QUOTE(Dite @ 2013 04 13, 18:53)
Aš kalbu apie mūsų mokyklos, ne apie visus, tikrai
Juk sakiau, kad ir mokytojų yra visokių
Ir tų žaidimų yra daug, tik reikia galvą pasukt, kad sugalvot tokių, kurie tiktų tavo vaikui. Dar mums patinka Monopolį žaist. Manau, ir jis daug naudos duoda. Vaikas įgyja suvokimo, kaip valdyti pinigus, o kartu ir skaičiuoti mokomės mintinai
Taip kad ir tėvai gali būti puikiausi mokytojai, per žaidimą-į pažinimą
Aš taip nemanau
Įsivaizduojat, koks vaiko darbo našumas? Nors ir supranta užduotį ir sugeba gerai, be pagalbos atlikti tokias veiksmų eilutes, bet kiek jis taip gali padaryti? Dabar skaičiuotuvo pagalba jis daro taip pat, tik viskas vyksta žymiai greičiau, klasėje spėja padaryti beveik viską.

Ir tų žaidimų yra daug, tik reikia galvą pasukt, kad sugalvot tokių, kurie tiktų tavo vaikui. Dar mums patinka Monopolį žaist. Manau, ir jis daug naudos duoda. Vaikas įgyja suvokimo, kaip valdyti pinigus, o kartu ir skaičiuoti mokomės mintinai

Aš taip nemanau

Įsivaizduojat, koks vaiko darbo našumas? Nors ir supranta užduotį ir sugeba gerai, be pagalbos atlikti tokias veiksmų eilutes, bet kiek jis taip gali padaryti? Dabar skaičiuotuvo pagalba jis daro taip pat, tik viskas vyksta žymiai greičiau, klasėje spėja padaryti beveik viską.
visai gali buti, kad yra tevu, su kuriais dirba ta pati spec pedagoge dziaugiasi jos kompetencijomis ir patenkinti darbu

be abejo - tevai, praleidziantys laika su vaiku turiningai gali buti geriausi mokytojai, ir ta nauda negincytina

bet nebutinai jusu nuomone teisinga

taip, jis viska atlieka ilgiau - bet jis sugeba pats suskaiciuoti