Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Kriiste @ 2013 04 27, 17:22)

Merginos, davai padekit disneystore iki 50 svaru surinkt, dukra leles nori unsure.gif , truksta 35 svaru blush2.gif . Gelbekit, a flirt.gif

Pati pirksit? Einu pasikuisiu, mazu ka uzmatysiu doh.gif Eina sau, kaip issigydyt nuo zaislu manijos? Visi pinigeliai i juos ir sueina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 04 27, 19:29)
Pati pirksit? Einu pasikuisiu, mazu ka uzmatysiu  doh.gif  Eina sau, kaip issigydyt nuo zaislu manijos? Visi pinigeliai i juos ir sueina  verysad.gif

nea - Linos maldausiu blush2.gif
Atsakyti
Lina, jei mano nesusidaro 2 kg, nesiuskit sia siunta, aciu 4u.gif
Atsakyti
Kaunas, Šilainiai
1.groovy
2. kaunutė
3. iingridaa
4. loreta311
5. Doviljana
6. klistutia

Santariskiu kooperacija (Anushka_1312, linote, Michailas B, Ieva MB)kooperacija uzdaryta

Kaunas, Dainava
1.Milda Z
2. Justina N (jeigu susirinke bent 2kg)
3. turlaurita (jei bus 2 kg)
4. Jurgita S (anira12)
5. Alma L. (jei bus 2 kg)
6. ligituka
7. Laura R
Atsakyti
Lina, man irgi nesiųskit kol 2 kg nėra ax.gif
prašau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 04 28, 10:50)
Lina, man irgi nesiųskit kol 2 kg nėra  ax.gif
prašau  rolleyes.gif

manau, kad geriau dar ir i email parasykit wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

man irgi truksta vieno siuntinuko. Kosmetinio sepetelio. Gal netycia pas ka nors nuklydo. Jei nesunku man i az.
Atsakyti
Pirmą kartą susiduriu, gal kas padėsit, išnarčiau ebay, bet neradau ats.
Laimėjau, bandau apmokėti, rodo laikroduką. Tikrinu paypal, kad nuo kortelės nuskaityta (rezervuota), bet transaction status "unclaimed". Kaip ir rekomenduojama, rašau pardavėjai. Atrašo, kad mato, jog mokėjimas iš mano pusės atliktas, bet jos sąskaitos nepasiekęs ir nežino, ką dar ten padaryt.

Ir aš, ir ji dar po ši to įvykio mokėjau/gavo pinigus kituose aukcionuose.
Atsakyti
Aš tai dar neskųsiu Venipako po vieno karto biggrin.gif

Vytis K. neatsiliepia g.gif
Atsakyti
Ačiū Linutei ir Kriiste'i už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2013 04 28, 19:34)
Pirmą kartą susiduriu, gal kas padėsit, išnarčiau ebay, bet neradau ats.
Laimėjau, bandau apmokėti, rodo laikroduką. Tikrinu paypal, kad nuo kortelės nuskaityta (rezervuota), bet transaction status "unclaimed". Kaip ir rekomenduojama, rašau pardavėjai. Atrašo, kad mato, jog mokėjimas iš mano pusės atliktas, bet jos sąskaitos nepasiekęs ir nežino, ką dar ten padaryt.

Ir aš, ir ji dar po ši to įvykio mokėjau/gavo pinigus kituose aukcionuose.

Kai man taip buvo, tai buvo blogas pardavėjo e-mail'o adresas Paypal'e. Tada atšaukiau mokėjimą, pardavėjas pataisė savo e-mail'o adresą ir mokėjau dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2013 04 29, 09:20)
Kai man taip buvo, tai buvo blogas pardavėjo e-mail'o adresas Paypal'e. Tada atšaukiau mokėjimą, pardavėjas pataisė savo e-mail'o adresą ir mokėjau dar kartą.

Ačiū už ats 4u.gif
Bet jei ji po mano laimėjimo, gavo kitų mokėjimus už kitus aukcionus, tai šitas (blogas el. paštas) kaip ir atkrenta? g.gif
Atsakyti