Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 14, 19:58)
va koki radau wink.gif http://stranamastero...cs/modular-ship
grazu... bet kiek darbelio... doh.gif

Ačiū. Gražu, bet ne vaikams padaryti, pati kažkada buvau užsikabinus, tai dienų dienas sėdėjau, bet darbo daug.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 04 14, 15:04)
TIK VA MAN REIKIA KAZKO APIE PAVASARĮ IR VISKAS KAS SU JUO SUSIJE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Sveikutes darbstuolytes 4u.gif

Turiu skaidres apie pavasari, tik nepamenu ar buvau atsiuntusi I pasta blush2.gif Kazkaip manau,kad turetu ten buti jei nera galiu dar karteli atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 14, 18:33)
Ruošiuosi pamokai. Labai reikia kokio skaitymo apie abėcėlę ir kompiuterinio žaidimo (kad reiktų sudėti raides pagal abėcėlę ar kažkas panašaus)

Ieškok pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 04 14, 20:55)
Ieškok pašte smile.gif

Ačiū 4u.gif

Aš nusiunčiau į paštą saugiam eismui. Gal ką pritaikysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 04 14, 17:06)
As irgi pergyvenu, nes liko savaitele ir prasides malonumai. "Sijono ant galvos nesimausiu", nes turi duoti patarimu bet kokiu atveju. Tai gali issinerti is odo, bet ras prie ko prisikabinti. Bet aisku nervu suvalgys daug, tiksliau jau valgo. Naktiniai kosmarai jau lankomane doh.gif

Auditą išgyvenau prieš porą mėnesių. Su vaikais išskirtiniais ant lapelio būk atsargi. Parašysi turiu 2 gabius. Ir individualizuok jiems darbą. Parašysi 3 su spec poreikiais ir individualizuok jiems užduotis. Parašysi 1 hiperaktyvus - ir taikyk jam spec. priemones. Įsidėmėk, ką ten parašysi, tas turi atsispindėti ir tavo darbe. Taip, kad kitą kartą geriau ten mažiau rašyti.Sėkmės. Viskas praeina... Nervų ir nemigos bus.
Atsakyti
neseniai apie dzimbos daina mamai kalbejot ir apie fonograma... bet paste nerandu, tai gal jos niekas ir neturejo? o zibuokliu paste fonogramos nebuvo? kazkaip siandien nieko nerandu...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 04 14, 22:34)
neseniai apie dzimbos daina mamai kalbejot ir apie fonograma... bet paste nerandu, tai gal jos niekas ir neturejo? o zibuokliu paste fonogramos nebuvo? kazkaip siandien nieko nerandu...

Žibuoklių dainą tai turiu, bet fonogramos ne. Reikia?
Atsakyti
parsisiunciau neo ir dar dzimbos zibuokles, o karaokes nerandu.
dzimbos ir marijono radau ir karaoke
siunciu i pasta, jei jau yra tai trinkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 14 balandžio 2013 - 21:54
QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 19:06)
Dainuos apie jūrą ir įteiks ketvirtokams, kad jie sėkmingai tais laiveliais išplauktų.

Praeitais metais mano pirmokėliai panašiai sveikino dvyliktokus paskutinio skambučio šventėje. Dainavo ir šoko dainą "Turiu laivelį mažą". Po to dovanojo iš didelio formato, spalvoto kartono išlankstytus laivelius, su inkariukais ir palinkėjimais. Paprasta ir nuoširdu...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 04 14, 22:58)
Praeitais metais mano pirmokėliai panašiai sveikino dvyliktokus paskutinio skambučio šventėje. Dainavo ir šoko dainą "Turiu laivelį mažą". Po to dovanojo iš didelio formato, spalvoto kartono išlankstytus laivelius, su inkariukais ir palinkėjimais. Paprasta ir nuoširdu...

Visai įdomi mintis. Gal turite laivelių trafaretą?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš vis prie to pačio blush2.gif
Kaip reiktų įvertinti mokinius pabaigoj pamokos? (Esu numačius pamokos eigoje žodinį vertinimą, o pabaigoj pamokos norėčiau kitokį. Bet kokį? Gal turit minčių?)
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 15, 16:14)
Sveikutės 4u.gif
Aš vis prie to pačio blush2.gif
Kaip reiktų įvertinti mokinius pabaigoj pamokos? (Esu numačius pamokos eigoje žodinį vertinimą, o pabaigoj pamokos norėčiau kitokį. Bet kokį? Gal turit minčių?)

Įsivertinimui. Mes turim trijų spalvų veidukus. Tai kai paskelbi uždavinį sutariam, koks veidukas už kiek klaidų bus ( aukšt.lygis, pagr., patenk.). Kai buvo auditas tai labai teigiamai įvertino tokį įsivertinimą. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Jei ne, tai - AŽ parašyk. Gal rasčiau ir veidukus? Mes juos turim ir naudojam. Užsilaminavom, susidėjom į mažyčius vokelius.
Atsakyti