Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės,

QUOTE(1aviada @ 2013 04 13, 19:04)
Ačiū už sveikinimą. Kaip suprantat čia ne mano vienos pamokos. Jeigu kam reiktų kurios nors mano SMART pamokos, su malonumu pasidalinsiu.

Sveikinu ir Agę-melagę, laimėjus mokymus. Norėčiau sudalyvauti rimtuose mokymuose, o tai daugiausia esu savamokslė.

Supratau, kad fiziškai vienai sunkoka būtų tiek pdaryt smile.gif Bet šaunuolė esi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai įdomūs tavo darbai. Įdomus požiūris į pačią pamokos esmę ir priemonių pasirinkimas.
O mano laimėjimas, mano galva juokingas. Jei jau darom, tai kam dar tie mokymai lotuliukas.gif Aišku, gerai rimčiau pasigilint, bet nesiruošiu tapt profu... Ir jei jau yra padarytų pamokų man tinkama tema, tai savų jau nelipdau. O iš šito konkurso tiek gerų gavau pamokų, kad gal beveik visiems gyvenimo atvejams užteks ir kurt nebereiks lotuliukas.gif
Bet kaip sako: dovanotam arkliui į dantis nežiūri lotuliukas.gif Ir džiaugiuos, kad "pasirašiau" šiam konkursui. Tikrai praturtėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 13 balandžio 2013 - 18:21
1aviada, sveikinimai nuoširdžiausi. Visada malonu, kai kas kuo nors dalinasi.

Jei negaila, įkelk ką nors pamokėlių į paštą. Norėtūsi pamatyt nors kelias išbaigtas pamokas.
Aš turiu klasėje SMATą. labai daug naudoju, bet nei vieno nuoseklios išbaigtos pamokos neturiu paruoštos. Tik man reikiamos detalės, užduotys. Įsijungiu, kai reikia ką nors atlikt. O visos pamokos ištisai su SMARTu nevedžiau dar. Nežinau, ar tai labai blogai.

Atsakyti
STABEN, dar daug nepakartojamų akimirkų- šildančių, žavinčių, džiuginančių.Su tortadieniu!
user posted image

1aviada ir age-melage, džiaugiuosi jūsų laimėjimais. Šaunuolės!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 balandžio 2013 - 21:44
1aviada, age-melage, sveikinimai už aktyvumą ir naujų idėjų sklaidą 4u.gif
Mergaitės, paskutinio webinaro pažyma pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės sekmadienio rytą,
Nors ir išeiginės, bet vistiek galvoje mokyklinės mintys. Galvoju apie ketvirtokų paskutinio skambučo šventę. Šventėje bus akcentas su laiveliais ir reikia kitai klasei padaryti laivelius dovanų kevirtokams, kad jie sėkmingai išplauktų iš vaikystės. Gal turite minčių kaip gražiau padaryti laivelius, iš kokių medžiagų, kad gražiai žiūrėtųsi scenoje. Patarkit.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O mano mintyse atvira pamoka ir Abėcėlės šventė unsure.gif Antra diena sukuosi... O dar dabar pildžiau TAMO dienyną, norėjau išsaugoti, ir... "Atsiprašome už laikinus nesklandumus" doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
1aviada ir age-melage - jums first.gif už jūsų įvertintus darbus, pasiekimus ir sklaidą.
staben - su 000552.gif su tortadieniu.
Pas mus niūrus sekmadienis - saulės nėra.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 04 14, 08:05)
1aviada, age-melage, sveikinimai už aktyvumą ir naujų idėjų sklaidą  4u.gif

4u.gif Ir aš sveikinu, ir džiaugiuosi tokiais Jūsų pasiekimais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 04 14, 13:22)
Sveikos,
1aviada ir age-melage - jums  first.gif už jūsų įvertintus darbus, pasiekimus ir sklaidą.
staben - su  000552.gif su tortadieniu.
Pas mus niūrus sekmadienis - saulės nėra.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as prisidedu prie visu sveikinimu smile.gif first.gif first.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nespėju su jumis taip aktyviai plepėt nors pasiusk blush2.gif
Bet kuriuo atveju, visas su bundančiu pavasariu. Bent jau pas mus kieme sniego vos vos beliko biggrin.gif
Ir į šiltnamį jau sugebėjau įlįsti, šio bei to žalio pasisėti smile.gif

QUOTE(ninkute @ 2013 04 14, 09:08)
Sveikutės sekmadienio rytą,
Nors ir išeiginės, bet vistiek galvoje mokyklinės mintys. Galvoju apie ketvirtokų paskutinio skambučo šventę. Šventėje bus akcentas su laiveliais ir reikia kitai klasei padaryti laivelius dovanų kevirtokams, kad jie sėkmingai išplauktų iš vaikystės. Gal turite minčių kaip gražiau padaryti laivelius, iš kokių medžiagų, kad gražiai žiūrėtųsi scenoje. Patarkit.

mus buvo vienais metais ta tema trečiokai išleidę. Vedė renginį berniukas, apsirengęs kaip laivo kapitonas. Scenoje buvo padarytas laivas. Ant kartono didelio nupieštas. Laivas buvo per visą sceną, į jį ir susodino visus ketvirtokus bei mus, mokytojas.
Šiaip tai koncertas toks eilinis, paprastas, tik dainos, sveikinimo žodžiai buvo parinkti irgi su laivų tematka.
Atsakyti
Sveikos mergaites. O man auditas ant nosies. Gal turite kokiu idomesniu pamokos planu pasaulio pazinimo temomis "Apie draugyste ir draugus" ir 'Blogas ar nelaimingas" Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti