Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(Alaska @ 2013 04 17, 17:15)
Tai aš ir norėjau pradžioje paklausti, kiek pastangų reikia įdėti ir ar verta tiek kankintis?
Nors šiaip suprantu - kas sugeba susitelkti ir kam svarbesnė figūra, tas visada įdės daugiau pastangų ją gauti ar išlaikyti, o kam figūra nėra 1-oje vietoje, tas ir nededa tiek tų pastangų. Įdomu kiek "atsipalaiduoti" galima, kad dar būtum patrauklus, o kur jau ta riba, kai nori ar nenori reiktų kažką daryti...

Manau, toji riba - kai imi prastai jaustis PATS. Vienai tai bus 60kg, kitai - 115kg.
Atsakyti
hm... perskaiciau visa diskusija. kaip matau, Vaiva number 1 yra gan kategoriska, bet itariu (atsiprasau, jei klystu), kad buvo sustorejusi, numete tuos kg, pasieke norima svori, sportuoja, sveikai maitinasi. saunuole 4u.gif zaviuosi tokiomis moterimis 4u.gif

o mano nuomone - man zyyymiai sexualiau, graziau, patraukliau ir netgi sveikiau atrodo ta pati Beata ar Inga J. negu kokia I. Stumbriene doh.gif moteris grazi, kai yra moterisku formu - ir (.) (.) yra, ir uzpakaliukas.

pati esu - pats tas. cia MAN taip atrodo. tokia save ir myliu. tiesa, sportuoju, begioju praktiskai kasdien. ziuriu, ka dedu i burna. pati negaleciau sau leist priaugt tu paciu 5kg schmoll.gif man grazu, kai kunas stangrus, o virstantys lasiniai ne man. esu 173 ugio, 60 kg.

bet labiausiai mane uzknisa siai dienai kudumo kultas doh.gif
vakar atsiverciu Lryta, po straipsnio apie Bostono tragedija, kitas straipsnis pirmam puslapi apie tai, kaip skaisgirio ar kieno ten drauge numete 14kg doh.gif siand atsiverciu, apie pareigyte, kaip ji numete svori doh.gif ir taip kasdien pilnas internetas straipsniu, pastraipu ir t.t. apie numestus garsiu zmoniu kilogramus. ir db rasau, o sone baneris - 10 liekninamuju proceduru uz 249 litus doh.gif toks jausmas, kad gyvenam storuliu apsupstyje, kur visi tik ir kemsa McDonalduose, niekas nesportuoja, visi tik eda ir eda, kad tokia propaganda doh.gif is kur tai?

paziuriu mamos jaunystes nuotraukas, ji, jos drauges, budamos jaunos svere tikrai daugiau (cia vidurki imant), negu siais laikais dauguma musu. kazkada buvau uzsidejusi mamos jaunystes suknele pasimatuot, as joje paskendau biggrin.gif pati neisoju 10 dydi, suknele, tikrai kokio 14. bet mama nesijaute stora, nesijaute stambi. kaip ji sako - buvau druta panele su krutine ir uzpakaliu.
pati auginu dukra, ir man kyla mintis, kad paauglysteje sesis ant dietu, reikes ar nereikes, nes toks propaguojamas kudenu kultas tiesiog kalte ikala i galva - arba buk kuda kuda, arba busi iskritusi is normos ribu.

juk pripazinkim, normalus dydziai siais laikais yra 8-10-12. tas ir 12 jau ant ribos...

esu uz sveika kuna dar sveikesneje sieloje. bet visgi, verciau keli kg +, negu kaulu rinkinys.

pati po nestumo mesdama uzsilikusius kg, nusimeciau net per daug. buvo laikas, kai sveriau 52, kai ugis 173. atrodziau tragiskai doh.gif draugai jau klause, ar niekuo nesergu doh.gif o kol buvo kokiu 65, visi gyre, kaip grazu biggrin.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...rmu-moterys.htm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 17, 14:50)
Kaip taisykle stambesnes moterys visada ras kuo save pateisint  doh.gif  genai, aplinka, oras, viskas aplink jom nepavaldus ir jos nieko negali padaryt  biggrin.gif

user posted image

Kuri visada atrodys lieknesnė?

Kai tėčio svoris atėjo 'į normą" - jis atrodė išsekęs iki kraštutinumo. Jau suvokėme, kad sunkiai serga, tik dar nesupratome kuo.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 17, 18:33)

labai pritariu Jūsų nuomonei 4u.gif
Mane taip pat nervina šis kultas ir tikiuosi jis praeis...
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2013 04 17, 19:26)
Kuri visada atrodys lieknesnė? 

Dar papildyčiau šia foto su prierašu:
"Can you guess the weight of these women?
They are different heights, different ethnicity, and all shaped differently.
But guess what…THEY ARE ALL THE SAME WEIGHT!
154 Pounds to be exact (69kg)
Weight can look SO different on women of different shapes and sizes
Different people carry weight differently!"
user posted image
Atsakyti
Negali būti visi vienodi, kitaip nebus harmonijos. Bet kai kritikės, kurios per savo gyvenimą nieko doro nenuveikusios, apart sporto salės, domisi tik išorės tobulumu ir alpsta nuo savo pačių grožio, bando moralizuoti ir aiškinti kitoms, kurios neprašo ir neklausia, kaip valgyti, kiek sportuoti, kt., tai norisi pasakyti, trumpai. BBD.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 17, 15:01)
Apskritai, manau, jog moters svoris yra tik jos pačios reikalas. Kitiems tai neturėtų rūpėti. Lygiai taip pat, kaip ir jos plaukų spalva, strazdanos, aprangos stilius...
Ale kaip visiems patinka apkūnias aptarinėti  smile.gif
o jei jau kokia priaugo svorio - tai dieve dieve, kiek šnekos...

Arba kita mada - pagimdžius kuriai nors moteriškei, visos iš jos aplinkos su piktdžiuga skaičiuoja, kiek jai kg "užsiliko"  biggrin.gif

Išties, koks kam skirtumas?

čia istorinė kultūrinė "lygtis" - savas/svetimas.

jeigu yra grupė, tai būtinai reikia rasti "kitokį", storą, akiniuotą, ryžą ar dar kokį nors. Paprastai tuos, kurie išsiskiria puola 'paribio" nariai, kad patys neatsidurtų atstumtųjų vietoje. Žodžiu - nepilnavertiškumo požymis.
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 04 17, 17:33)

paziuriu mamos jaunystes nuotraukas, ji, jos drauges, budamos jaunos svere tikrai daugiau (cia vidurki imant), negu siais laikais dauguma musu. kazkada buvau uzsidejusi mamos jaunystes suknele pasimatuot, as joje paskendau  biggrin.gif pati neisoju 10 dydi, suknele, tikrai kokio 14. bet mama nesijaute stora, nesijaute stambi. kaip ji sako - buvau druta panele su krutine ir uzpakaliu.

Turėjau mamos močiutės vestuvinį kostiumą. 1902 metų biggrin.gif
Mano probabutė buvo kaimo gražuolė, aš buvau laikoma stora. Kostiumas buvo kaip tik - tiek liemenė, tiek sijono juosmuo.
Atsakyti
Na taip, jei ne etalonas, nei ne liekni nendrelė, tai viskas, nurašyta, be valios. Bet ir per liekna netiks, nes gi papų paprastai nėra. O jei įsistato, tai irgi, nepilnavertė. Žodžiu, jei moteris norės pakramtyti kitą, tai ras pretekstą. Nuo ne taip tobulai nudažytų plaukų šaknų ar ne tokia bangele nupešiotų antakių, iki per didelės pėdos ( čia gi šakės koks brokas) ar ne tokio dailaus užpakalio griovelio.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 04 17, 17:49)
Na taip, jei ne etalonas, nei ne liekni nendrelė, tai viskas, nurašyta, be valios. Bet ir per liekna netiks, nes gi papų paprastai nėra. O jei įsistato, tai irgi, nepilnavertė. Žodžiu, jei moteris norės pakramtyti kitą, tai ras pretekstą. Nuo ne taip tobulai nudažytų plaukų šaknų ar ne tokia bangele nupešiotų antakių, iki per didelės pėdos ( čia gi šakės koks brokas) ar ne tokio dailaus užpakalio griovelio.

o cia brokas ohmy.gif vajezau, dar vienas kompleksas db bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 17, 15:46)
Ai, kulturistai ir imtynininkai tai apsileideliai ir tinginiai, ner sporto salej buve irnesakyk.gif  Ju KMI virsija visas nustatytas normas. cool.gif

KMI skaičiuoklė jiems ir netinka. Raumenys sunkesni už lašinius.
Žinau kitą metodą: reikia savo ūgį padauginti ir krūtinės apimties (matuoti su lig pažastimi, nes ta vieta plačiausia ir ant jos mažiausiai riebalų), ir gautą skaičių padalinti iš 240 . Atsakymas -a koks turėtų būti svoris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oceano: 17 balandžio 2013 - 20:37
QUOTE(oceano @ 2013 04 17, 21:37)
Atsakymas -a koks turėtų būti svoris.

Panašus svoris gavosi, kaip ir pagal KMI idealaus svorio skaičiuoklę.
Atsakyti
pagal KMI gautusi 26,9. antsvoris. bet realiai atrodžiau geriausiai.
Atsakyti