Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

Sveikos,

perskaičiau šiandien straipsnį "Žmonėse" (zmones.lt) su antrašte "Kodėl mes – storos, o jie – tik solidūs?" ir jis sukėlė nemažai minčių, todėl užvedu dikusiją apie moterų figūros ypatumus smile.gif
http://www.15min.lt/...lidus-53-323740

Ką Jūs manote apie moterų svorį - ar keli papildomi kg nieko tokio ar jau apsileidimas? Ar neatsibosta, kad kiekvienam žurnale, interneto puslapyje kalba vis apie lieknėjimą? O gal tai kaip tik naudinga? Neseniai viena drabužių dizainerė pasakė, kad "gražiai atrodanti moteris - nuolatinės kovos rezultatas", taigi ar verta nuolatos be perstojo kovoti? Ar Jūs kovojate? Kiek pastangų Jums reikia įdėti, norint turėti gražią figūrą? Kiek verta kankintis dėl jos? Kokia moteris skaitoma dar pakankamai graži (figūros prasme), Jūsų nuomone?
Tik skirkime sąvokas - liekna moteris, apvali, ar apkūni. Nekalbam apie kraštutinius dalykus, kai tiek per mažas tiek per didelis svoris jau kenkia sveikatai, kalbam apie tą viduriuko svyravimą.
Pasakykite savo nuomones 4u.gif
user posted image user posted image
http://www.google.lt...&...x=112&ty=96
http://s1.15cdn.lt/i...feaa86233c2.jpg
Atsakyti
Įdomus straipsnis smile.gif Aš manau, kad graži moteris yra ta, kuri yra mylima, laiminga, rūpinasi savimi,liaudiškai sakant - neapsileidžia. Nes pvz. Inga Jankauskaitė, kad ir nėra liekna, bet ji graži, švytinti.. Bent man smile.gif
Atsakyti
o man atrodo,kad nekorektiska deti butent situ moteru nuotraukas,juolabiau,kad mano akimis jos abi lieknos,ne manekenes,bet normaliai plonos,nu kiiek jios sveria,a? 65 kilus kokius,tai cia storos,nejuokinkit,tai ka daryt is tikruju apkunioms moterims,kurios iki 100 traukia?
Atsakyti
Antsvoris visada negražu, o ir nesveika.
Tačiau ir lieknumas savaime nereiškia, kad figūra ar kūnas bus gražus. Proporcijos svarbiau. Ir stangrumas. todėl lieknos irgi turėtų sportuoti.
Atsakyti
O kur riba, kada yra antsvoris, o kada ne? Nes pazistu zmoniu, Rihanna ir Beyonce laikanciu teslem blink.gif
Atsakyti
tai ir man klausimas kur riba? ar jankauskaite tesle ar ne? nes is nuotraukos supratau,kad gali buti tokia laikoma,bet isitikinusi,kad jos kmi normalus n ormaliausias.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 17, 14:41)
O kur riba, kada yra antsvoris, o kada ne? Nes pazistu zmoniu, Rihanna ir Beyonce laikanciu teslem blink.gif

elementaru-KMI.
O tešliškumas pagal nesportavimą biggrin.gif kai atrodo jog paspausi-ir liks duobutė biggrin.gif
Atsakyti
Na man idetos abi tai tikrai neatrodo lieknos, nei storos.Bet ne lieknos wink.gif Bet abi svytincios, nors Jankauskaite ir minkstute(tiksliau kai veda laidas,tai dreba tos rankos).
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 04 17, 15:01)
Na man idetos abi tai tikrai neatrodo lieknos, nei storos.Bet ne lieknos wink.gif Bet abi svytincios, nors Jankauskaite ir minkstute(tiksliau kai veda laidas,tai dreba tos rankos).

jos normalios,tokios kokios it yra moterys kurias mes prate matyti kasdien,o ne manekenes.as nesuprantu kodel jos cia pateikiamos,kodel ne kokia mama rokenrol ar katunskyte,ar jau ten tai is viso anomalija,o cia tik tesles,storulkos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunkieme: 17 balandžio 2013 - 14:17
Nera storu moteru, yra blogai parinkti rubai mirksiukas.gif
Atsakyti
kad ir stambesnė,bet svarbu stangrus kūnas,o ne sudribęs,šios dvi moterys,kurio foto įkeltos,mano akimis yra gražios figūros..va kas negražu ir jau sakyčiau nemoteriška,tai Čivilytės dukra ax.gif va ten manau apsileidimas,BET irgi negalima žmogaus teisti,nes gal žmogus turi kokių sveikatos problemų.. g.gif

labiau nei apkūnumas mane erzina dietų,lieknėjimų ir liekno kūno išaukštinimas..jau penktokės mergaitės nenori valgyt,kad nesustorėtų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 17, 15:17)
Nera storu moteru, yra blogai parinkti rubai mirksiukas.gif

kvailystė. Yra begalė storų moterų. ir vyrų.
Atsakyti