Gal kas mokate paskaicuoti stogo nuolydi?nemoku cia ikelti bet jei atsirastu tokiu atsiusciau foto i meila ra kazkaip?
QUOTE(santropez @ 2014 01 31, 20:38)
Gal kas mokate paskaicuoti stogo nuolydi?nemoku cia ikelti bet jei atsirastu tokiu atsiusciau foto i meila ra kazkaip?
pasiziurekit 34psl, mano zinute 403 yra tokiu klausimu

QUOTE(garbane perliuke @ 2014 02 01, 01:04)
as jau matote suskaiciavau viska man iseina 15 laipsniu, o projekta, kuri turime ten raso 10lapsiniu, ir ass turiu itarima kad kazkas ten yra negerai, nes kai pirkome kartotini, paprasciausiia padare copy paste ir db zinok sau zmogus kiek is tikro tu laispniu yra ir kokia danga dengti stoga. tai gal galetumet kas pziureti ar tikrai man iseina 15laipsniu, kad paskui be reikalo nepasukciau architektui

QUOTE(santropez @ 2014 02 01, 09:47)
as jau matote suskaiciavau viska man iseina 15 laipsniu, o projekta, kuri turime ten raso 10lapsiniu, ir ass turiu itarima kad kazkas ten yra negerai, nes kai pirkome kartotini, paprasciausiia padare copy paste ir db zinok sau zmogus kiek is tikro tu laispniu yra ir kokia danga dengti stoga. tai gal galetumet kas pziureti ar tikrai man iseina 15laipsniu, kad paskui be reikalo nepasukciau architektui 

tiksliai jau nepamenu, bet atrodo 6 ar 7 klases matematikos vadovelyje formules turetu but

QUOTE(darius333 @ 2014 02 01, 20:32)
tiksliai jau nepamenu, bet atrodo 6 ar 7 klases matematikos vadovelyje formules turetu but 

JAU ISSIAISKINAU KAD NEGERAI PRIJEKTE PASKAICIUOTA

QUOTE(santropez @ 2014 02 01, 20:59)
tai kokia formule

Kaip sprendėt / spręsit garo plėvelės / juostos tinkavimą? Kalbu apie užleidimus ant sienos...

kokią garo plėvelę rinktis. Ko gero dažniausiai minima Alu Reflex. Jos kaina tikrai patraukli... bet čia pat yra ir kitos plėvelės pvz. Corotop Active Control ar Siga MAJPELL 5. Pastarosios kainuoja gerokai brangiau, bet kadangi reikia kokių 200m2 kainos skirtumas menkas - ką rinktis?
QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 02 03, 21:19)
kokią garo plėvelę rinktis. Ko gero dažniausiai minima Alu Reflex. Jos kaina tikrai patraukli... bet čia pat yra ir kitos plėvelės pvz. Corotop Active Control ar Siga MAJPELL 5. Pastarosios kainuoja gerokai brangiau, bet kadangi reikia kokių 200m2 kainos skirtumas menkas - ką rinktis?
Kiek prisimenu jūsų namas šiltintas vata ir ten yra sudarytos geros sąlygos pasišalinti kondensatui, todėl garo izoliavimo savybės ne tokios aktualios ir bet kokia aliuminizuota plėvelė gerai tą atliktų. Patarčiau daugiau dėmesio skirti plėvelės ilgaamžiškumui ir sujungimams, nes sandarumas čia turės didžiausią įtaką vatos sausumui. Garų difuzija kiaurai per plėvelę jums nesudarys jokių problemų.
Domina ir mane pleves, jai ka rasi pranesk. Privalumas butu kuo geresne lipucka.
Ka manai apie sita
https://www.facebook...h...e=3
Ka manai apie sita
https://www.facebook...h...e=3
QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 02 03, 21:19)
kaip manote kuris pigesnis variantas butu siferis klasika m ar cerpine skarda su montavimu?pas mus buvo nuolydis 10 ir 8, ilgai svarstem ir priejome isvados kad reikia kelti nuolydzius, kad ateityje neturetume bedu,plius jei desimet siferi nebereiks sukti galvos apie sandarinimo virves, todel darysime 15 ir 17,
QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 02 03, 22:19)
pigiausias variantas paprasta PE plevele

toliau su ALU padengimu - cia reik ziureti, kad butu alimunio sluoksnis ant pleveles, o ne tik dazu papurksta kaip daznai buna

visos ACTIVE tipo pleveles yra is principo naujai sukurtas produktas ale eko namams kur garinis laidumas yra kintamas nuo aplinkos salygu, apie jas smulkiau nezinau

sau dejau ir vel desiu su Aliumo folija

Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 02 03, 23:24)
Kiek prisimenu jūsų namas šiltintas vata ir ten yra sudarytos geros sąlygos pasišalinti kondensatui, todėl garo izoliavimo savybės ne tokios aktualios ir bet kokia aliuminizuota plėvelė gerai tą atliktų. Patarčiau daugiau dėmesio skirti plėvelės ilgaamžiškumui ir sujungimams, nes sandarumas čia turės didžiausią įtaką vatos sausumui. Garų difuzija kiaurai per plėvelę jums nesudarys jokių problemų.
Drisciau nesutikti, tokiu atveju, kam ta garo izolicija aplamai, jei snekame apie "kvepuojancia" siena