Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 20, 10:16)
nusivažiavimas į lankas. Nei lieknos visos alkanos ir nelaimingos, nei storos visos vulgariai bezvengiancios. BET. Mano kuklia nuomone, sveikas ir stamantrus, neliulantis 90-100 (apie 200 kg net nešneku, ten jau klinika) kg moters kūnas (nekalbu apie sportininkes ir dvimetrines) man sufleruoja, kad moteris turi noro ir valios. O atvirkštinis - kad neturi nei didelio noro, nei valios. Pabrėžiu, čia mano nuomonė. Ji neturi tapti visų biggrin.gif

Kad nebutu nusivaziavimas i lankas ir gyvenkit pagal savo stereotipus ir neprimeskit ju kitiems wink.gif

Jums tikrai neturetu rupeti kas kiek turi noro ir valios, tai kiekvieno zmogaus reikalas 4u.gif

O kaip neturit ka veikti, tai stebit kas kiek sveria, kas pas ka liulia, kiek kas sportuoja ar tingi, valgo zoles ar cepelinus.

Supraskit, kad be KMI egzistuoja ir kitu dalyku ir kad zmogus gali jaustis gerai ir sverdamas daugiau, bei nesiodamas L ar XL 4u.gif
Atsakyti
niekam neprimetu nieko. O jei žmogus jautriai reaguoja, tai jo problema, ne mano, šiuo atveju, kai dukart pabrėžiau, kad čia mano toks pasaulio vertinimas smile.gif
. Žmonės visi turi savas nuomones ir įsivaizdavimą, kas JAM normalu, priimtina, nesuvokiama, gražu ar bjauru. Neigti, kad tai nėra būtų kvaila smile.gif

juokingiausiai atrodo tas "neturit ką veikt" - kad čia milisekundės užtenka, įvertinti kito žmogaus išvaizdą. Ir tai darome visi, sąmoningai arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti29: 20 balandžio 2013 - 18:22

QUOTE(KlementinaR @ 2013 04 20, 18:48)
Kad nebutu nusivaziavimas i lankas ir gyvenkit pagal savo stereotipus ir neprimeskit ju kitiems wink.gif

Jums tikrai neturetu rupeti kas kiek turi noro ir valios, tai kiekvieno zmogaus reikalas  4u.gif

O kaip neturit ka veikti, tai stebit kas kiek sveria, kas pas ka liulia, kiek kas sportuoja ar tingi, valgo zoles ar cepelinus.

Supraskit, kad be KMI egzistuoja ir kitu dalyku ir kad zmogus gali jaustis gerai ir sverdamas daugiau, bei nesiodamas L ar XL  4u.gif

Gal nereikia nurodinėti ką ir kam daryti. Taip išeitų kad apie storas NEGALIMA kalbėti, turėti nuomonės, dar ir pagalvot uždrauskit. Norėtumete. biggrin.gif

Nesuprantu pasipiktinimo. Ar tai sako, kad ,,jaučiuosi gerai stora '' yra melas? Jei aš jaučiuosi gerai, esu sau graži, savim patenkinta, na man visiškai dzin ką sako kiti, kodėl pykti turėčiau.

Kažkam gal nepatinka mano plaukų ilgis , spalva, gal kirpimas, bet aš net nesuku sau galvos dėl to. Nes aš SAU patinku ir džiaugiuosi savo išvaizda. O mano reakcija nulinė. Tai kodėl 100 kilų moteriškė pergyvena, kad kažkam jinai nepatinka, jei pati taip gerai jaučiasi? Aš manau, kad nuomonė nepatinka tada ,kai viduje žinai jog tai tiesa, pasakyta kitų lūpom, nes pati to sau pasakyt nesugebi ar nenori.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 20, 18:21)
niekam neprimetu nieko. O jei žmogus jautriai reaguoja, tai jo problema, ne mano, šiuo atveju, kai dukart pabrėžiau, kad čia mano toks pasaulio vertinimas smile.gif
. Žmonės visi turi savas nuomones ir įsivaizdavimą, kas JAM normalu, priimtina, nesuvokiama, gražu ar bjauru. Neigti, kad tai nėra būtų kvaila smile.gif

juokingiausiai atrodo tas "neturit ką veikt" - kad čia milisekundės užtenka, įvertinti kito žmogaus išvaizdą. Ir tai darome visi, sąmoningai arba ne.

