Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(zaRAza @ 2013 04 18, 13:04)
As sveriu 62kg kazkur, mano drauge 110+ ax.gif

su tokiu svoriu jau sveikata tikrintis reiketu, nebent ugis Jusu irgi dvigubai skiriasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2013 04 18, 13:18)
Na...Antroji yra Sofi Loren. Jaunystėje. Dabar jai yra 78 metai. Tuo metu, kai daryta ta nuotrauka, moters grožio idealas buvo kitoks, artimesnis natūralioms moteriško kūno formoms. Dabar gi grožio idealas - perdžiuvęs kūnas plius krūtų implantai  rolleyes.gif

Jus nors skaitot, ka as rasau ? Ne Loren imitusi, o mano ikelta moteriske nuotraukoj.
Atsakyti
user posted image

Tai va. Kad paprasčiau būtų smile.gif antra iš kairės man per stora, vidurinė per plona.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 04 18, 13:28)
ne manęs klausiat, bet atsakysiu ir aš. per šitą jau praėjau, jaučiausi labai blogai, fiziškai ir psichologiškai.

tutti, dailiai išdėstei, man taip nepavyko. Bet abi mąstome panašiai smile.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 13:31)
Jus nors skaitot, ka as rasau ? Ne Loren imitusi, o mano ikelta moteriske nuotraukoj.

Ramiai, nesusipratimas buvo. Nes prieš Loren foto buvo įdėta dar ir Bekhem, ne visur rodo. todėl ir išėjo kad antra iš tikro yra trečia smile.gif

Atsakyti
is esmes apie ta pati biggrin.gif

QUOTE(Tutti @ 2013 04 18, 13:28)
Suprantu kai moteris ryja be saiko ir skundžiasi visiems, kad per stora. Tuomet toks elgesys ir storumas nepateisinamas.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 17, 16:20)
drinks_cheers.gif  as gi jau sakiau, kad man dzin irgi, kol tos stambiosios nepradeda aiskint kitom, kad "eik tu, genai cia, spotuok nesportavus, jei jau kaulai stambus, tai nieko nebus" .. tada as neislaikau  ax.gif

Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 18, 13:32)
user posted image

Tai va. Kad paprasčiau būtų smile.gif antra iš kairės man per stora, vidurinė per plona.

o antra is desines nemoka rubu apatiniu rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 13:31)
su tokiu svoriu jau sveikata tikrintis reiketu, nebent ugis Jusu irgi dvigubai skiriasi smile.gif

Ugiai skiriasi gal kokiasi 5-7cm (ne mano naudai) ax.gif O sveikata... as skundziuos per dideliu kraujospudziu ir nugaros skausmais, o ji g.gif neatsimenu kad kuo skustusi g.gif dantys ir tie geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 13:38)

o antra is desines nemoka rubu apatiniu rinktis  biggrin.gif

O kas cia negerai? g.gif Stringu reikejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 18, 13:42)

formuojančių apatinių- per 2 minutes septyniai dydžiais lieknesnė biggrin.gif
Atsakyti
Sportuoju truputi, kas antra diena dviraciu kokius 30-40 km numinu, vaglau saikingai ir stengiuos sveikai. Bet, mano kuno sudejimas toks, kad ir sverdama 55kg as visvien atrodau apvali (dabar 60 sveriu), mat genas toks- klubai platus ir viskas. Lietuvoje, tai buvau priskirta prie putliuju, ka cia ir bepasakysi. Grauziaus, dietinaus ir pliaze nusirengt geda budavo. Kokiu tik komentaru savo adresu neprisiklausydavau, aj, uztat dabar, uzsienyje gyvendama, tik komplimentus girdziu, ir pirstu prie smilkinio sukioja, kai sakau, kad pagal Lietuvos standartus as stora! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 18, 13:41)
Ugiai skiriasi gal kokiasi 5-7cm (ne mano naudai) ax.gif O sveikata... as skundziuos per dideliu kraujospudziu ir nugaros skausmais, o ji g.gif neatsimenu kad kuo skustusi g.gif dantys ir tie geri biggrin.gif

o kaip Jum paciai atrodo? netrukdo jai tie 110 kg ?
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2013 04 18, 13:46)
Kokiu tik komentaru savo adresu neprisiklausydavau, aj, uztat dabar, uzsienyje gyvendama, tik komplimentus girdziu, ir pirstu prie smilkinio sukioja, kai sakau, kad pagal Lietuvos standartus as stora! smile.gif

Kai buvau Turkijoj ir nuejau su drauge i tikra miesto pirti, nepriklausancia jokiam viesbuciui, turku vyrai man meiles dainas dainavo, sexbomba vadino lotuliukas.gif Drauge kudute tokia, tai ja atsainiai nutryne ten ir pusvalandziu anksciau paleido, o mane kiekvienas turkas masazavo ir rankas buciavo lotuliukas.gif Ot pasijauciau bent syki grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 18, 13:42)

baisus te apatiniai jos, pradedant liemenele, baigiant palapininiais trusikais.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 13:52)
baisus te apatiniai jos, pradedant liemenele, baigiant palapininiais trusikais.

Kaip suprantu, ne ji pati juos uzsidejo, kazka reklamavo, gal ir tuos pacius triusikus lotuliukas.gif
Atsakyti