Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

As noriu saskaitos ax.gif
Atsakyti
O mano siuntinuko viena dalis atsidure kazkur apie Kauna, pavardės panasios, tai kas ten vezioja (Venipak?), sumaise, as is kito miesto, atvaziuot atsiimt neturiu galimybes, tai dar reiks trukdyt zmogu, prasyt, kad pastu siustu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kremsoda @ 2013 04 30, 14:03)
O mano siuntinuko viena dalis atsidure kazkur apie Kauna, pavardės panasios, tai kas ten vezioja (Venipak?), sumaise, as is kito miesto, atvaziuot atsiimt neturiu galimybes, tai dar reiks trukdyt zmogu, prasyt, kad pastu siustu.  verysad.gif

g.gif Apie ka jus?
Atsakyti
norėsiu sąskaitėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 04 30, 14:11)
g.gif Apie ka jus?

apie siuntini, as is Jonavos, o siuntinys Vaisvydavoj.
Atsakyti
Renkame uzsakyma is: ASDA GEORGE. Prasom jungtis i: tukisuk@gmail.com 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kremsoda @ 2013 04 30, 14:23)
apie siuntini, as is Jonavos, o siuntinys Vaisvydavoj.

Nepykit, bet nieko nesuprantu. Jums siuntinys i Jonava ir buvo. O, kas ji i kokia Vaisvydava nuveze? Kur yra ta Vaisvydava? g.gif Gal jus galit visa istorija i emaila man parasyti?
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 04 30, 14:18)
norėsiu sąskaitėlės  4u.gif

Jau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Linute, mestelk ir man saskaitele, uz gero pusvalandzio nebeturesiu galimybes sumoketi iki ketvirtadienio, tik skaityti, tai jei speciau dar dabar pinigucius pervesciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, laukiu sąskaitėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2013 04 30, 15:21)
Linute, mestelk ir man saskaitele, uz gero pusvalandzio nebeturesiu galimybes sumoketi iki ketvirtadienio, tik skaityti, tai jei speciau dar dabar pinigucius pervesciau  mirksiukas.gif

Ka tik 4u.gif

QUOTE(Zemyna32 @ 2013 04 30, 15:29)
Laba diena, laukiu sąskaitėlės 4u.gif

Ir jums biggrin.gif

Aciu, merginos wub.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau sąskaitėlės. Įdomu kiek kg. ax.gif
Atsakyti
as irgi susimokeciau, jeigu man keliaus kas nors ax.gif
Atsakyti