Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 04 17, 10:37)
Kaip ydomiai, o kodel netempe? Kiek zinau jie netempia tik jeigu nera uztrauktuko, tai tipo nera jiems kaip i prieki prieiti bato[ cia apie ilgaauliu] Man ir per kelti tempe? g.gif

Man netempė mergytės ugsiukų, sakė, kad gali plyšti, neapsiėmė ir vyro TH batų. O tų dėl ko netempė tai nepamenu. Padas kietas ar kas ten, neišsitemps atseit. Du kartus be reikalo suvažinėjus, daugiau nevežu ten nieko. O tas prie katės tempia už 10 lt. Ir ugsiukus sutvarkė ir tuos TH betus ištempė 1,5 dydžio į ilgį ir dar gerokai į plotį.
Į Žaliakalnį dėl galanterijos važiuočiau- delninukės rankeną sutvarkė už 3 lt blush2.gif o laiko geriau nei fabrikinis pasiuvimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 17 balandžio 2013 - 14:02
QUOTE(sbo @ 2013 04 17, 14:26)
Kiek žinau, užsidarė jie savo Online parduotuvę sad.gif

aciu uz info 4u.gif
labai gaila, kad uzdare tokia gera parduotuve verysad.gif
Atsakyti
siulau per mergaites pirktus
Desigual vaskuotus dzinsiukius dydis 24 labai grazus ir kokybiski 4u.gif
user posted image
user posted image
170lt

Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
pasikartosiu su kalusimu, ar AE yra koks kodukas papildomus, labai jau prireike dzinsiuku ax.gif
Atsakyti
Siulau per mergaites pirktus ax.gif
Nauji Hugo Boss dzinsiukai. Dydis 26, ilgis 34. Visas ilgis 96 cm. Vidines siules ilgis 75.5 cm. Liemuo 38 cm. Klubai 45,5 cm. Manau klubams 95-98 cm, man su 91 cm dideli verysad.gif Kaina 250 lt
user posted image
Nauji LES PETITES PARISIENNES minkstos odos grazuoliai ilgaauliai, pirkti Yoox, dydis 8US (atitinka 7,5US), spalva Chaki (tamsiai ruda). Viduje taip pat oda, aulas nera platus, todel puikiai tiks plonesnei blauzdai. Kaina 296 lt
user posted image
Atsakyti
Aciu mergaitems ir JustArm uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 17, 14:29)
Man internete striukytės gražiau atrodo smile.gif o realiai aš irgi visas matavausi, kažkaip nelabai..  ax.gif

Buvau matuotis, aišku tos juodos štapuotos išvis nebėra kur norėjau, vilniuj viena ir S kaip tik likus tai užsakiau, XS sakė nebūna g.gif man tai kokybiškos labai fainutės ir smagios, trumpos, bet tokios ir noriu. O kur daugiau ieškot, Mackage gražių nėra, kokiam Bison'e man jos visos bazės lygio o kaina 1400 minimum doh.gif apie Mango ir Zaros tai net nėra ką kalbėt, daugiau nežinau... Kur dar lt pažiūrėt?
Atsakyti
ae.com
clereance prekems 40% nuolaida papildoma ar jau kainos kurios matosi yra galutines? 4u.gif

hm...pastebejau,kad kai kuriems rubams minusuoja kai kuriems ne g.gif nors raso additional 40% off sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maj4onok: 17 balandžio 2013 - 15:42
QUOTE(murce @ 2013 04 17, 12:37)

Man padejo daug ka issirinkti, kai Rimaityte dejo nuorodas, dalinuosi ir as ka radau  blush2.gif

Ui kaip smagu kad kazkam buni naudinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2013 04 17, 14:57)
Kokia nuolaidele yra  ax.gif ? Labai noriu kazko panasaus vasarai, grazu ar  schmoll.gif ???:
http://www.gap.com/b...p;pid=351408022

schmoll.gif kaip pirkinių maišelis
Atsakyti
o siuntinukai Kaune nusimato? 4u.gif
Atsakyti