35)
lygtai pas mamą man irgi įstrigo fantasio, kad vieni gražesnių daigelių. Bet va kas čia sakė kad hibridiniai negali būt negražūs. Nu žinokit atrodo - sėti tą pačią dieną, ta pati žemė. Sėklos iš to paties tiekėjo pirkta sodui.lt. Kainos kur tokios nelabai padorios. Tai uriburi gražūs, dideli lapai, mėsingi daigeliai. Pamatytumėt jūs aurea baisu žiūrėt. Susnos. Nu nieko nesuprantu. Kas jiem ne taip. Porai daigelių tai net kažkaip viršūnės porą tikrųjų lapelių išleidus pradingo, išleido šalia ataugėles ir pradėjo augti nauja viršūnė. Na du daigeliai dar šiokie tokie, tai jau įsodinau į didenį vazoną, gal atsigaus rupužiukai  doh.gif

Cia tiek Aurea, kur kaina nemaza gaunasi seklyciu? bigsmile.gif Linkiu,kad greiciau reabilituotusi, nes butu gaila labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 11, 11:38)
Cia tiek Aurea, kur kaina nemaza gaunasi seklyciu?  bigsmile.gif Linkiu,kad greiciau reabilituotusi, nes butu gaila labai  unsure.gif

o taip.... ta........ bet uriburi dar dvigubai kaina lenkia juos. Tai nors tie gražūs. Atsigaus ir Aurea, velnias neims. Man praeitais metais corason lėčiau augo (o paskui džiagiausiu gausiu derlium), na bet ne taip. Bet tik tiek kad auginimo sąlygos buvo identiškos o rezultatas skiriasi tarp daigų kelis kartus. Tai va įdomu kodėl aš čia su jais nesusidraugauju.
Atsakyti
pas mane Aurea niekuo nesiskiria nuo kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 11, 12:12)
pas mane Aurea niekuo nesiskiria nuo kitų  smile.gif

Pas mane irgi smile.gif visai gražūs daigeliai rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif dėl tų jaučiaširdžių įvairiais pavadinimais...tai jų tokie lapai ir bus...ir vėliau , kai kurių tokie dar baisesni pasidaro , tarsi suvytę , pasisukę...jau tikrai tos veislės lapų grožiu nepasižymi...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 11, 11:27)
korol sibiri kazkokie zemyn pasvyrusiais lapais.... vyras sako jie nuvyto, bet ne nenuvyto, bet atrodo tragiskai

nieko ten tragiško nėr, tokie nuvirę lapai (tarsi triušio ausys) ir turi būti smile.gif Čia šios veislės ypatybė. Korol Sibiri ir dideliems, derantiems daigams lapai pernelyg nusvirę, lyg prigludę būna. Na, bet nepaisant to, pomidorai įspūdingi, ai-nai-nai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 11, 12:32)
nieko ten tragiško nėr, tokie nuvirę lapai (tarsi triušio ausys) ir turi būti smile.gif Čia šios veislės ypatybė. Korol Sibiri ir dideliems, derantiems daigams lapai pernelyg nusvirę, lyg prigludę būna. Na, bet nepaisant to, pomidorai įspūdingi, ai-nai-nai.. smile.gif

Jie pas mane ir dygo sunkiai ir dabar daigeliai menkesni nei kitų. Medovy spas -bujoja, o korol sibiri -tokie biskį pavargę atrodo, mažesni už kitus. Bet jie ir išdygo vėliau, gal todėl ir mažesni. Sėti 03-15
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 04 11, 11:32)

vadiasni cia ne tik pas mane smile.gif...viskas jiems gerai... o tai jau skaiciavau keik as ju maziuku turiu, glavojau dickaii numirs....vadinasi gyvens smile.gif

QUOTE(ate42 @ 2013 04 11, 11:38)
Jie pas mane ir dygo sunkiai ir dabar daigeliai menkesni nei kitų. Medovy spas -bujoja, o korol sibiri -tokie biskį pavargę atrodo, mažesni už kitus. Bet jie ir išdygo vėliau, gal todėl ir mažesni. Sėti 03-15

kol maziukai buvo tai nelabai nuo kitu issiskire, buvo visai grazus.... o va kai lapai uzaugo, o kotelis toks plonas, tia nelabai islaike jis tu lapu svyranciu, teko ramstyti, glavojau visai numirs....bet nenumirojo thumbup.gif
jei Ex sako cia taip turi but, vadinasi ir gyvens thumbup.gif siaip siltnamyje jau pradeda atsigaut, bet kotelis storeja...
Atsakyti
Penktadieni plius 13, pirmadieni ar ne plius 17 zadejo , o dabar jau maximum plius 10 turim dziaugtis . Nu pardom, Lenkijoj ir ten jau atejo ta siluma , ko neslenka as mus:(

Apie pomidorus: vilmos sukrove ziedelius , o ju paciu dydis virs sprindzio . Idomu ar jos tokios ir liks ar dar ugtelgs ?

Raudonkepuraites turbut aukstesnes buna ? Gal kaip Betaluxai ?

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 11, 11:48)
Penktadieni plius 13, pirmadieni ar ne plius 17 zadejo , o dabar jau maximum plius 10 turim dziaugtis . Nu pardom, Lenkijoj ir ten jau atejo ta siluma , ko neslenka as mus:(

uzteks ir tu 13 wink.gif...nereieks nauju rubu ieskotis kai kam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 11, 10:33)
O tie fantasio verti grieko? Svarstau gal kazka kitam sezonui is tu paturbintu hibridiniu pora daigu pasisodinti,kad rudeni,kai paprasti jau bus i gala, tai sitie gerai eitu su grietine kokia  g.gif

Man Fantasio patiko-pernai turejau viena daigeli smile.gif Nors visi pomidorai jau aplinkui susirge buvo-sis ne. Na, pomidorai tokie tvirtesni, bet skanus. Siemet nesejau-nes kitu hibridu nemazai turiu. Kitamet tikrai vel auginsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 balandžio 2013 - 12:02
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 11, 13:01)
Man Fantasio patiko-pernai turejau viena daigeli smile.gif Nors visi pomidorai jau aplinkui susirge buvo-sis ne. Na, pomidorai tokie tvirtesni, bet skanus. Siemet nesejau-nes  kitu hibridu nemazai turiu. Kitamet tikrai vel auginsiu smile.gif

Isitrauksiu i kitu metu sarasa tada sita veisle 4u.gif dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti