QUOTE(Rylinga @ 2013 04 24, 22:31)
Sveikos
Mums Vaiva neleidžia lovoje pasnausti. Jei jau pabunda, tai viskas- ji labai mėgsta griebti už nosies- visiems iš eilės. Jei neranda kieno nors nosies- tempia už plaukų arba su ranka per veidą taip plekšnoti pradeda, kad maža nepasirodo. Mintis dar pamiegoti greit išgaruoja
O šiaip šiuo metu sergam visi, išskyrus vyrą. Ugniui laringitas komplikavosi- bronchuose karkalų atsirado. Vaivai temperatūra pakilus antrą dieną ir vos pastebima slogytė. Man gerklę skauda ir sloga kamuoja. Nuotaikos visai nėra- niekam rankos nekyla.
sveikite visi, vasara ant nosies
mus dantukai kankina, verkia visa diena ar reikia ar nereikia, nervingas, o jei ko nori ir neduodi, tai ojojoj kas darosi, matyt visis kaimynai per 10 myliu girdi..... jau virsutine kairioji iltis pakeliui, baltuoja pro dantena, bet dar neprasikalus, nes desiniasias ir virsutine ir apatine jau turim
MV miega po naktines, o as verdu sriuba ir bandau sugalvoti kada vaziuoti prie juros, vyras iseina rugpjuti atostogu, bet va vestuves nusimato rugpjucio 3 diena, tai tuomet tik kokia 5 d., galvoju keliom dienom, gal kokiom 4 uztektu.... zodziu visa apmastymuose, ar jau savaitej vaziuot, neisivaizduoju kaip mano kleckas toki kelia atlaikys kedutej

galvojam vaziuoti apie 12.00 val dienos, tada pamiegos peitu miegeli ir busim beveik vietoj..... atgal vel panasiai...

gal kas irgi jau planuoja, kaip planuojat daryt? neprates mano zuikis prie tokiu ilgu sedejimu automobilyje