Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vaida8 @ 2013 04 17, 10:13)
Labai patogios, as nesioju 9 - 9.5. pirkau 9 tai man mazokos buvo, dabar 10 pasiemiau, mano plati koja  4u.gif

o pagal europinius kokį nešiojat? 39? 40?

Aš jau pernai buvau nusprendus iš komentarų, kad man mažos biggrin.gif
Matyt reik pamiršt ir šiemet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2013 04 17, 11:13)
Labai patogios, as nesioju 9 - 9.5. pirkau 9 tai man mazokos buvo, dabar 10 pasiemiau, mano plati koja  4u.gif

O kiek cm jusu peda? Niekaip neapsisprendziu 9 ar 10 reikia. Visad imu 8.5-9 dydi, peda taip pat plati.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 17, 10:39)
Atsiprašau už  poster_offtopic.gif , bet kitose temose nieks nepataria  biggrin.gif

Mastau apie štapuotą MD odinukę. Kaip jų odinukės nešiojasi? Labai gundausi šia, nuolaidų turbūt nerealu sulaukti jai    g.gif http://www.massimodu.....EATHER+JACKET

As ir norejau MD odinukes, tik kitokios, bet kazkokiam forume prisikaiciau blogu atsiliepimu ir nebepirkau. Oda nusitrina greitai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2013 04 17, 11:13)

Gundote su tom basutėm smile.gif Aš tai bijau, kad 10 dydis baisiai koją ilgins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 04 17, 11:52)
As ir norejau MD odinukes, tik kitokios, bet kazkokiam forume prisikaiciau blogu atsiliepimu ir nebepirkau. Oda nusitrina greitai ir pan.

Rimtai g.gif Na ji tokia minkštutė atrodo, visą MD forumą perskaičiau, nieko neradau aš ten apie odinukių nešiojimąsi...
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2013 04 17, 10:38)
sia savaite turi buti jau 313  4u.gif

Ačiū
Ieškosiu galų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 04 17, 10:41)
o pagal europinius kokį nešiojat? 39? 40?

Aš jau pernai buvau nusprendus iš komentarų, kad man mažos biggrin.gif
Matyt reik pamiršt ir šiemet  biggrin.gif

Europinius 9.5 perku, bet tokie tik salamandroje yra, 10 man per didelis. Ai surizikuosiu 10. Praitais metais pirktos 9 dydis toks tik tik, pirstas dejosi ant zemes, o po poros savaiciu nutruko dirzelis sone. Mazos man jos buvo. 4u.gif
Papildyta:

GUEES balerinkes gavau 9.5 is plocio geros bet dideles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida8: 17 balandžio 2013 - 11:07
QUOTE(VVaiva @ 2013 04 17, 09:19)
Man ten netempe  schmoll.gif Sake, i ploti gali, i ilgi ne. I ilgi pratempia Aliuzijoj, Mickeviciaus g.  mirksiukas.gif

Sveikos, o kiek kainuoja pas juos pratempti i ilgi batukus?
Atsakyti
Visai nieko gera kaina MK laikrodis kam patinka tie plastikiniai rolleyes.gif
http://www.lastcall....mp;cmCat=search
Atsakyti
Merginos, gal galit imesti programele, kuri blokuoja reklamas, aciu
Atsakyti
Mergaitės, labai prašau Jūsų balsų, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Lenis
Atsakyti
Junkitės prie Jcrew Factory, papildė maikučių kasdienai drinks_cheers.gif 30 proc. papildoma nuolaida
Atsakyti