Pas kiekviena tam tikru kompleksu yra, tad vien is pagarbos kitam zmogui nereiketu primentineti savo nuomones ir pastabu wink.gif

O kaip nereaguosi jautriai jau dauguma kaip susitarusios tik ir skalambija, kad L dydis slykstu doh.gif O kame cia slykstymas? g.gif Na nesuprantu nors tu ka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2013 04 20, 18:28)
Gal nereikia nurodinėti ką ir kam daryti. Taip išeitų kad apie storas NEGALIMA kalbėti, turėti nuomonės, dar ir pagalvot uždrauskit. Norėtumete.  biggrin.gif

Nesuprantu pasipiktinimo. Ar tai sako, kad ,,jaučiuosi gerai stora '' yra melas? Jei aš jaučiuosi gerai, esu sau graži, savim patenkinta, na man visiškai dzin ką sako kiti, kodėl pykti turėčiau.

Kažkam gal nepatinka mano plaukų ilgis , spalva, gal kirpimas, bet aš net nesuku sau galvos dėl to. Nes aš SAU patinku ir džiaugiuosi savo išvaizda. O mano reakcija nulinė.  Tai kodėl 100 kilų moteriškė pergyvena, kad kažkam jinai nepatinka, jei pati taip gerai jaučiasi? Aš manau, kad nuomonė nepatinka tada ,kai viduje žinai jog tai tiesa, pasakyta kitų lūpom, nes pati to sau pasakyt nesugebi ar nenori.

Tai ir nenurodinekit, kam reikia sportuoti ir sveikai maitintis 4u.gif

Su jusu supratimu tai storas jau tas, kuris netelpa i S dydi lotuliukas.gif

Nemaciau nei vieno posto, kuri rase, kad ji kazkam nepatinka. Priesingai visos liauno kuno kulto gerbejos pabreze, kad jos niekam nepatinka, nes jos "storos"!!!!
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2013 04 20, 19:35)

Tai ir nenurodinekit, kam reikia sportuoti ir sveikai maitintis  4u.gif

Priesingai visos liauno kuno kulto gerbejos pabreze, kad jos niekam nepatinka, nes jos "storos"!!!!

Tai, kad aš nei vienai nenurodinėjau nei sportuot, nei sveikai maitinitis. g.gif Kažką maišot. schmoll.gif

Aha g.gif , ir kurios čia tą pabrėžė. Kuri čia taip rašė?
Atsakyti
Būdama 165 ugio ir sverdama 61-62, as irgi visada nesiojau M. O jei su 5 procentais elastano, tai ir S. dabar, kai esu 68 svorio, tenka pirkti L, nors per liemeni ir kabo daznai. Turiu placius pecius, D krutine ir klubus . Todel palaikau nuomne, kad tas M, ar L dar nieko nereiskia.

Kas del storu zmoniu, sakau taip: yra laimingu storu, yra depresuojanciu kudu, laime nuo to nepriklauso. Iš tikro stori, kaipo ligoniai zmones man yra nuo 100 kg. Cia jau SOS. O visa kita- kaip kam patinka. Pasilaikau dietos, kai pati sau nepatinku kokias pora savaiciu. Bet man asmeiškai, bendravime yra malonesni ir draugiskesni pilnesni žmones. O amžius taipogo daro savo, gerai Subjektyvi rase..tik numeti svorio, pilvuko nelieka, ciki- briki, jau visi klausia, ko tokia suvargus, nes skura ant zandu nusikabina.. doh.gif .vat taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 20 balandžio 2013 - 18:48
QUOTE(laukianti29 @ 2013 04 20, 19:21)

QUOTE(Aimeja @ 2013 04 20, 19:28)
Gal nereikia nurodinėti ką ir kam daryti. Taip išeitų kad apie storas NEGALIMA kalbėti, turėti nuomonės, dar ir pagalvot uždrauskit. Norėtumete.  biggrin.gif

Kažkam gal nepatinka mano plaukų ilgis , spalva, gal kirpimas, bet aš net nesuku sau galvos dėl to. Nes aš SAU patinku ir džiaugiuosi savo išvaizda. O mano reakcija nulinė.  Tai kodėl 100 kilų moteriškė pergyvena, kad kažkam jinai nepatinka, jei pati taip gerai jaučiasi? Aš manau, kad nuomonė nepatinka tada ,kai viduje žinai jog tai tiesa, pasakyta kitų lūpom, nes pati to sau pasakyt nesugebi ar nenori.

