Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 8 tema

QUOTE(topinemama @ 2014 01 21, 02:11)
tai yra papildomas hidroizoliacijos sluoksnis, o tuo paciu ir silumos papildomas sluoksnis, taciau tai irgi nera gerai, nes turi buti vedinamas oro tarpas tarp gipso ir hidroizoliacijos vidines, o jis cia uzpildytas vata smile.gif nors kondensato gal ir nebus didelio, nes jei 20tuku stoga apsiltint, tai gana uztektinai, kad saltas oras nepatektu iki hidroizoliacijos

nereiketu painioti garo izoliacijos su hidroizoliacija mirksiukas.gif skirtingos funkcijos, skirtingos medziagos, skirtingos konstruktyvo puses ... o tamstos brezinuke is isores jei butu hidroizpoliacja - tokia konstrukcija sudrektu ir pradetu puti per kelis metus, ten isorineje puseje parodyta kvepuojanti plevele, kurios pagrindine funkcijs - isleisti dregme is konstruktyvo, ir jau antrine neleisti vandeniui papulti i konstruktyva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 01 21, 06:45)
Apie stogo šiltinimą. Ar stogo šiltalas turi nusileisti žemiau mūrloto? Mano atveju gegnės 25cm, tai pilnai apšildžius tarp gegnių lieka pliki mūrlotai (apie 15cm) - galvojau po gegnėm dėti 10cm PIR plokštę, bet tokiu atveju 5cm mūrloto vistiek liktų...

aš dėjau PIR 16cm, tai viską gražiai uždengė (gegnės pas mane 20cm). gegnė būna užkirsta ties murlotu, tai dar keli cm atsimeta, (gal 3-4cm)
tai prie murloto vieną PIR eilę dėkite 16cm ar storesnę, o toliau formuokite laiptuką ir tęskite su 10cm, kaip ir planavote.
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 01 21, 07:45)
Apie stogo šiltinimą. Ar stogo šiltalas turi nusileisti žemiau mūrloto? Mano atveju gegnės 25cm, tai pilnai apšildžius tarp gegnių lieka pliki mūrlotai (apie 15cm) - galvojau po gegnėm dėti 10cm PIR plokštę, bet tokiu atveju 5cm mūrloto vistiek liktų...

aisku geriausia butu, kad tavo murlotas butu apgaubtas siltinimo ir is isores ir is vidaus thumbup.gif kaip ta geriausiai padaryti - reiktu matyti mazgo brezinuka, kad kazka sumastyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasau, gal galite pasakyti kur ieskoti PIR 5cm storio su aliuminio plevele nusipirkti- kazkaip nesiseka rasti verysad.gif . Aciu
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 01 22, 01:46)
Prasau, gal galite pasakyti kur ieskoti PIR 5cm storio su aliuminio plevele nusipirkti- kazkaip nesiseka rasti verysad.gif . Aciu

Galima kad ir cia: http://www.epdm.lt/k...etano-plokstes/
4u.gif bet matyt yra ir kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 01 22, 00:46)

balex.eu pasiskambink
Atsakyti
Kiek daug pamąstymų dėl šildomos perdangos.

Klausimas: kaip teisingai ir iš kurių medžiagų kartu su vata sudėlioti sumuštinį, šildant perdanga, kai palėpė nevėdinama? Ta prasme, kad kuo mažiau kondensato kauptųsi palėpėje ir neatsirastu pelėsis?
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 01 22, 01:24)
Galima kad ir cia: http://www.epdm.lt/k...etano-plokstes/
4u.gif bet matyt yra ir kitur  mirksiukas.gif

Ar zinot kokios cia kainos? doh.gif doh.gif doh.gif , 836,00lt uz m3 blink.gif !!!, nors imk ir nusisauk gun_bandana.gif . jo-ooo angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 01 23, 21:59)
Ar zinot kokios cia kainos? doh.gif  doh.gif  doh.gif , 836,00lt uz m3 blink.gif !!!, nors imk ir nusisauk gun_bandana.gif . jo-ooo angel_sadangel.gif

aš iš balex metal pirkau, buvo bene du kartus pigiau, nei čia parašėte. Tikslią kainą ir iš ko pirkau esu rašęs ir šioje temoje . jeigu nepatingėsite pavartyti, rasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 23 sausio 2014 - 22:19
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 01 23, 22:18)
aš iš balex metal pirkau, buvo bene du kartus pigiau, nei čia parašėte. Tikslią kainą ir iš ko pirkau esu rašęs ir šioje temoje . jeigu nepatingėsite pavartyti, rasite.

Aciu 4u.gif Pasiskaitinesiu ir surasiu mirksiukas.gif .
Telefonu neatsiliepe, parasem e-maila. Laukiam atsakymo is ju.
O Jusu PIR buvo is abieju pusiu su aliuminio plevele?
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 01 23, 22:31)
Aciu 4u.gif Pasiskaitinesiu ir surasiu  mirksiukas.gif .
Telefonu neatsiliepe, parasem e-maila. Laukiam atsakymo is ju.
O Jusu PIR buvo is abieju pusiu su aliuminio plevele?

nu tipo ten kažkas panašaus į aliuminį. Kažkoks blizgantis daugiasluoksnis popierius. Gal ten ir aliuminis. yra deklaracijoje atsparumas drėgmei, nepamenu koks jis ten.
tas "popierius" iš abiejų pusių.
Atsakyti
QUOTE(zalciux @ 2014 01 23, 22:49)
Kiek daug pamąstymų dėl šildomos perdangos.

Klausimas: kaip teisingai ir iš kurių medžiagų kartu su vata sudėlioti sumuštinį, šildant perdanga, kai palėpė nevėdinama?  Ta prasme, kad kuo mažiau kondensato kauptųsi palėpėje ir neatsirastu pelėsis?

Kai palepe nevedinama ir siltinama tik perdanga ir su vata, tai kaip rase saaba tik gun_bandana.gif nusisaut belieka verysad.gif
Atsakyti