Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(Liebchen @ 2013 04 18, 15:34)
Beckham nesišypso, nes pagal ją, šypsena jai apskritai netinka prie veido biggrin.gif

+/- keli kilogramai nieko baisaus, bet niekas manes neįtikins, kad 100 kg svoris prideda sveikatos. Čia greičiau išimtys, ne taisyklės. Vistik KMI nėra bobučių išmislas, normalus, sveikas svoris turėtų tilpti į ribas

O aš dar pagalvojau- tas 100 kg tai toks labai sąlyginis skaičius. Yra juk raumeningų žmonių, tokia jų sandara. Ir raumenys kadangi už riebalus sunkesni, o jei dar ūgio yra tai gal ten tų lyšnų riebalų viso labo koks 10 kg yra?
Tai nėr baisiai daug. Kaip ir aukšta panelė sverdama 85 kg gali atrodyti liekna (ne liesa) ir stangri.

Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 04 18, 15:40)
O aš dar pagalvojau- tas 100 kg tai toks labai sąlyginis skaičius. Yra juk raumeningų žmonių, tokia jų sandara. Ir raumenys kadangi už riebalus sunkesni, o jei dar ūgio yra tai gal ten tų lyšnų riebalų viso labo koks 10 kg yra?
Tai nėr baisiai daug. Kaip ir aukšta panelė sverdama 85 kg gali atrodyti liekna (ne liesa) ir stangri.

100 kg moteriai nera salyginis skaicius, tai yra per daug. kokio reikia buti ugio ir kiek raumeningai, kad sverti 100 kg?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 18, 12:52)
Kai buvau Turkijoj ir nuejau su drauge i tikra miesto pirti, nepriklausancia jokiam viesbuciui, turku vyrai man meiles dainas dainavo, sexbomba vadino lotuliukas.gif Drauge kudute tokia, tai ja atsainiai nutryne ten ir pusvalandziu anksciau paleido, o mane kiekvienas turkas masazavo ir rankas buciavo lotuliukas.gif Ot pasijauciau bent syki grazi biggrin.gif

hihihi.gif

puseserė (~90 kg) Turkijoje turėjo gerbėją - važiavo grupei iš paskos visos kelionės metu... Dovanojo auksus ir tt, kad nors šnekėtų... galų gale įbruko jos draugei raštelį su savo kontaktais, vardu, mailu ir pan. voke irgi buvo auksinis papuošalas...
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 15:41)
100 kg moteriai nera salyginis skaicius, tai yra per daug. kokio reikia buti ugio ir kiek raumeningai, kad sverti 100 kg?

o manote nėra moterų apie 18- 190 cm? Ir dar sportavusių/ sportuojančių/įgimtų?
Ok mano klaida- geriau būčiau parašiusi, kad 100 kg tam tikrais atvejais.....

Atsakyti
va cia labai viskas aiskiai apie ta svori, su lentelem, paaiskinimais ir t.t

http://www.mamosdien...malus_-407.html

Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2013 04 18, 15:43)
o manote nėra moterų apie 18- 190 cm? Ir dar sportavusių/ sportuojančių/įgimtų?
Ok mano klaida- geriau būčiau parašiusi, kad 100 kg tam tikrais atvejais.....

as nekalbu apie vienetus, isimtis ir unikumus.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 15:47)

Papildyta:

Va pagaliau bent viena normali lentele, kur ugis ir svoris siejamas su metais. Pagal ta lentele man nera virsvorio, as esu normalaus sudejimo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 15:47)

Papildyta:

tiesiog įvedžiau į automatinę skaičiuoklę 185/ 190 cm ir 100 kg, duoda kad tai yra šiek tiek antsvorio. sudėjimas irgi daug ką lemia, ne kaulai, raumenynas. Negi ne ?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 18, 15:49)
Va pagaliau bent viena normali lentele, kur ugis ir svoris siejamas su metais. Pagal ta lentele man nera virsvorio, as esu normalaus sudejimo clap.gif

o man tik keliu kg iki idealumo truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 18, 15:49)

aš irgi turiu tik 14 kg viršaus pagal ją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 18 balandžio 2013 - 14:52
QUOTE(Marla @ 2013 04 18, 15:49)
tiesiog įvedžiau į automatinę skaičiuoklę 185/ 190 cm ir 100 kg, duoda kad tai yra šiek tiek antsvorio. sudėjimas irgi daug ką lemia, ne kaulai, raumenynas. Negi ne ?

lemia, lemia, bet virssvoris yra.
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2013 04 18, 15:51)
aš irgi turiu tik 14 kg viršaus pagal ją biggrin.gif

cia pagal idealu svori ar pagal maximalu ax.gif ?
Atsakyti
tai yra, bet jei nedidelis nieko baisaus jame nėra.
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 18, 15:52)
lemia, lemia, bet virssvoris yra.
Papildyta:
cia pagal idealu svori ar pagal maximalu  ax.gif ?

Maksimalų, idealus tai be metų.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 04 18, 15:53)
tai yra, bet jei nedidelis nieko baisaus jame nėra.

nu cia kaip kas supranta ta "nedidelis". Jus pati paraset, kad turit TIK 14 kg papildomo svorio. as toki skaiciu ivardinciau kaip " NET" blush2.gif
Atsakyti