pas mus depresija gali įvaryti ir parduotuvių pasiūla...sakykim parduotuvėj zara,pirkau megztuką,nešioju M dydį...o įtilpau tik į XL ir tai paskutinis dydis iš siūlomų
palyginau namie su M dydžio,identiška,bet tas XL labai trenkia per smegenis
QUOTE(mmergyte @ 2013 04 17, 15:22)
pas mus depresija gali įvaryti ir parduotuvių pasiūla...sakykim parduotuvėj zara,pirkau megztuką,nešioju M dydį...o įtilpau tik į XL ir tai paskutinis dydis iš siūlomų
palyginau namie su M dydžio,identiška,bet tas XL labai trenkia per smegenis

Gal ten kienietiški dydžiai?
kinietiškas xl lygu s, xxl lygu m, xxxl lygu l
be to, kai kurie modeliai būna pasiaurinti/patrumpinti. Todėl vienų firmų man tinka xs, o kitų tik L
QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 17, 13:38)
ka daryt is tikruju apkunioms moterims,kurios iki 100 traukia?
est maziau ir nors retkarciais uzpakali sporto salej pajudint
QUOTE(laumzirge @ 2013 04 17, 15:28)
Gal ten kienietiški dydžiai?
be to, kai kurie modeliai būna pasiaurinti/patrumpinti. Todėl vienų firmų man tinka xs, o kitų tik L
tai jau kažkaip vienodai ar ten kinietiškas ar koks,kai turiu identišką megztuką,skiraisi tik spalva,bet dydžio įvardinimas tai nenormalaus skirtumo
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 17, 15:31)
ne visada tai padeda
Vienoj laidoj Mertinienė kalbėjo, tai sakė, kad kai buvo sublogus (jai žiedą ant skrandžio dėjo ar ne?), jautėsi psichologiškai labai blogai. Tad ko gero daug svarbiau ne kaip atrodo tavo kūnas, o kaip tu jame jautiesi.
Antsvoris ne visada yra apsileidimas, kartais tiesiog nieko negali padaryt - per lėta medžiagų apykaita ar liga. Nors dažnai būna ir apsileidimas. Ir vis tik, nepriklausomai nuo priežasčių, man nėra nieko baisiau kaip storos kojos ir trumpas sijonas
arba virstantys "gelbėjimo ratai" iš po aptemtos maikutės.
O labiausiai erzina kai vyrai patys pavirtę į tešlius, iš savo moterų reikalauja, kad jos atrodytų kaip manekenės.
Mano KMI yra galima sakyti idealus, bet nu jaučiuosi storoka, bet dėl to nepuolu dietintis, padūsauju namie ir tiek.
Antsvoris ne visada yra apsileidimas, kartais tiesiog nieko negali padaryt - per lėta medžiagų apykaita ar liga. Nors dažnai būna ir apsileidimas. Ir vis tik, nepriklausomai nuo priežasčių, man nėra nieko baisiau kaip storos kojos ir trumpas sijonas
O labiausiai erzina kai vyrai patys pavirtę į tešlius, iš savo moterų reikalauja, kad jos atrodytų kaip manekenės.
Mano KMI yra galima sakyti idealus, bet nu jaučiuosi storoka, bet dėl to nepuolu dietintis, padūsauju namie ir tiek.
QUOTE(Alaska @ 2013 04 10, 16:53)
Neseniai viena drabužių dizainerė pasakė, kad "gražiai atrodanti moteris - nuolatinės kovos rezultatas", taigi ar verta nuolatos be perstojo kovoti?
ziurint ka pavadinsim "kova"
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2013 04 17, 15:33)
ne visada tai padeda
todėl nesmerkiu apkūnių žmonių,nes nežinia gal kokie sveikatos sutrikimai 
padeda, kad nepadeda sneka tos , kurios tingi
as jokiu budu nekalbu apie zmones, kurie serga, geria vaistus ir del to storeja ir pan.