Miela malonu darosi skaityti tokius isvedziojimus. O tai ka jusu nuomone yra sventa karve? Va tame ir yra problema, kad visame kame bandoma stereotipiskai traktuoti demokratija. Todel ir vaikai zino tik teises, bet nezino pareigu. Gerai zinome, kad turi teise i savo nuomones issakyma, va pareigos, kad ta nuomone neturi zeisti kito asmens oruma, niekaip nedasila. MES VISI TURIME TEISES, BET TOS TEISES DAR IR IPAREIGOJA. Ir visai nuo to nepriklauso kaip zmogus jauciasi, save vertina, niekas neturi teises brukti savo grozio supratimo kitam.

Jus man mielosios, valingos sveikuoles, kvailam ir nesveikam skeletui, paaiskinite, kaip bunant 100 kg galima itilpti i L ir XL? Ar L ir XL jau nusako, kad moteris yra bevale, liuliuojanti tesle? Tai dabar kuri cia puse ultruoja kalbedama apie lasiakus, vulgaruma ir t.t.?
Pagaliau vienos turi valia kudintis, bet neturi valios lavinti savo smegenines, tai kaip dabar? Isore nustelbia turini?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 04 20, 18:42)
Tai, kad aš nei vienai nenurodinėjau nei sportuot, nei sveikai maitinitis. g.gif  Kažką maišot.  schmoll.gif

Aha  g.gif , ir kurios čia tą pabrėžė. Kuri čia taip rašė?

Kiek buvo komentaru i postus kad moterys liaupsinamos Turkijoje?

As neturejau minti butent jusu asmeniniu postu, o apskritai kai kuriu cia pasisakusiu, kad privalai rasti laiko/noro sportuoti, sveikai maitintis ir pan ir pan.

Kai kuriu postai man primena mano viena pazistama, kuri bendram draugu rate, kuriame visokiu sudejimu moterys, nuolat pabrezdavo: mes tai su vyru kavinei pasiimam porcija per puse ir pamanykit, kokie mes liekni, o jus visos nesuprantat kaip maitintis reikia ir kokios jus storos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 04 20, 19:42)
Tai, kad aš nei vienai nenurodinėjau nei sportuot, nei sveikai maitinitis. g.gif  Kažką maišot.  schmoll.gif

Aha  g.gif , ir kurios čia tą pabrėžė. Kuri čia taip rašė?

Na tikrai, vulgarumas itariu turi skambeti kai kam kaip komplimentas. Bet ka as cia, juk man vaidenasi jog kazkas rase apie vulgaruma, valios stoka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 04 20, 18:53)
Na tikrai, vulgarumas itariu turi skambeti kai kam kaip komplimentas. Bet ka as cia, juk man vaidenasi jog kazkas rase apie vulgaruma, valios stoka ir t.t.

Jums tikrai nesivaidena 4u.gif

Cia oponentems vaidenasi, kad moterys, nepriklausomai nuo svorio/sudejimo/KMI gali buti patrauklios, laimingos ir sveikos biggrin.gif
Atsakyti
Man šitoje diskusijoje yra keisčiausia tai ne tai kas kam gražu. Šitoje vietoje viskas lyg ir aišku - vienam viena, kitam kita... Labiausiai stebina tai žinojimas kas kaip turi jaustis, kada gali būti laimingas, kada patenkintas... Čia lygiai tas pats kaip aš prieičiau prie raudonplaukės ir sakyčiau - persidažyk galvą, nu gi geriau pasijausi. Ai tau ir taip gerai? Netikiu, meluoji... visiems ryži nepatinka, man irgi, tai ko tu čia patenkinta? // čia tik pvz. raudonplaukiai man iš tiesų patinka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2013 04 20, 19:48)
Gerai zinome, kad turi teise i savo nuomones issakyma, va pareigos, kad ta nuomone neturi zeisti kito asmens oruma, niekaip nedasila.

Į lankas Moonte. Tai nejaugi tu isivaizduoji, kad realybėje kažkas eina ir sako stambiai moteriškei, va tu bjauri, tu stora, tu negraži, eik sportuok, nevalgyk? Bent jau aš to net neisivaizduoju ir to niekada nedarau. schmoll.gif Forumas yra visai kas kita, ir niekaip negaliu patikėti, kad kažkam žeidžia orumą kažkoks nikas,ir jo supratimas apie storumą, tai jau turbūt reikia kokių psichologinių problemų turėti tada. g.gif Va pasibariau su Moonte kurioj nors temoj ir išjungus pamiršau. 4u.gif Ar turėčiau sriūbauti tris dienas , kad Moonte mane kaip nors pavadino ar mūsų nuomonės nesutapo? biggrin.gif
Aš bent jau bandau savo nuomonę išsakyti argumentuotai, iš patirties, iš pastebėjimų ir labai stengiuosi neįžeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 20 balandžio 2013 - 19:14