kalbu apie jaunas, sveikas, apsileidusias moteris, kurios tik ir verkia, kad "ka daryt, as tokia stora"
pati zinau ne viena, kuri aiskina, kad niekas jai nepadeda.. nors realiai nieko ir nedaro
QUOTE(mmergyte @ 2013 04 17, 15:33)
ne visada tai padeda
todėl nesmerkiu apkūnių žmonių,nes nežinia gal kokie sveikatos sutrikimai 
Pritariu. Turiu vieną draugę. Kai susipažinom pirmame kurse, pagalvojau, kad vai vai kokia apsileidusi, baisiai stora merga. Ir tik vėliau ji prasitarė, kad nuo mažens turi sveikatos problemų, dėl ko jai auga svoris, norėdama jį bent kiek pristabdyti, ji griebiasi drąstiškos dietos - visiškai nevalgo kelias dienas. Vat čia tai yra gyvenimo kova.
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 17, 15:33)
Vienoj laidoj jaiMertinienė kalbėjo, tai sakė, kad kai buvo sublogus ( žiedą ant skrandžio dėjo ar ne?), jautėsi psichologiškai labai blogai. Tad ko gero daug svarbiau ne kaip atrodo tavo kūnas, o kaip tu jame jautiesi.
nu tai o cia ne tinginiu ismislas
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 17, 15:36)
Pritariu. Turiu vieną draugę. Kai susipažinom pirmame kurse, pagalvojau, kad vai vai kokia apsileidusi, baisiai stora merga. Ir tik vėliau ji prasitarė, kad nuo mažens turi sveikatos problemų, dėl ko jai auga svoris, norėdama jį bent kiek pristabdyti, ji griebiasi drąstiškos dietos - visiškai nevalgo kelias dienas. Vat čia tai yra gyvenimo kova.
taip sukeldama organizmui soka ir jis dar labiau po kiekvienos tokios dietos pradeda kaupt riebalus.
kam jai ta dieta ? susireguliuoja tegu mityba ir nereikes drastisku dietu.
as tik nesuprantu kodel cia jankauskaite ideta ,juk mes visos daugmaz tokios ir aplinkui panasios,bet gi neatrodo, kad storos normalios moterys.
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 17, 15:38)
taip sukeldama organizmui soka ir jis dar labiau po kiekvienos tokios dietos pradeda kaupt riebalus.
Dar kartą kartoju, kad ji turi ligą (labai sumažėjusi medžiagų apykaita, tiksliau nesigilinau, nes tai jai skaudi tema), mitybos reguliavimas nepadeda. O tos dietos bent laikinai pristabdo svorio augimą.
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 17, 15:33)
Ir vis tik, nepriklausomai nuo priežasčių, man nėra nieko baisiau kaip storos kojos ir trumpas sijonas
arba virstantys "gelbėjimo ratai" iš po aptemtos maikutės.
Man irgi baisu
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 17, 15:35)
Viena dietologe yra pasakiusi, kad ozka ir karve-abi zoliaedziai gyvunai. Ale kiek karve badu marintum, ji ozka niekada netaps, taip kaip ir ozka kiek neserk-ji karve irgi netaps.
Isvada? Yra zmoniu apkunumas net genetikos lygmenyje.
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 04 17, 15:01)
Na man idetos abi tai tikrai neatrodo lieknos, nei storos.Bet ne lieknos
Bet abi svytincios, nors Jankauskaite ir minkstute(tiksliau kai veda laidas,tai dreba tos rankos).
nepamirskit , kad TV 5 kg "prideda"
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 17, 15:41)
Dar kartą kartoju, kad ji turi ligą (labai sumažėjusi medžiagų apykaita, tiksliau nesigilinau, nes tai jai skaudi tema), mitybos reguliavimas nepadeda. O tos dietos bent laikinai pristabdo svorio augimą.
niekada nepatikesiu, kad drastiska dieta padeda ( kad ir trumpam), o jau sureguliuota mityba ne